Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
Gaso je napisao/la:E pa niste normalni sa ideama, bolje ova tema nego ona sa vicovima,
Dobro ja mislim, da se MoP zahebava sa nama, jer ne vjerujem da može tko pomislit na trajekt, sa vrtom na krovu
gavijal je napisao/la:MOP jel tebi jasno da sa tim ravnim dnom i vodenim otporom ti treba hrpa konja za pokrenut to čudo? A da ne velim da na legalan nacin neces moci registrirati. No ovo iovak pišem zidu, tak da od sad s nestrpljanjem čitam ovu pricu
tg-boy je napisao/la:ok i ja mislim da pišem uzalud---- ali dali si pomislio da već postoji sličan trup- gotov- provjeren i registriran koji bi se kako tako uklopio u tvoju sliku, kojega bi opremio na navedeni način i ukrasio kao ličku kučicu.... na stranu šta bi poremetio plovnost i stabilnost na račun komfora ali bi se barem manje namučio---- ljudi na forumu u načelu nisu zlonamjerni ali ti jednostavno nisi za dijalog ... večina pretpostavki je pogrešna a savjeti drugih su iako uzaludni ipak ispravni.... molim te da kada nešto počimaš premda jako optimistično i sa velikim entuzijazmom ipak proučiš temeljito neke osnove jer u svakom tvojem projektu nedostaju ispravni temelji iaoko daljnje nadgrađe uopće nije loše ... ali ako su temelji kuće loši šta če ti čvrsti krov....... ..... daj molim te reci koliko je težila natkabina(po tvome u startu 65 kg - tu sam prestao sa komunikacijom) ostale primjere neka navedu drugi........ ja mislim da nisi munjen samo si previše frustriran i nezadovoljan okolinom koja te ne prati i ne odobrava previše tvoje ideje.... bez ljutnje.... sretan posao .... na kraju .... tvoja muka tvoj užitak EAO.
mali od palube je napisao/la:svašta ste mi rekli, ali niste ono najvažnije: da moram gledati pred sebe kad vozim. Pa sam se zaletio u garofulin.
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.