Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
ak2948 je napisao/la:ajmo vlasnici roštilja stavite slike...
ak2948 je napisao/la:ajmo aktivirat temu... Nije valjda da svi manistru na brodu kuvaju...
lalabu je napisao/la:Plinski roštilj s pločom Končar cca 500kn boca 3kg cca 200kn i riješen problem!
amiklic1 je napisao/la:lalabu je napisao/la:Plinski roštilj s pločom Končar cca 500kn boca 3kg cca 200kn i riješen problem!
Daj neki link za taj roštilj.
Ja pod roštilj mislim na gradele. U brodu imam plinsko kuhalo Končar, 2 plamenika, bocu 3kg plina i instalaciju izvedenu po propisima (bakrena cijev + krajevi gumena crijeva).
Gradele isto imam, iako još nisu na brodu.
Kupio sam u Kaufsvaštanešto inox gradele, pravokutne, dimenzija rešetke cca 55*40cm, imaju inox stup na kojem stoje.
Zapravo to je vrtni model.
Onda sam odvidao taj stup, i obisit ću ih van rukohvata na bandi kokpita s lijeve strane na namjenski napravljene nosače.
Probali smo ih na prijateljevom brodu, i 2 familije bez problema večeraju s 2 ture pečenja.
Plinski sam u startu izbacio iz opcija jer mi je vatra zakon. Naravno, triba pazit, palit, nakon cile priče i gasit... Opasno je sve to dosta, al' ako se ponašaš "po propisima" nema frke.
Evo ti skica svega.
Crveno su nosači. Gore se spajaju na gradele (ima po rubu utor koji sjeda preko nosača), a dolje se upiru o bok broda.
Žuto je oplata oko gradele, natrag i bočno, zaštita od vjetra.
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju.