Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
Jadranko je napisao/la: Idemo dalje!
malibrod je napisao/la:Mora netko platit pljačku...a tko nam je kriv kad šutimo kao ovce...u Francuskoj,Italiji ljudi odmah izlaze na ulice...kod nas svatko gleda samo sebe i svoju korist pa nije ni čudo da rade s nama što požele...
Drago je napisao/la:Onaj ko ima 30,40,50 ili sta ja znam koliko stotina tisuca za barku , valjda ima i neku sicu za platit porez
žDrago je napisao/la: ces mi rec za par let sta se promjenilo,sigurno neki novi porez,bez obzira ko bil na vlasti,a mi cemo i dalje to placat
aladin je napisao/la:žDrago je napisao/la: ces mi rec za par let sta se promjenilo,sigurno neki novi porez,bez obzira ko bil na vlasti,a mi cemo i dalje to placat
pa normalno da cemo placati uz ovakav stav kakav je tvoj "tko ima 50 tisuća ima i za porez"
Drago je napisao/la: naravno da ce placat jer ih nije usparal od place i bit ce sretan ako ga niko ne pita odkud mu
aladin je napisao/la:Drago je napisao/la: naravno da ce placat jer ih nije usparal od place i bit ce sretan ako ga niko ne pita odkud mu
ne znam jel ovo primjer zavisti, opravdanja samome sebi, sveprisutna generalizacija ili sta? Ima puno kriminalaca i puno pranja novaca, ali, vjerovao ili ne, ja sam svoju brodicu zaradio svojim rukama (niti mi je pokojni otac sta ostavio, niti sam sta ukrao, niti sam privatizirao.... radim kod privatnika i svojim rukama sam zaradio). I ne nisam kupio brodicu na firmu i nisam registrirao u Delaware-u... platio sam sve sto treba drzavi... i ono najbitnije svake godine placam porez na plovila.... sada samo hoce taj porez podici jer je tako lakse. Ne zele se oni zamarati nekom strategijom da smanje poreze i davanja pa da im se to vrati kroz par godina... ne, najlakse je lupit po ledjima i uzeti x%...tu odmah znas koliko ces utrziti
Trenutno korisnika/ca: / i 17 gostiju.