Moderatori/ce: aladin, emils, Moderatori
raptor je napisao/la:Po meni bi tebalo otprit jedan posebni broj telefona di bi se takve kriminalne rabote mogle prijavit i to ne anonimno Ali i to je ništa jer nadležna tijela itako žderu mukte tu istu ribu u restoranima i nestrpljivo oćekuju dolazak navedenih.Najžalosnije je ča u Okrug postoji "kao"ribolovno društvo ili udruga,sve im se pred surlom događa ali ni riči Kad pojedincima spomenem ča san vidia onda glavurde okriću na drugu stranu ili kao ;pa oni su profesionalci :I jesu profesionalni :tamanitelji,terminatori,dezintegratori ,predatori najgore vrste koji ne mare o nićem osim o zaradi
Dalje mi ni jasno kad svi vele da je Saldun(zaljev)prirodno mrijestilište ,pa koji se qr@c onda ne donese uredba o zabrani ribolova sve vrste Dođe Palamida oni sve potaru,dođe srdela isto i da ne nabrajam,posli se okrenu migavici i poklaštre i mlađ sa onim svojim migavičarskim "mrižama" bez oka.Nesmiš zinit da si čapa dva kila liganja evo ih,pacijenti sve zapašu i počapaju itd....
Da se lokalnom močniku posrala tica u dvor došli bi specijalci iz Lučkog,deset bornih kola i dva helikoptera a da ja recimo idem prijavit kriminal onda bi me svi gledali ka p.,cinkera,čovika kontra boljitka i prosperiteta,špiju i slično.Eto,dosta sam nasra
amiklic1 je napisao/la:Kad bi naši ljudi imali svijest nekih drugih naroda u tom pogledu, sve bi bilo bolje. Triba počet pomalo, velike stvari će onda tek doć na red...
Impeler je napisao/la:pa nije svuda tako crno.ima i pozitive.evo slike sa zadarske peškarije
Impeler je napisao/la:
brule je napisao/la:Ljudi amo dođite,di ste se razbižali,triba ovu temu oživit.Izgleda da stvari idu nabolje glede funkcioniranja pravne države,organa provoditelja zakona,šta je dosad bila glavna kočnica u sprječavanju ove marve u uništavanju svega živog iz mora šta se može prodat makar i za 1 kn.
Evo brat(barba)Luka će u penziju,brat Ivo je u Salzburgu,kaže da se vraća kući .........
p.s.koji ono broj tribam nazvat kad vidim ove sa bocama i bez navigacijskih svitala po brakovima,...
labrax je napisao/la:mislis na one odredbe Zakona o opcem upravnom postupku koje se nikad ne provode?
Natrag na Ekologija, biologija i zaštita mora
Trenutno korisnika/ca: / i 17 gostiju.