Pape je napisao/la:Nikša, Raptore da oden po kokice ili mi se ne isplati?
Nemoraš nigdi ič to ja malo ka bivši robijaš smetam panduru pa se malo šali Nikša biče mu muka ča me ni on čuva tamo
Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
Pape je napisao/la:Nikša, Raptore da oden po kokice ili mi se ne isplati?
raptor je napisao/la:Pape je napisao/la:MOP je meni najjači lik ovde na forumu, čovik sagradija brod po svom guštu, napravija sve po svom mišljenju i piči okolo po moru rebatijuči se od krajeve, bove, blokove ka ona kuglica u flipperu i ne jebe živu silu ča mi ovde laprdamo šta nevaja ovo i nevaja ono. Čovik je napravija sve u kontri od onoga ča smo mu rekli i sugerirali i brod mu plovi, a čak je i uredno registriran! ima kužinu veću od doma nas pola, WC na raskpapanje sa jakuzzijen, 6 soba sa po 2 kreveta, ogradu ka Santa Maria, klizališe na lakiranoj palubi za ljetne/zimske radosti, ukrca 18 dice (svoje ili tuđe još nisan razumija) 7 žena, 8 pasa, 3 mačke i usidri se usrid prolaza za okupat bez obzira šta 16 brodi čeka da se makne da mogu proć i gušta ko prajac u malo vode. Ruku na srce nebi baš ga volija susrist po moru ili noću bit usidren u istoj vali, ali eto MoP voli more, brode i gušta u svakoj minuti provedenoj na svom brodu i moru i ja mu skidan kapu! MoP najjači si i nedaj se! I sve nam dogodovštine piši i opiši!
a jesi me nasmija Pape,ma ima on moju podršku i lipo vidit entuzijasta ma kakav brod učinija ali mi pari neodgovoran glede familije a i san vidiš ča radi i ča mu se dešava na moru Baš me zanima kako bi ti njegov brod navigava upo dana po jakom maestralu ili po tramuntani na potezu Split-Drvenik ??? Nebi to finilo kako triba
Ma... u biti mi se jebe zanj, nego mi ža svita ča sudjeluje u njegovim "pustolovinama" !
niksa je napisao/la:Svašta je ođe napisani, i ovako i onako, ali činjenica je da ljeti na moru navegaju kapetani gori od MOP-a... i to barem 30% od ukupnog broja "pomoraca"... na žalost... što je svega na čarterima, skuterima, gliserima, MOP je za njih morski vuk...
sinitram je napisao/la:niksa je napisao/la:Svašta je ođe napisani, i ovako i onako, ali činjenica je da ljeti na moru navegaju kapetani gori od MOP-a... i to barem 30% od ukupnog broja "pomoraca"... na žalost... što je svega na čarterima, skuterima, gliserima, MOP je za njih morski vuk...
Kao prvo nisu "kapetani" nego voditelji camaca i ne kaze se kapetan nego zapovjednik.
Kao drugo pogledaj pod prvo.
Triba uvest praktični dio ispita za voditelja camca kao u autu. Evo odma se javljam ka instruktor.
Ono idemo... parkiranje krmom, paralelno parkiranje, nisi pogleda iza dok se prestrojavas opa.. oprostite niste prosli ispit.
Bili bi bar u nečemu prvi u svitu.
Idem radit, triba parkirat brod.
sinitram je napisao/la:Sitija sam se necega sta se jednom dogodilo prije par godina...
Jednog dana sam dobija mornara sa Filipina, Filipinac Joe. Cim sam ga vidija bija mi je malo cudan olitiga smotan ali nisam ni slutija sta ce mu se sve dogodit.
Prvi vez je bija na provi sa prvim kuverte i kad mu je reka da dovati konop uspija je upast u more sa prove.
E sad svi se uvatili spasavat ga ali on je nesta ispod povrsine i pumpman je skocija sa prove u more i izvuka ga za kosu vanka. Tip nezna plivat. Aj dobro, sta ces, otada je nosija pojas za spasavanje po kuverti stalno.
Sutradan se opeka na vrucu vodu 90 stupnjeva po nogama dok smo prali tankove, najgore je sta je opeka i jaja. Otisa u bolnicu i saniralo se i to.
Kad se dogodi nezgoda na brodu onda moram ispisat tonu papira i cuda ali nema veze.
Nakon toga sam ga stavija u laundry room ilitiga praonicu sa 2 masine za robu i 2 susilice da doli dezura. Nema se di ubit ni ozljedit. To sam ja mislia...
Na zidu praonice ima ventilator i resetke, sluzi da vuce topli zrak vanka i tip je stavija prst izmedju resetki!!!
Da je tija vidit sta to suska unutra. Normalno otkinilo mu je vrh prsta momentalno.
Dosa je helikopter po njega u Svedskoj i kad je odlazija reka sam mu: Sinko ostavi se brodova i mora. Poginit ces ovdi. Stoj doma i gledaj more kroz prozor.
Sta sam tija rec sa ovim, neki ljudi su jednostavno pegule ili smotani.
MOP - Pazi dicu i ostale na brodu, za ostalo je sve lako.
Lando je napisao/la:ma jes, ali bolje zvuči , a svi bi htjeli zapovijedat . Ovo kapetan nije " in" , a osobno znam lijepi broj zapovjednika ilitiga kapetana ili barba , a da te Bog mili sačuva kako neznaju vezat barku . Za njih je pašnjak naučna fantastika . Uhvatit špring ili slično , ma uzalud kapetan , ako nezna , nezna i gotovo . spjombat konop , ma kako ne
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gostiju.