zore70 je napisao/la:kalafat je napisao/la:ludilo slije, a napravija je to Bobi vrhunski
A meni kitica,a?Budem ti zapamtil
ma nisan zlo mislija, svaka ti dala stari
Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
zore70 je napisao/la:kalafat je napisao/la:ludilo slije, a napravija je to Bobi vrhunski
A meni kitica,a?Budem ti zapamtil
jekila je napisao/la:di je zog za balote na ovoj novoj betini?
Gaso je napisao/la:Pa nije to brod za profesionalni ribolov, nego za sunčati se i marendati na kašunu, pa i koje pivo možeš tamo stavit na kašun. Šta če ti kokpit bez klupica i kašuna za takvo upotrebo broda. Ja sam več par puta napisao, da ne bi bilo kašuna, bila bi šteta, jer nemaš stol za slaganje stvari, predstavljaj si dnevno sobu, bez malog stola. Kašun je u stvari najfunkcionalna stvar u kokpitu.
amiklic1 je napisao/la:
Ovo kod tebe (a i na M700 i ostalim brodovima) me podsjeća na basnu o lisici i gavranu, koliko god taj kašun stvarno bio zgodan.
Gaso je napisao/la:Meni je bitnije, da stojim što niže, pošto brod ima kašun, kokpit zato može bit nizak, pa u slučaju valjanja broda, ne osječa se se toliko kad stojiš na kokpitu. Banda broda nije visoka, pa možeš lahko lovit sa kančenicom. Ulaz u kabino je pristojne visine cca 190cm, zbog nizkog kokpita, a ni kabina nije visoka u odnosu na brod. Meni je to bitnije od svih ostalih stvari, uz to, da ne želim imat stola za kokpit i ostale improvizacije u provi, jer onda samo non-stop prebacuješ robu ovamo i tamo, nabolje mi je sve fiksno, jastuci prove čisti bez neke robe na njima i neznam šta bi radio na golom kokptu, koja bi bila funkcija tog prostora, za sunčanje predviđena je prova, sa big-game-om se neču bavit, ...., znači meni su klupice i stol uvijek u finkciji, pa ako bi bili sklopljivi, svaki puti bi ih trebao vadit, a može sjest na klupice 6 ljudi i još 4 na kašun, a dvojica na stepenice kraj kabine. Dobro da ima širok izbor brodova, pa može svatko uzet što mu treba. Nebi se ja odlučio ponovno za B700, ako mi se nebi sviđao koncept broda. Mislim, da večini ljudi, koji nisu nikad imali broda ove veličine po fotografijama smeta kašun, meni kašun u kokpitu ne smeta, pa imam več neko vreme ovaj brod, žao bi mi bilo da ga nema. Sumljam Amiklic, da bi išao Nanni T4-165 u tvoj brod bez kašuna ili se možda varam.
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.