Od jedrilice motornjak

Sve što želite znati o plastičnim brodovima

Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori

Re: Od jedrilice motornjak

PostPostao/la kalafat » 06. 09. 2010. (21:47)

Sirena je napisao/la:majko mila, prodaje se jedna Tica u apsolutno savršenom stanju za 28 000 € a išla bi vjerojatno i niže..s unutarnjim motorom vetusom od 32 ks brod je koji izgleda kao brod, ponaša se kao brod,zna se di joj je šta..a ima i jedra :D

tako da zbilja ne znam na koju fintu bi netko trebao platiti 20.000 osim ako se nisi zajebao s jednom nulom kad si pisao MOP ??

zajeba se i za koju nulu vise :)
iz motora gredu okrugli dimovi (torpedo dizel) - by Uroš
kalafat
Senior Member

Tip plovila: primorka630+60cm/ vidović 300

PostPostao/la Pape » 06. 09. 2010. (21:56)

Sirena je napisao/la:
gavijal je napisao/la:Čovjek hoce naplatit svoj trud i rad, hebi ga, mozda se nekom svidi i kupi, nikad neznaš

aha...eno red je ka za fažol na 1.maj

: Laughing3: : Laughing3: : Laughing3: ....dooobra! :thumbup: ...uuuu čoviće umrit ću od smija....sve me boli....
Pape
Old Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: Jeanneau Islander 750, Perkins 4236

PostPostao/la gof1 » 07. 09. 2010. (00:31)

Mop poznam gospodina koji je možda zainteresiran za kupnju a i cijena mu je u njegovoj domeni....možda previše i za njegov pojam...u stvar evo ti mail pa se dogovorite
monty-python@info.com
gof1
Senior Member

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: trenutno bez plovila ;-)

PostPostao/la Sirena » 07. 09. 2010. (11:23)

ma...taj kupuje samo ribe Vande

nek pokuša s ovim

dellboytrotter@foolsandhorses.com
Sirena
Senior Member

PostPostao/la chomli » 07. 09. 2010. (12:55)

chomli
Senior Member

Tip plovila: Quicksilver 650 weekend / Mariner 115

PostPostao/la Thomy » 07. 09. 2010. (12:55)

Jesi brz taman čovik objavija oglas a ti stavija link...
:clap:
...koliko moš baljezgat pizdarije...da ti je usta začepit... na guz**u bi progovorija....
Thomy
Old Senior Member

Tip plovila: Saver 19 Open, Yamaha 100

PostPostao/la chomli » 07. 09. 2010. (13:20)

Kad uvik gledam oću li naletit na neki dobar polovni povoljni brod pa da ne skupljan šoldi za novi :D
chomli
Senior Member

Tip plovila: Quicksilver 650 weekend / Mariner 115

PostPostao/la mali od palube » 07. 09. 2010. (13:29)

Chomli, ovaj brod nije za tebe. Ovo je brod za nekoga tko je s kontinenta i na njemu hoće provesti godišnji odmor. Zamisli da netko poput tebe u njega izvuče veliku lignju i zacrni ona prekrasna bijela sjedala u kokpitu. To je fini brod, nije za ribolov.
mali od palube
Senior Member

Tip plovila: Pasara Kosanović 500

PostPostao/la Sirena » 07. 09. 2010. (13:39)

meni nije jasno(pogedala sam slike,naravno iz radoznalosti) kako da nema krmeni uvučeni ležaj, takozvani skiperski ?? tim više što nema unutarnji motor.

i kog će ti vraga dupli sudoper, a nigdi bokun radne pllohe...

onaj stol u "dnevnom boravku" šta se zakači za zid( ako sam dobro vidjela) je dobro rješenje
Sirena
Senior Member

PostPostao/la mali od palube » 07. 09. 2010. (14:05)

Moja ljepša polovica (ne smijem napisati "ružnija" jer ću opet dobiti packe) nije htjela da razlika u visini kokpita i kabine bude prevelika, jer joj je duboko silaženje u kabinu klaustrofobično. Tako je otpala krmena kabina ispod kokpita, ali zato se podnica u kokpitu diže među sjedišta i tako nastaje ležaj koji je na najširem mjestu cijela 2 metra. Dvoje odraslih i jedno dijete spavaju k'o bebe. Iz iskustva znam da se u kokpitu najljepše spava. Problem je kad počne padati kiša, onda se sve tende na brzinu zatvaraju...
Inače, taj je ležaj 220 cm dugačak, pa iznad uzglavlja još ostaje mjesta da se može izaći iz broda, a da se pri tome ne gazi po glavama onih koji u kokpitu spavaju. Više fotki imaš na... čini mi se 139. strani ove teme. Tamo je složen i taj ležaj u kokpitu.
Zapravo, za silu na brodu komotno može spavati 6 odraslih osoba i dvoje djece. 2+1 u pramčanoj kabini, dvoje u glavnoj kabini i 2+1 u kokpitu. I još uvijek se može prolaziti kroz cijeli brod... ići na WC ili van na rivu.
mali od palube
Senior Member

PostPostao/la mali od palube » 07. 09. 2010. (14:10)

Sirena je napisao/la:onaj stol u "dnevnom boravku" šta se zakači za zid( ako sam dobro vidjela) je dobro rješenje

Taj stol je radna ploha za kuhinju. Također imaš slike na 139. stranici. Moja dama predlaže da se izbaci cijeli lijevi ležaj i napravi velika kuhinja.
mali od palube
Senior Member

PostPostao/la Sirena » 07. 09. 2010. (14:17)

je je ..ok, kasniej sam se sjetila da si dizao podnicu "zbog klaustrofobije"

:-))

obzirom da znaš tako dobro s drvom, lijepo makneš taj lijevi ležaj, napraviš veliku kuhinju a opcionalno na nju po potrebi ( kad sve na njoj poklopiš) staviš ploču koja se sklapa u opcionalni krevet :D kao krevet na kat

kad si već izgubio onaj krmeni :D
Sirena
Senior Member

PostPostao/la mali od palube » 07. 09. 2010. (14:24)

Pa moguće je i to, ali ležajeva ionako ima više nego dovoljno. Sve u svemu, konforu i prostranosti se na tome brodu nema što prigovoriti. Adriatic je, za istu veličinu, mala beba za njega...
mali od palube
Senior Member

PostPostao/la ivan3 » 07. 09. 2010. (14:25)

je mop ali bi ja sa adriaticon do palagruže a sa tin nebi isa ni od splita do šolte bez necega za slucaj nuzde...
Otra, dotra, utra, natra, potra, ustra, zatra, istra, satra, pritra, navrn'jo.
ivan3
Korisnik baniran

Tip plovila: Majama

PostPostao/la josip » 07. 09. 2010. (14:38)

mali od palube je napisao/la:Moja ljepša polovica (ne smijem napisati "ružnija" jer ću opet dobiti packe) nije htjela da razlika u visini kokpita i kabine bude prevelika, jer joj je duboko silaženje u kabinu klaustrofobično. Tako je otpala krmena kabina ispod kokpita, ali zato se podnica u kokpitu diže među sjedišta i tako nastaje ležaj koji je na najširem mjestu cijela 2 metra. Dvoje odraslih i jedno dijete spavaju k'o bebe. Iz iskustva znam da se u kokpitu najljepše spava. Problem je kad počne padati kiša, onda se sve tende na brzinu zatvaraju...
Inače, taj je ležaj 220 cm dugačak, pa iznad uzglavlja još ostaje mjesta da se može izaći iz broda, a da se pri tome ne gazi po glavama onih koji u kokpitu spavaju. Više fotki imaš na... čini mi se 139. strani ove teme. Tamo je složen i taj ležaj u kokpitu.
Zapravo, za silu na brodu komotno može spavati 6 odraslih osoba i dvoje djece. 2+1 u pramčanoj kabini, dvoje u glavnoj kabini i 2+1 u kokpitu. I još uvijek se može prolaziti kroz cijeli brod... ići na WC ili van na rivu.

Znači sat vremena spavaju pa sat plaću i jedva čekaju da se razdani : Laughing4: : Laughing3: :Laughing29: :Cool46: :Cool46: :Cool46: .
josip
Old Senior Member

PrethodnaSljedeća

Natrag na Plastični brodovi

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.