Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
gre je napisao/la:I još nešto, umisto stolice za timun nek ti naprave ili sam napravi kašun od stakloplastike na koje ćeš stavit sjedalo, nek ti se kašun otvara sa gornje strane zajedno sa sjedalom. U kašun staviš termičku izolaciju, unutra staviš led i imaš škrinu kad ideš na more na dan dva.
Eto samo jedna ideja možda ti se svidi
Sveti ratnik je napisao/la:lošinj je napisao/la:Izgleda dobro ograda.Taman po mjeri,niti previsoka niti prekratka.
amen
jedino ako ti nije dite malo malo pa ti je onda prekratka bolje bi bilo da ide do kraja kabine al ako nije malo onda je taman
žbirac je napisao/la:Sveti ratnik je napisao/la:lošinj je napisao/la:Izgleda dobro ograda.Taman po mjeri,niti previsoka niti prekratka.
amen
jedino ako ti nije dite malo malo pa ti je onda prekratka bolje bi bilo da ide do kraja kabine al ako nije malo onda je taman
Zašto ti nebi kupija ovako šta, u kitu pa pomalo...valjda će uć u onih 100.000kn![]()
Šta se tiće broda i ograde sve 5, bit će ovo lip brodić![]()
lukabubi je napisao/la:Ne znam zašto Ti ne paše rebrasti trup, za večinu ljudi koje sam konzultirao za tu problematiku tvrde da je rebrasti trup bolji od običnog jer je čvršći, bolje strujanje vode ima, zahtjevniji u izradi, ali kvalitetniji i dugovječniji.
U gataportu su mi objasnili da upravo s tim rebrastim trupom se navodi strujanje vode na elisu, tako da onda i Naval postiže takve brzine s manje konja, a i manje se ljulja od običnog trupa.
Ako pogledaš mnogi renomirani proizvođači ga rabe. ( Gobbi, Saga, Fjord itd.)
Sveti ratnik je napisao/la:maestral 600 pari dobar al se bojin grebena.......
lukabubi je napisao/la:Sveti ratnik je napisao/la:maestral 600 pari dobar al se bojin grebena.......
Baš sam se danas mimoišao sa jednim, i meni se sviđa, ali to je pravi deplasmanac.
Znam tipa čiji je i on samo ljeti ide uvijek u istu valu, prenoći dan dva i ide natrag u lučicu. Ta vala je jedno 6 milja udaljena i to on vozi sa 5 milja brzine oko 1,20 sat. Nikud dalje ni drugdje taj ne ide u zadnih 10 godina!
Za njega je ta barka idealna. Prostrana, udobna, sigurna, on je u penziji i ima vremena.
Znaš i sam u kakvoj vremenskoj nestašici danas svi živimo. Nadalje njegov je akvatorij zbog sporohodnosti jako sužen I smanjen. Ja nažalost nemam takav vremenski luksuz kao on da mi je svejedno koliko ću izgubiti vremena na vožnju plovilom, a krećem se po za njega nedostupnim i nedostižnim mjestima. Mislim da nas je večina takva sličnija meni nego njemu. Ja sam vidio što znači 6 milja na sat i koliko me to ograničavalo i sputavalo. Zato sam i napisao prije da si svatko bira barku za što mu treba i kakva mu treba.
lukabubi je napisao/la:Razumijem Te da ne treba žuriti iči u ribolov, no za doči na dobru poziciju treba često dalje voziti, jer tamo ne idu mnogi,
Koliko sam ja puta bježao jureči pred neverom.
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.