Ako neko zna reč jeli smola ima rok trajanja?
Ja iman dvi boce smole oko tri godine i jučer sam ih zamiša ali mi se nakon 12h još nije stvrdla.
Ako neko zna nek mi javi unaprid puno fala.
Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
ugatz je napisao/la:Ako neko zna reč jeli smola ima rok trajanja?
Ja iman dvi boce smole oko tri godine i jučer sam ih zamiša ali mi se nakon 12h još nije stvrdla.
Ako neko zna nek mi javi unaprid puno fala.
zore70 je napisao/la:Po meni do 7-8 miseci ima smisla posli je lutrija..a mislit se oćeš li ukenjat posal..nema smisla..
Gaso je napisao/la:6 mjeseci, kako kažu, pa si ti siguran da je ova tvoja smola več katalizirana, da nisi ti samo ubrzivač stavio, ja sam radio sa nekataliziranom, pa sam trebao staviti i ubrzivač i katalizator.
ugatz je napisao/la:Hvala na svim ovim odgovorima .
I meni su se počele stvarat grudice ali san odlija šta je bilo tečno i doda malo katalizatora ja mislin premalo jer na jednom kartonu mi je ostaLO MALO SMOLE KOJA SE POČELA POLAKO STISKAT.PRIČEKAT ČU DO SUTRA PA ČU VIDIT ŠTA RADIT.
gonič zmajeva je napisao/la:Gaso je napisao/la:6 mjeseci, kako kažu, pa si ti siguran da je ova tvoja smola več katalizirana, da nisi ti samo ubrzivač stavio, ja sam radio sa nekataliziranom, pa sam trebao staviti i ubrzivač i katalizator.
Ja sam radio sa predubrzanim smolama. Znači trebalo je dodat samo katalizator i to je to. U takvoj bi se smoli posli nekog vrimena počele stvarat grude i grudice. Možda se u ovoj šta nije ubrzana ne stvaraju grude pa je dosta godina tekuća .
Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju.