moran se pohvalit uzea sam Betinu 700 s nanni 175 td klasican dobia sam je prije 2 tjedna i pravac hvar vis bisevo i prije po ure doma
brod je s thrusterom, winch tenda lito zima solar 90w i pretvarac za dvi baterije tj puni servisni pa kad je pun pribaci se na startnu bateriju baterije su vata silver 145amph
Manikela ? Bobi Ipe i mestar Zore(skidan kapu) su to odradili posteno manje vise o svemu se dalo dgovorit i prisustvovat
sve za pohvalu bez lazi
op i Tabak je tu dao udjela i sve zice slozia po zanatu
oba brata su bila max fer izasla u susret pa u svemu kvaliteta izrade veoma dobra zbilja toplo preporucan firmu Manikelu i Betinu 700 s moje strane samo hvala
Brod o njemu je vec sve napisano ovo je prvi s zf 45 kopcom(op Gaso je bia prvi)
ali je prvi s ukopanim motorom tako da mu je mali poklopac od motora i ima ispod vodene linije bubrige jer je kopca osjetno veca od zf25 inace motori 155 175 i 200ks nanni su potpuno isti
i ta klupica,poklopac ne SMETA (a prvi bi je bia skinia prije)
Brodic je lip funkcionalan za neko more nije jer je ravan ali zato ide i s manjim motorima dosta brzo
na nekih 2800rpm ide 17knt potrosnja oko 20lit za sad euro diesel iako ta potrosnja je veoma relativan pojam
brod je strahovito stabilan i upravljiv
jos neke nedoumice iman s propelom i okretajima motora ali dok to ne rascistim nista u javnost(tribat ce uvatit Zoru da s instrumenticom izbroji okretaje)
op i nezboda na hvaru boca od coca cole mi je uletila u thruster i polomila sve propele tako da to u prvi dan triba zaronit i probat napravit u moru(iako thruster na ovi brod sad mogu rec nije bia potriban jer vozia sam tjedan s thrusterom i tjedan bez) ali puno lipo ga je imat
za sad toliko jer bia sam 15dan po moru pa ce mo za dan dva stavit i koju sliku
op sve sta je napisa Gaso prije o Betini 700 je 100% istina