Postao/la karamba » 23. 08. 2010. (20:57)
neznam zašto ste svi zapeli za taj e-teck , ja ga recimo nebi nikad uzeo ! Razgovarao sam sa prijateljem serviserom brodskim i on kaže da su davanja za taj e-tek puno veča nego za 4t bez obzira na tu lažnu američku dobru reklamu , rekao mi je par sitnica koje ču ovdje navesti : ulje za njega je neko specialno i košta 10x više nego normalno (za mješavinu), nema tj. nesmije ni jedno zamjensko unutra več isključivo to njihovo , svječice su neke ekstra isto skupe ko vrag , čekaju ih po mjesec i više dana , elektronike pun klinac, kad se nešto od toga pokvari jao tebi jer su cijene ohoho , tako mi je on rekao i još je rekao da ne pomišljam ni u ludilu na kupovinu istoga ! tako on kaže, išli smo u osnovnu zajedno i baš smo dobri prijatelji tako da nema razloga da laže. U rijeci gdje se prodaju i servisiraju ti e-tekovi sam jednom bio gledat neko polovno plovilo pa sam vidio jednog e-tecka od 225ks rastavljenog i rastopljenog, neznam šta mu se desilo ali je bio rastaljen u nutra kao da ga je netko brenerom rastopio to nisam nikad nigdje vidio.
ali eto najkorisnije bi bilo iskustvo nekog forumaša , ali ne instant moreplovca več nekoga koji ima 500-1000 radnih sati barem pa čemo onda znati realno stanje!
poz