Pape je napisao/la: ... Karabien!...
Sta si ti gledao Pirate sa Kariba na njemackom?
Moderatori/ce: riberer, dome, Moderatori
Pape je napisao/la: ... Karabien!...
Pape je napisao/la:...nein...a kako se piše inaće na engleskom?...aha...carabbian ...moja greška...sorry...
Viktor je napisao/la:Zbog tih silnih Ceha sto idu i ginu , a bit ce zato sto sam i 1/4 Ceh
Nego da li te ovo potice da se bacis pod propelu obliznjeg glisera dok plivas iz Pule za M. Losinj ??
http://www.youtube.com/watch?v=JyIzcsRsJbg&NR=1
Pape je napisao/la:Viktor je napisao/la:
Pape , meni se cini da si ti na korak od papige na ramenu + povez preko oka i drvene noge . Sto se tice topa, mislim da bi ti fondal barku, bolje bestrzajac
...ne triba mi povez priko oka, čorav san i ovako, a šta se tiće papige neman je niti znan di ću je nabavit, ali iman jednog prepariranog jastoga, moga bi njega obisit na rame, a šta se tiće topa i zolja bi mogla proć,samo mi još fali posada koja viće aggrhh..aggrrrrhhh... i koja bačva ruma....onda mogu viknit sa komandnog mosta......Seth the sails!...Take the wind to Karabien!...Faster u bloody worms!!!...i nabit durbin na joko i gledat koju tetu na obali u toplessu dok prolazimo uz plažu, a svi misle da gledan ima li neprijatelja.....
Viktor je napisao/la:Pape je napisao/la:Viktor je napisao/la:
Pape , meni se cini da si ti na korak od papige na ramenu + povez preko oka i drvene noge . Sto se tice topa, mislim da bi ti fondal barku, bolje bestrzajac
...ne triba mi povez priko oka, čorav san i ovako, a šta se tiće papige neman je niti znan di ću je nabavit, ali iman jednog prepariranog jastoga, moga bi njega obisit na rame, a šta se tiće topa i zolja bi mogla proć,samo mi još fali posada koja viće aggrhh..aggrrrrhhh... i koja bačva ruma....onda mogu viknit sa komandnog mosta......Seth the sails!...Take the wind to Karabien!...Faster u bloody worms!!!...i nabit durbin na joko i gledat koju tetu na obali u toplessu dok prolazimo uz plažu, a svi misle da gledan ima li neprijatelja.....
Posadi das prvo bacvu ruma pa ce spontano pocet delat arrrgh aggghhh
Pape je napisao/la:josme je napisao/la:Još malo pa će poćeti i oni iz CZ sa svojim kažinima.
jesi mislija na čehe?
..jedanput ja tri milje van Visa na jednom braku...kad iz pravca Sušca dva čeha dopedalirala sa nekin ka kajakom do mene..
- Koji je ovo tu otok?, pitaju me
-Vis, a odakle ste vas dva stigla?
-Sa lastova
-???!!!!????
nevjerovatni su, a negdi san čita prije par godina da su česi izdali upute za svaku zemlju šta da ne rade jer bi mogli izginit, jer su in vlasti svatile da su jedina nacija koja ima najviše smrtnih slučajeva na trurističkim destinacijama....i nismo mi jedina zemlja di ginu i di im se čudimo....recimo, kažu da ih i španolci, turci (instambul) i tunižani jako dobro znaju po tome....
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.