Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
lukabubi je napisao/la:Zloba i zavist kod nekih homosapiensa nažalost nepresušni su izvor napajanja negativnom energijom, no to je tako.
Meni je bitno da ću imati plovilo kakvo tražim već dugo. Uspio sam se nekako financijski organizirati, mada ne u prijenavedenim ciframa, jači motor pričekati će bolja vremena. Zanimaju me promišljanja ljudi koji imaju takve ili slične barke ili imaju iskustva sa sličnima.
Ne radim u Gata Portu, sasvim sam druge struke, a ribolov mi je najdraži hobi.
Kad Vam se nešto sviđa i uvjereni ste da je dobro, svejedno treba prespavati i racionalno pogledati situaciju. Zato sam i otvorio tu temu da vidim kritički što drugi kažu i kako to vide svojim očima.
Uspio sam postaviti filmić sa DVD-a na Youtube:
http://www.youtube.com/watch?v=qlIhVQ0Xkbg
tomi je napisao/la:evo pogledao sam filmić, ali ne znam da li se to meni čini ili ne.more, bonaca ka ulje,a barka se ljulja desno i livo i to podosta.šta bi bilo po jačem moru?
gavijal je napisao/la:lukabubi je napisao/la:Zloba i zavist kod nekih homosapiensa nažalost nepresušni su izvor napajanja negativnom energijom, no to je tako.
Meni je bitno da ću imati plovilo kakvo tražim već dugo. Uspio sam se nekako financijski organizirati, mada ne u prijenavedenim ciframa, jači motor pričekati će bolja vremena. Zanimaju me promišljanja ljudi koji imaju takve ili slične barke ili imaju iskustva sa sličnima.
Ne radim u Gata Portu, sasvim sam druge struke, a ribolov mi je najdraži hobi.
Kad Vam se nešto sviđa i uvjereni ste da je dobro, svejedno treba prespavati i racionalno pogledati situaciju. Zato sam i otvorio tu temu da vidim kritički što drugi kažu i kako to vide svojim očima.
Uspio sam postaviti filmić sa DVD-a na Youtube:
http://www.youtube.com/watch?v=qlIhVQ0Xkbg
Nemoj se ljutit, ali da samo znas koliko je klonova uletavalo tu i svi su imali ili ce imati Murterino , Murter i sl. Tak da smo malo oprezni
tomi je napisao/la:evo pogledao sam filmić, ali ne znam da li se to meni čini ili ne.more, bonaca ka ulje,a barka se ljulja desno i livo i to podosta.šta bi bilo po jačem moru?
gavijal je napisao/la:a čuj u toj cijeni ti je i grašo 19 sa oentom, pa probaj usporedit
lukabubi je napisao/la:Danas je sivi Naval 19 sa slika i filma otišao na Pag. Znati će se uskoro kako trpi more. Tu na jezeru ja nisam primjetio da se ljulja, ćak me i začudilo koliko je stabilna u vožnji. No sigurno to nije barka za debelo more.
Kako se ponašala stara Dalmatinka na valovima?
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 7 gostiju.