I još jedna stvar: s ribom pire krumpir!?!? [/quote]
potpisujen
Moderatori/ce: tramontana, Moderatori
sale-ri je napisao/la:Pape je napisao/la:...poslin onih kozica...ma moglo bi i još ovo stat....
e moj Pape, po ovome i tvojim sličnim postovima mogu zaključiti da imaš koju kilu više
šala mala
Pape je napisao/la:sale-ri je napisao/la:Pape je napisao/la:...poslin onih kozica...ma moglo bi i još ovo stat....
e moj Pape, po ovome i tvojim sličnim postovima mogu zaključiti da imaš koju kilu više
šala mala
....iman 197 cm visine i 113 kg....pa sad ti zaključuj....
Pape je napisao/la:....iman 197 cm visine i 113 kg....pa sad ti zaključuj....
ab ovo je napisao/la:Pape je napisao/la:....iman 197 cm visine i 113 kg....pa sad ti zaključuj....
Dobra ti je istisnina
Pape je napisao/la:ab ovo je napisao/la:Pape je napisao/la:....iman 197 cm visine i 113 kg....pa sad ti zaključuj....
Dobra ti je istisnina
...aha.... a i dobra poluga ispod pasa....
porer je napisao/la:Stara slavonska poslovica - ispod brega najbolji kukuruzi rastu
porer je napisao/la:Stara slavonska poslovica - ispod brega najbolji kukuruzi rastu
ćuba69 je napisao/la:porer je napisao/la:Stara slavonska poslovica - ispod brega najbolji kukuruzi rastu
a ima i ona ...veliki čovik,mali k....,mali čovik veliki k....
Pape je napisao/la:...aha.... a i dobra poluga ispod pasa....
ordovician je napisao/la:Pape je napisao/la:...aha.... a i dobra poluga ispod pasa....
Zakon poluge: Poluga je u ravnoteži kada je zbroj momenata sila koje djeluju sa jedne strane oslonca jednak zbroju momenata sila koje djeluju sa druge strane oslonca
Drugi zakon poluge: Sto je poluga duza teret se lakse dize
A i Arhimed je rekao "dajte mi tacku oslonca, podici cu zemlju"
Pa ti gledaj gdje ces ga prisloniti.
Natrag na Mediteranska kuhinja
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.