Šta se sve prodaje

Diskusije o ekologiji, biologiji i zaštiti mora

Moderatori/ce: aladin, emils, Moderatori

Re: Šta se sve prodaje

PostPostao/la raptor » 04. 10. 2008. (13:31)

Po meni bi tebalo otprit jedan posebni broj telefona di bi se takve kriminalne rabote mogle prijavit i to ne anonimno ;) Ali i to je ništa jer nadležna tijela itako žderu mukte tu istu ribu u restoranima i nestrpljivo oćekuju dolazak navedenih.Najžalosnije je ča u Okrug postoji "kao"ribolovno društvo ili udruga,sve im se pred surlom događa ali ni riči :evil: Kad pojedincima spomenem ča san vidia onda glavurde okriću na drugu stranu ili kao ;pa oni su profesionalci :I jesu profesionalni :tamanitelji,terminatori,dezintegratori ,predatori najgore vrste koji ne mare o nićem osim o zaradi :!: :!: :!:
Dalje mi ni jasno kad svi vele da je Saldun(zaljev)prirodno mrijestilište ,pa koji se qr@c onda ne donese uredba o zabrani ribolova sve vrste :!: Dođe Palamida oni sve potaru,dođe srdela isto i da ne nabrajam,posli se okrenu migavici i poklaštre i mlađ sa onim svojim migavičarskim "mrižama" bez oka.Nesmiš zinit da si čapa dva kila liganja evo ih,pacijenti sve zapašu i počapaju itd....
Da se lokalnom močniku posrala tica u dvor došli bi specijalci iz Lučkog,deset bornih kola i dva helikoptera a da ja recimo idem prijavit kriminal onda bi me svi gledali ka p.,cinkera,čovika kontra boljitka i prosperiteta,špiju i slično.Eto,dosta sam nasra :mrgreen:
raptor
Korisnik baniran

PostPostao/la lupis » 04. 10. 2008. (14:03)

raptor je napisao/la:Po meni bi tebalo otprit jedan posebni broj telefona di bi se takve kriminalne rabote mogle prijavit i to ne anonimno ;) Ali i to je ništa jer nadležna tijela itako žderu mukte tu istu ribu u restoranima i nestrpljivo oćekuju dolazak navedenih.Najžalosnije je ča u Okrug postoji "kao"ribolovno društvo ili udruga,sve im se pred surlom događa ali ni riči :evil: Kad pojedincima spomenem ča san vidia onda glavurde okriću na drugu stranu ili kao ;pa oni su profesionalci :I jesu profesionalni :tamanitelji,terminatori,dezintegratori ,predatori najgore vrste koji ne mare o nićem osim o zaradi :!: :!: :!:
Dalje mi ni jasno kad svi vele da je Saldun(zaljev)prirodno mrijestilište ,pa koji se qr@c onda ne donese uredba o zabrani ribolova sve vrste :!: Dođe Palamida oni sve potaru,dođe srdela isto i da ne nabrajam,posli se okrenu migavici i poklaštre i mlađ sa onim svojim migavičarskim "mrižama" bez oka.Nesmiš zinit da si čapa dva kila liganja evo ih,pacijenti sve zapašu i počapaju itd....
Da se lokalnom močniku posrala tica u dvor došli bi specijalci iz Lučkog,deset bornih kola i dva helikoptera a da ja recimo idem prijavit kriminal onda bi me svi gledali ka p.,cinkera,čovika kontra boljitka i prosperiteta,špiju i slično.Eto,dosta sam nasra :mrgreen:

A po meni dvi-tri Tajlanđanke!

Ovo ostalo je točno,nema koristi!
Da znaš da će se nešto poduzet,ajde imalo bi se smisla nekom takvom debilu i zamirit!
Ali ne poduzima se ništa,zamiriš se drugome,a ča je najbolje ispadneš ti negativac jer nekom"otimaš kruh iz usta"!

Raptore,i drugdi je kod nas tako,mi nemožemo sami o sebi sudit,a kad dobijemo ukore od drugih onda je taj antihrvat!
Jesi gleda nogomet zadnjih dana?Pa vidiš da jedino mi Hrvati mislimo da se sve može!I onda kad dođemo negdje drugdje,fala bogu da se tu ne uklapamo!
Sve su osobe i događaji izmišljeni.
Svaka sličnost sa stvarnim likovima i događajima je slučajna.
lupis
Korisnik baniran

Tip plovila: Merry Fisher 625,Suzuki 115

PostPostao/la amiklic1 » 04. 10. 2008. (17:32)

Ja san javlja pomorskoj policiji, spajao me 112 cvwentar, znači sve je zabilježeno. I NIKAD NIŠTA!

Planiram napravit jednu pravu akciju, snimanja i fotografiranja pa onda prijave, sve zabilježit lipo, pa onda sve u novine.
Samo moran sve lipo isplanirat'.

Nije se meni problem svima njima zamirit'. Mogu mi popušit svi odreda, ko da me oni hrane!

A znan se obranit i od njihovih napadača i batinaša, samo nek dođu. Puna mi je kapa tih i takvih više, ko da in je ovo sve ćaćina prčija,
a ne domovina svih nas koji smo tu svoji na svome...
amiklic1
Old Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: Gull 745 / Yanmar 4JH4AE

PostPostao/la raptor » 04. 10. 2008. (17:46)

Ami,ima dva leta zva san kapetaniju i ostale da zaustave nasipavanje zemlje u more u Okrugu.Kao ovi iz lučice su tili nasut jednu puntu pa ka tu bi izvlačili brodi.Ja odem do "glavešine" i veli mu da ode namore i to spriječi,ali ča,veli on meni da ča se ja intrigajem u njiovi posli.Ja mu velim;pa valjda se kuča radi na temeljima a ne na zemlji i on me blagoteleći odjebe.Ja ne budi linčina uvatija se telefona i zva.Došla ekipa iz kapetanije ,slikala,zaustavila daljnje nasipavanje i podnijeli kaznene prijave protiv odgovornih.Dan danas mi prebacuju da to nisam triba učinit i da san ja kao protiv boljitka okruga, :lol: svašta :!: Pari mi se da sam u stvari jedino ja za boljitak i budučnost :mrgreen: Isto su lani napravili na plaži ,isipali tri kamiona zemljičine i škaje,ja ti se samo bija pojavia a tamo i a skoro pa poglavar opčine :mrgreen: ja mu samo pokaza mobitel a on viće STANI :!: :!: :!:
Odma je bija zva neki kamion i oni utovarivač te sve sabrali,ukrcali i odvezli.Znači da prijave ipak imaju barem kakvog takvog
učinka ;) toliko
raptor
Korisnik baniran

PostPostao/la amiklic1 » 04. 10. 2008. (18:01)

Imaju, imaju, samo tim i takvima triba pokazat da misliš ozbiljno. Onda će malo pripazit'.

Sve ovo se i događa jer kod nas svi gledaju da se ne zamire selu. A i zato jer je malo ispravnih danas, svi nešto muljaju.

Kad bi naši ljudi imali svijest nekih drugih naroda u tom pogledu, sve bi bilo bolje. Triba počet pomalo, velike stvari će onda tek doć na red...
amiklic1
Old Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: Gull 745 / Yanmar 4JH4AE

PostPostao/la ribarica » 04. 10. 2008. (20:39)

pa nije svuda tako crno.ima i pozitive.evo slike sa zadarske peškarije
slika
ribarica
Old Senior Member

PostPostao/la riberer » 04. 10. 2008. (20:42)

amiklic1 je napisao/la:Kad bi naši ljudi imali svijest nekih drugih naroda u tom pogledu, sve bi bilo bolje. Triba počet pomalo, velike stvari će onda tek doć na red...

... biti će kasno ... ako već nije ?!
... al kad sam jednom diga jedra na laganoj buri oduševio sam se, poskočila je kao živo biće i počela rizat površinu mora ka vruća pošada maslac... by brule
... i nemoze svjetlo bit mobitel :(... by josey
riberer
Moderator

Tip plovila: Elan T-401 - Tomos 18

PostPostao/la lupis » 04. 10. 2008. (20:57)

Impeler je napisao/la:pa nije svuda tako crno.ima i pozitive.evo slike sa zadarske peškarije

:lol: :lol: :lol: ,di si njih našao :lol: ,pozitiva.... :lol:
Sve su osobe i događaji izmišljeni.
Svaka sličnost sa stvarnim likovima i događajima je slučajna.
lupis
Korisnik baniran

Tip plovila: Merry Fisher 625,Suzuki 115

PostPostao/la al bundy » 04. 10. 2008. (21:24)

Impeler je napisao/la:slika

Evo ovaka nas slika ćeka još malo dok ne pokupe sve što mogu !
slika
al bundy
New Entry

PostPostao/la brule » 12. 12. 2010. (22:54)

Ljudi amo dođite,di ste se razbižali,triba ovu temu oživit.Izgleda da stvari idu nabolje glede funkcioniranja pravne države,organa provoditelja zakona,šta je dosad bila glavna kočnica u sprječavanju ove marve u uništavanju svega živog iz mora šta se može prodat makar i za 1 kn.

Evo brat(barba)Luka će u penziju,brat Ivo je u Salzburgu,kaže da se vraća kući .........

p.s.koji ono broj tribam nazvat kad vidim ove sa bocama i bez navigacijskih svitala po brakovima,... :( :thumbdown:
..
brule
Senior Member

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: Bandholm 24

PostPostao/la šetač pasa » 12. 12. 2010. (23:16)

brule je napisao/la:Ljudi amo dođite,di ste se razbižali,triba ovu temu oživit.Izgleda da stvari idu nabolje glede funkcioniranja pravne države,organa provoditelja zakona,šta je dosad bila glavna kočnica u sprječavanju ove marve u uništavanju svega živog iz mora šta se može prodat makar i za 1 kn.

Evo brat(barba)Luka će u penziju,brat Ivo je u Salzburgu,kaže da se vraća kući .........

p.s.koji ono broj tribam nazvat kad vidim ove sa bocama i bez navigacijskih svitala po brakovima,... :( :thumbdown:

192 - policija.
"Ja se ne slažem niti s jednom riječi koju si izgovorio, ali ću do smrti braniti tvoje pravo da ih izgovoriš." - Voltaire
Što više upoznajem ljude, draži su mi moji psi.
šetač pasa
Old Senior Member

Vrsta ribolova: mali
Tip plovila: Ven 590 Z

PostPostao/la brule » 12. 12. 2010. (23:23)

fala,
..
brule
Senior Member

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: Bandholm 24

PostPostao/la šetač pasa » 12. 12. 2010. (23:28)

Molim. Mogao bi zvat i druge službe, al kod njih se svaki poziv zabilježi pa uvijek možeš pitat što su poduzeli.
"Ja se ne slažem niti s jednom riječi koju si izgovorio, ali ću do smrti braniti tvoje pravo da ih izgovoriš." - Voltaire
šetač pasa
Old Senior Member

PostPostao/la labrax » 13. 12. 2010. (22:50)

mislis na one odredbe Zakona o opcem upravnom postupku koje se nikad ne provode? :lol:
labrax
Old Senior Member

PostPostao/la šetač pasa » 14. 12. 2010. (10:02)

labrax je napisao/la:mislis na one odredbe Zakona o opcem upravnom postupku koje se nikad ne provode? :lol:

Ne, mislio sam na kapetaniju, obalnu stražu, ribarsku inspekciju. Za policiju znam sigurno kako radi, a po potrebi onda u postupanje uključuje i druge službe.

Malo bi bilo prerano odmah misliti na propis koji će primjenit, kako postupovni, tako i materijalni. To ovisi o utvrđenim činjenicama na mjestu događaja.
šetač pasa
Old Senior Member

PrethodnaSljedeća

Natrag na Ekologija, biologija i zaštita mora

Trenutno korisnika/ca: / i 26 gostiju.