Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
mali od palube je napisao/la:Došao bratić na brod. On, žena i dvoje klinaca. Jedan njegov a drugi od jednog trećeg bratića. Malo komplicirano, ali nema veze. ...
lupis je napisao/la:ma odkad je mobitela netreba ti više ni pomoćni motor,ni alat,ni 100 metri konopa sa sidrom...
na ispitima za voditelje brodica ne bi trebalo ništa ni ispitivat nego jedino služenje mobitelom i..
lupis je napisao/la:na ispitima za voditelje brodica ne bi trebalo ništa ni ispitivat nego jedino služenje mobitelom i..
raptor je napisao/la:Mop,pomalo pratim tvoje dogodovštine na moru ....sve bi bilo ok da ti sa tom svojom plovilicom plahutaš po moru sam ...ali...sa tobon je uvik familija,brdo dice,društvo itd... a ti svako malo ili se potapaš,teče ti more ubrod,nasukavaš se uz opaske kako si to namjerno,zabijaš se u rivu,bove,blokove itd....pa ti si apsolutno neodgovoran odnosno opasan po okolinu a prvenstveno po svoje najbliže Po svemu ča si napisa do sada ili si totalna pegula ili nemaš veze o moru i brodima tako da smatram da bi bilo najbolje da se rišiš tega broda i nabaviš sebi i familiji svakome po luftmadrac iako smatram da bi i njega uspia probušit na prvome vijažu I još to sve opisuješ na forumu
Čudi me i ova podrška od nekih članova ....ponavljam ,da ploviš sam jako zanimljivo štivo si napisa ali brate mili nisi sam na brodu,daj malo razmisli ča radiš !!!
niksa je napisao/la:...MOP uživa sa svojom obitelji na muru sa plovilom za koje su se mnogi zaklinjali ili da ne postoji, ili da neće nikad u more ili da će se prevrnut namah (vidi predhodne postove )...
...a tebi ka da je ta kiša što ti pada isprala ono sivog tkiva, natežeš se na čovjeka koji more voli zasigurno više nego ti... ili mu pomozi, ili ne pali vatru više...
P.S. OVO VAŽI I ZA OSTALE STRUČNJAKE....
raptor je napisao/la:niksa je napisao/la:...MOP uživa sa svojom obitelji na muru sa plovilom za koje su se mnogi zaklinjali ili da ne postoji, ili da neće nikad u more ili da će se prevrnut namah (vidi predhodne postove )...
...a tebi ka da je ta kiša što ti pada isprala ono sivog tkiva, natežeš se na čovjeka koji more voli zasigurno više nego ti... ili mu pomozi, ili ne pali vatru više...
P.S. OVO VAŽI I ZA OSTALE STRUČNJAKE....
Nikša,nisan ja protiv MOP-a niti protiv njegova broda...boli me ona stvar na čemu če plovit ali mislim da uže članove familije dovodi u opasnost ,pa sam je sve napisa i opisa !!!
Ono ča san napisa o istom plovilu i dalje stoji...brod gotovo bez kolumbe,vanbrodski na jedrilici itd...,a neznam nadalje o kojoj to paljevini govoriš pa valjda iman pravo iznit svoje mišljenje o svemu napisanome ili neman
I na kraju ,a ča se postavljaš prijeteči ovdi kako prema meni tako i prema ostalim članovima ???....biče ti osta oni policijski mot...jednom policijot-uvik policijot ka ja san zakon i kako ja rečen tako če bit
Svašta .....
Pape je napisao/la:Nikša, Raptore da oden po kokice ili mi se ne isplati?
Pape je napisao/la:MOP je meni najjači lik ovde na forumu, čovik sagradija brod po svom guštu, napravija sve po svom mišljenju i piči okolo po moru rebatijuči se od krajeve, bove, blokove ka ona kuglica u flipperu i ne jebe živu silu ča mi ovde laprdamo šta nevaja ovo i nevaja ono. Čovik je napravija sve u kontri od onoga ča smo mu rekli i sugerirali i brod mu plovi, a čak je i uredno registriran! ima kužinu veću od doma nas pola, WC na raskpapanje sa jakuzzijen, 6 soba sa po 2 kreveta, ogradu ka Santa Maria, klizališe na lakiranoj palubi za ljetne/zimske radosti, ukrca 18 dice (svoje ili tuđe još nisan razumija) 7 žena, 8 pasa, 3 mačke i usidri se usrid prolaza za okupat bez obzira šta 16 brodi čeka da se makne da mogu proć i gušta ko prajac u malo vode. Ruku na srce nebi baš ga volija susrist po moru ili noću bit usidren u istoj vali, ali eto MoP voli more, brode i gušta u svakoj minuti provedenoj na svom brodu i moru i ja mu skidan kapu! MoP najjači si i nedaj se! I sve nam dogodovštine piši i opiši!
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.