ne znam čiji je onaj brod "Rin..." ali ovdje je sve upravo suprotno od onog kako bi trebalo biti...
1.mali kašun koji ničemu ne služi nego da za njega zapneš i padneš preko njega
2.od one nožice koja drži bočne klupice diže mi se i ovo malo kose na glavi,dušu dala za odvojit mali nožni prst od ostatka stopala,te "njegu" ostalih prstiju noge!
3.Svi oni silni kanalići po podu idealni za skladištenje raznog smeća,ješke itd....
Razno:onaj nosač argole je opasan po zdravlje ako argola nije u njemu,bitve su isto postavljene na za mene do sad neviđen način....
Pozitivno:smještaj audio-uređaja,pogotovo zvučnika koji svojim smještajem pružaju vrhunski audio užitak kad motor ne radi!
Koji je to uopće brod,Gull ili ...???
Ne kužim svrhu takve koncepcije,zašto klupica nije puna i iskorištena kao spremište nego ovako ....,u ovom položaju smeta isto kao i svaka druga,kad je dignuta što se dobiva?Koliko vidim ovdi ima između nje i onog uzdignuća jako malo mjesta za prolaz,a kad malo zavalja bit će još manje...
Povjest bolesti:Brodograditelj je podigao pod kako bi se motor smjestio u cjelosti ispod i da se dobije prostor u krmi,što zvuči razumno!Ali tada ili zbog toga što je fulan brod,ili zbog toga što vlasnici pretjeruju s konjima,nastaje to što se vidi na slici!U svakom slučaju jaaaaaaaako loše riješenje,a ide mu u prilog i uska limun krma!
Sve su osobe i događaji izmišljeni.
Svaka sličnost sa stvarnim likovima i događajima je slučajna.