Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
Gaso je napisao/la:Ja imam 3kom led svijetla u kokpitu, koje svijetle pod 30°, tako da ti ne svijelti u glavu ako su upaljena, pa možeš i udice vezati po noči.
Ako imaš reflektore za kokpit ko na plivaricama, trebaju bit na dovoljnoj visini. Meni se čini ovaj reflektor upotrebljiv kad dođeš na vez i kad preko špiruna razkladaš brod i stavljaš robu na traktor.
Gaso je napisao/la: Meni se čini ovaj reflektor upotrebljiv kad dođeš na vez i kad preko špiruna razkladaš brod i stavljaš robu na traktor.
karamba je napisao/la:taj reflektor je preskup (ako ima opciju s đojstikom) ali je prava stvar. Prijatelj ga ima na brodu s kojim ribarimo i on je nezamjenjiv ! Lako je sve dok si na poznatom terenu onda ti je nepotreban , ali u situaciji kad ulaziš u neosvjetljene luke i još po mogučnosti uz nevrjeme , ali i kad je ljepo vrijeme on olakšava znatno situaciju , ako se ima para ja sam uvijek za !
o lakoči traženja sinjala da i ne govorim , sjediš u kabini u toplom tražiš i uživaš !
SEA je napisao/la: pogled s njim je ok i za mene zadovoljavajuci moze mu se minjat kud sjenila s komandama u kbini i isto tako vrtit ga livo desno sve sta zelis mozes vidit:wave:
SEA je napisao/la:
jedno pitanje triba bi plasticna propela za thruster quick 35 uletila mi je boca prije koji dan na hvaru(tj plasticna boca prozirna i to jos puna mora) di to ima u splitu uzest ili u okolici i dali neko zna moze li se to prominit u moru
gleda sam po netu za skinit sliku u pdf od djelova thrustera da znam kako ide ali nista
zahvaljujem unaprid na svaki info
SEA je napisao/la:
a propela je stigla danas za thruster s postarinom 280kn djeluje jednostavno za prominit
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gostiju.