Pocelo je s havarijama - ( 2010.)

Neobavezni razgovori ... sa isključivo "morskim" temama

Moderatori/ce: riberer, dome, Moderatori

Re: Pocelo je s havarijama - ( 2010.)

PostPostao/la gavijal » 18. 08. 2010. (19:39)

pizdeki.. smijete se tu kretanu kaj je pijan kao majka prevozil ljude i doveo sve u opasnost a onda jadnog MOP napadate kaj gađa rive i slicne morske zapreke...pizdeki jedni 8-)
gavijal
Senior Member

PostPostao/la Thomy » 18. 08. 2010. (19:57)

Isti su i jedan i drugi- dovode ljude u opasanost... :roll: :roll:
...koliko moš baljezgat pizdarije...da ti je usta začepit... na guz**u bi progovorija....
Thomy
Old Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: Saver 19 Open, Yamaha 100

PostPostao/la Trogiranin » 18. 08. 2010. (20:13)

To je ekipa koja cilo lito krstari livo desno, a prati ih šezdeset jedrilica. Ti šveđani su organizatori bir-flit partija po jadranu i to sve putem interneta i svaki tjedan pune ukupno priko trista ljudi šta na jedrilice, šta na taj jedrenjak, a di se usidre po noći tu nema spavanja. Imao sam sa njima bliski susret na Šolti u Šešuli. Cipa tehno da se sve trese, a da su bili pijani, maaa neeeeeeeeeeee alkohol je još najmanje štetan, nešto kao čokolino šta su oni sve konzumirali tu noć. Ujutro su do deset sati rigali i onda fala bogu otplovili dalje, ali neka mi smo jeli Širom otvorena zemlja za nautički turizam. Ljudi moji virujte mi na rič, alkohol, ekstazi, droga ... :thumbdown:
,a i kakav bi to lignjolov bio da se ne mora beštimat, te ja pitam ? BY zipi

Ovaj Trogiranin ...pa vidi mu lokaciju....,i ti bi njemu vjerovao..??...by LUPIS

Imat brod na livadi je isto ko i imat kravu, ne možeš plovit! ..... A KO BI DRUGI ..... LUPIS !!!
Trogiranin
Old Senior Member

Tip plovila: Galeb 6,75 Lombardini LDW 2204

PostPostao/la zore70 » 18. 08. 2010. (22:13)

A zamisli paranoje u Dubrovniku danas..uplovija guzer sa 3000-slovima tri tisuće homića.... :o

Dubrovčani guzu prema zidu okrenit kad se hoda po cesti :lol:
Albert Einstein je svojevremeno izjavija: "samo su dvije stvari beskrajne: svemir i ljudska gupost...ali za svemir nisam siguran"
PRIJATELJI SU BRAĆA KOJU SAMI IZABIREMO
zore70
Old Senior Member

Tip plovila: MARCO 810+VM MD704LH-200KS

PostPostao/la Pape » 18. 08. 2010. (22:26)

zore70 je napisao/la:A zamisli paranoje u Dubrovniku danas..uplovija guzer sa 3000-slovima tri tisuće homića.... :o

... :lol: ili petaka u guzu po mogučnosti dva da si više oklopljen!
Pape
Old Senior Member

Tip plovila: Jeanneau Islander 750, Perkins 4236

PostPostao/la ab ovo » 18. 08. 2010. (23:02)

ili poklopac od paštete u gaće :angel:
ab ovo
Old Senior Member

Tip plovila: Učka-Yam 2t/4KS, Maestral 500-Yam 2t/6KS

PostPostao/la madi » 19. 08. 2010. (06:00)

zore70 je napisao/la:A zamisli paranoje u Dubrovniku danas..uplovija guzer sa 3000-slovima tri tisuće homića.... :o

... ili što je jedan gospodin, nažalost pokojni, rekao "Ima Rođo škare uza se" .. :D :)
madi
Old Senior Member

Tip plovila: GULL 745 // Nanni 175ks

PostPostao/la lupis » 19. 08. 2010. (07:41)

a zato ih ni po forumu.
Sve su osobe i događaji izmišljeni.
Svaka sličnost sa stvarnim likovima i događajima je slučajna.
lupis
Old Senior Member

Tip plovila: Merry Fisher 625,Suzuki 115

PostPostao/la gonič zmajeva » 19. 08. 2010. (09:18)

Trogiranin je napisao/la:To je ekipa koja cilo lito krstari livo desno, a prati ih šezdeset jedrilica. Ti šveđani su organizatori bir-flit partija po jadranu i to sve putem interneta i svaki tjedan pune ukupno priko trista ljudi šta na jedrilice, šta na taj jedrenjak, a di se usidre po noći tu nema spavanja. Imao sam sa njima bliski susret na Šolti u Šešuli. Cipa tehno da se sve trese, a da su bili pijani, maaa neeeeeeeeeeee alkohol je još najmanje štetan, nešto kao čokolino šta su oni sve konzumirali tu noć. Ujutro su do deset sati rigali i onda fala bogu otplovili dalje, ali neka mi smo jeli Širom otvorena zemlja za nautički turizam. Ljudi moji virujte mi na rič, alkohol, ekstazi, droga ... :thumbdown:

Lani san trevija jednu sličnu ekipu na Murteru. Dvanaestak jedrilica je stalo kraj vale svetoga Nikole. Vezali se bokon jedan za drugoga i kad su raspalili muziku riba je nestala iz Murterskog akvatorija. U početku je još bilo i podnošljivo dok se puštala abba i nekakvi stari hitovi. Kad je krenija tehno molija san za milost :Other54: . Cilu večer san mislija evo sad će bit gotovi još ova pisma ali izgleda da su ljudi imali biloga pa su bili neumorni. Ribe san uvatija jako malo. Možda su ovi sa mrižama imali više sriće. Nisu ujutro tribali bucat :lol: .
Oni love jer ne znaju da tamo nema ribe :mrgreen: :mrgreen: by Šešula
gonič zmajeva
Old Senior Member

Tip plovila: Boston 13, mercury 25

PostPostao/la Kiana » 19. 08. 2010. (11:49)

Pape je napisao/la:

... :lol: ili petaka u guzu po mogučnosti dva da si više oklopljen!

:lol: :lol: 'n ti iruda,...dobar si...di se samo sitiš... :lol:
Radio ne radio svira ti radio...
Kiana
Member

Tip plovila: Adria 1002 - 2x Iveco Aifo 80 Ks

PostPostao/la aladin » 23. 08. 2010. (13:33)

da je neka balavica rekao bih ajde...dokazuje se..... ali ova nije u prvom cvijetu mladosti...

http://www.index.hr/vijesti/clanak/spli ... 08410.aspx
aladin
Moderator

Tip plovila: Patrol 690, Yamaha F150

PostPostao/la macan » 23. 08. 2010. (15:24)

pa nisi ni ti kupio maestral700 ili galeba, vec jurilicu sa 150konjica :D
a imas vise od 20, zar ne :lol:

cura je bila neobuzdana (opasno), ali profi zapovijednik 15metarske jahte je NEODGOVORAN
sto je gore, njemu je to posao :ugeek: :thumbdown:
iz Zenice vratio se ja
macan
Member

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: fjord 25

PostPostao/la lupis » 23. 08. 2010. (16:13)

Takvih debila koji se vezuju sa 50 metara konopa do kraja ima ove godine brdo,ne znam dali su to naučili na nekom friškom kursu ali stvarno ove godine je to normalna pojava da dva broda zakrče cijelu valu svojim vezivanjem...,još mi je lipše vidit kada na flajbriđu 20 metarske jahte sjedi neka "hostesa" ili dijete koje uče manovru u vali punoj brodova...
Jučer švabo vezuje nekakav pretpostavljam rentani Antares jer je zastava HR i privredno broj,i to tako da je najprije bacio sklopivo sidro od 5 kila sebi pod provu(koje nije prije toga rasklopio) i pustio lanca i konopa toliko da je sidro stajalo ko peškafondo pod brodom,potom je ostavivši familiju na brodu skočio u more da bi došao do obale i tu se vezao,naravno da je brod u međuvremenu imao nešto protiv stajanja u mjestu u kojem je to "keptn" zamislio...,na brodu malodobna dica i žena čude se kakvoći mora dok otac familije(bez peraja) vuče brod kontra buri....,slučajno sam bio u blizini s maskom i perajama (tako sam i vidio to sidro) pa sam čoviku pomogao dovuć to čudo do kraja (jer to sam ne bi nikad)...

Uglavnom,poslije na povratku u porat me taj isti kreten pretekao ali kako,dao je tom mulcu od sina timun dok je ćale ležao na krmi ponosan na svog sina-moreplovca,kojem je falilo 5 metara da me ne kresne po krmi jer je mali razmišljao s koje će me strane obić...

tako da se čovik stvarno treba zapitat dali kome pomoć i zašto....,vlasnik broda je stavio eure u džep i nema pojma niočemu,a ovaj drugi idiot ni ne zna kakva sr@**a izvodi po moru
Sve su osobe i događaji izmišljeni.
Svaka sličnost sa stvarnim likovima i događajima je slučajna.
lupis
Old Senior Member

Tip plovila: Merry Fisher 625,Suzuki 115

PostPostao/la fic » 23. 08. 2010. (16:43)

ma ljudi svašta izvode po moru,tako se ja jednom kupam u jednoj vali kad cujem nekakav zvuk motora i ja malo otplivam
pored svog camca kad vidim neke talijane kako prolaze na 2 metra od mene i veselo mi mašu :shock: :evil:
Jedan vikend na moru vrijedi više nego cijeli godišnji ...
fic
Member

Tip plovila: arimar 470+Honda bf50

PostPostao/la macan » 23. 08. 2010. (19:44)

ne zelim opravdavati jadnu zenu, zao mi je sto je tako skupo platila, srecom nije nikog ona pokupila, a mogla je
nisam nikad probao te jurilice, nije to moj tip uzivanja, ali mogu razumjeti taj uzitak, kad osjeti tako mocnu masinu pod sobom (recimo) to je kao neki ludi motor, a zna se koji je to gust i kako ga i cure rado dijele, jel tako bajkeri? :wave:
i ona sigurno vise nece sjesti na to, hocu reci, jet

a taj tip, on i takvi ce jos puno puta bas tako vezati svoje jahte :mrgreen:

kad vec pisem, da spomenem i ovo, e za tog mi ne bi bilo zao da je naletio na konop
prijatelj, sokac, kupio neku lemu 21ili22 i da navratim, da se pohvali, da mu pokazem kako panulati
gliser je u biogradu i mi krenemo panulati brancine niz pasman, vucemo dvije panule, kratko, ljeto je i puno je barki, ne bi trebalo ni vuci, toliko ih je
na 100m ispred je neki rt, mi na nekih 20-30m od kraja, kad iza rta izleti gliser od 7m u punoj brzini i pravac izmedju nas i obale :shock:
e sto tu nije bio vezan taj od 15m 8-)
iz Zenice vratio se ja
macan
Member

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: fjord 25

PrethodnaSljedeća

Natrag na Mandrać

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.