zore70 je napisao/la:
motor..stari dobri obnovljeni Famos-Saurer..200ks na 2200okr..kopča hidr.3:1,propela promjera 95 cm..osovina promjera 80 u ležajima od bijele kovine...:
... ma jeeee, šta kenjuckaš, ima si aluminijsku pentu od 18,78 Ks zavarenu za krmu i uvačenu sa dva rebatina...da ne miče livo desno... koje bile kovine i bakrači šta spominješ?!...a sa one druge bande broda (sad se ne vidi na sliji) si ima one ukrasne letvice na prozorima...i sad si meni nešto naša pizdekat....cccc.... da propela 95 cm...evo ja izmirija šublerom na ekranu jedva promjera 16 mm.... i koju lamu ti spominješ zavarenu od prove do pod kolumbu, sve si zalipija Patex-ovim pištoljen za topit plastiku....koja žica za varenje....a ovu kabinu si skupa samnom onu noć trafiku sa križanja Mažuraničeve mažnjava i skoro nas odale one Bazooka žvake šta su ispadale puten....a još san ti reka da zatvoriš vrata...a ti kažeš ne triba.... da nije nan još puklo i ono veće staklo od prozora trafike moga si i napravit prozirno dno za gledat pod moren...ovako si vidija moj kua od dna ispod broda...
nevaja ovi brod ništa...koji brodograditelj amater....