jekila je napisao/la: za slucaj nuzde...
Za slučaj nužde ima wc....
Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
jekila je napisao/la: za slucaj nuzde...
josme je napisao/la:jekila je napisao/la: za slucaj nuzde...
Za slučaj nužde ima wc....
jekila je napisao/la:je mop ali bi ja sa adriaticon do palagruže a sa tin nebi isa ni od splita do šolte bez necega za slucaj nuzde...
porer je napisao/la:Ne bih ovo nikad ni pogledao...
waitapu je napisao/la:Neznam sta vise raspravljate o ovom,Mop kupija,priuredija po svom,nekom se svidja nekom ne,8m nije mali brod za napravit,triba tu volje i para...i sad ga prodaje iz svojih razloga,ja nemam sta komentirat nego...Sritna prodaja
mali od palube je napisao/la:porer je napisao/la:Ne bih ovo nikad ni pogledao...
Naravno... ne bih ni ja, da živim uz more. Tada bih kupio drveni brod i ne bi mi bilo žao svake godine provesti desetak dana u struganju i pituranju. Dapače, to bi mi bio gušt...
Zašto svi vi koji živite uz more nemate drvene brodove? Tako biste najprije očuvali tradiciju. Ljenost je najteže breme...
mali od palube je napisao/la:Pa moguće je i to, ali ležajeva ionako ima više nego dovoljno. Sve u svemu, konforu i prostranosti se na tome brodu nema što prigovoriti. Adriatic je, za istu veličinu, mala beba za njega...
mali od palube je napisao/la:
A prodajem zato što nemam para. Prodajem i dvije kuće, zemljište u Istri... bilo što...
Samo nema love i nitko ništa ne kupuje...
Sirena je napisao/la:mali od palube je napisao/la:
A prodajem zato što nemam para. Prodajem i dvije kuće, zemljište u Istri... bilo što...
Samo nema love i nitko ništa ne kupuje...
Ma reci ti meni, gdje si ti bio kad je Amerika potonula u recesiju, kad je Sanader kukavički povio dupe, kad je Rohatinski javno i na sav glas upozoravao što nam se sprema??
Jesi ti zaista mislio da će nas recesija zaobići i da će trajati puuuno kraće nego u drugim zemljama ???
ja se bavim, bolje rečeno bavila sam se nekretninama( istim onim koji kod tebe recimo, kupuju kuhinje nakon što kupe stan)pa sam prije svega gore navedenog shvatila da je vrijeme da stavim ključ u bravu..i promislim o alternativama
iz istog sam razloga od lani odustala od bilo kakve kupnje plovila
prema tome, mogao si znati šta se sprema i kad si ga kupio i krenio u uređivanje, a da si pametno razmislio o tome,a i kako će se dalje stvari odvijati, možda si mogao malo manje se orjentirati na vlastito "zamišljanje idealnog " broda a malo više na tržno prihvatljive koncepcije, pa bi sada ga vjerojatno lakše i prodao..
a što se tiče tvoje bolje polovice, bez uvrede, ja sam žensko ali tako glupa opravdanja za spuštanje razine kokpita(klaustrofobičan silazak) i slično nikako ne mogu progutati
jel bi vi to i od Bavarije napravili ???
i najvažnije, misliš li da će se neki kupac usrećiti s takvim konceptom broda, i napsljetku ako i naletiš na nekog naivčinu hoćeš li mu priznti šta si sve na njemu "pogrešno izveo" ili ćeš ga uputiti da daje 20 000 eura za brod koji će po mogućnosti voziti samo po bonaci i eventualnom blagom maestralu..
baš me zanima šta bi se desilo da te kraj moje kuće na 200 metara od obale uvati jedan tsunami val od nenadjebive jahturine od 30 metara, koja pored tebe zapraši sa 40 čvorova
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.