mano77 je napisao/la: kad pokle dela reš na more
Moze prijevod molim?
Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
mano77 je napisao/la: kad pokle dela reš na more
teranavis je napisao/la:lukabubi je napisao/la:Danas je sivi Naval 19 sa slika i filma otišao na Pag. Znati će se uskoro kako trpi more. Tu na jezeru ja nisam primjetio da se ljulja, ćak me i začudilo koliko je stabilna u vožnji. No sigurno to nije barka za debelo more.
Kako se ponašala stara Dalmatinka na valovima?
puno barki koje danas plove morem i nisu bas za more ali plove ...sto se tice dalmatinke ja sam se natukao mora s njom a da negovorimo ostali u zadnjih trideset godina i nemore niko rec da "nevalja " kao ni da je bezprijekorna .....
mislim da to nebi treblo bit upitno za ovaj brod nego je samo upitna tvrdoća ,i kvaliteta plastike jer dalmatinka na 15 milja i metar vala puca ko lajsna na pola ....nadam se ako su iskopirali dalmatinku da su ipak uvidjeli navrijeme i promjene te zahvate koji su potrebni da taj projekt uspije
tomi je napisao/la:evo opet sam pogledao filmić sa yotubea.i to više puta.brod je dizajniran za 5.skladna linija cile barke.samo pohvale autoru. (aplauz)
no daljnjim gledanjem filmića ( a za to zahvaljujemo autoru), vide se nedostaci u vožnji.( na jezeru ,a ne u moru,brod se lela kako oće, i ne drži pravac).brod je navodno modificirana dalmatinka, skraćena kolumba i pokušaj da se dobije poludeplasmanac.nažalost opet dolazimo na isto,dolazimo na kemijanje pojedinaca koji kao sve znaju.zato dobijamo rezultate za k.....brod je lip. ali samo to od njega.
Tribali ste se udružiti dizajneri koji ste napravili gornji dio i konstruktori koji imaju donji dio.ovako ste svi smiješni.ko će koga.
backspin je napisao/la:daj nabaci neki takav.... pri normalnoj voznji
lukabubi je napisao/la:backspin je napisao/la:daj nabaci neki takav.... pri normalnoj voznji
joj....lakše mi je prekopirati ti cijeli DVD i dati ti. Ima 5 filmića na njemu.
Trenutno korisnika/ca: / i 17 gostiju.