nepoznati brod

Sve što želite znati o plastičnim brodovima

Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori

Re: nepoznati brod

PostPostao/la MarioHOOD » 26. 05. 2010. (23:20)

jekila je napisao/la:
MarioHOOD je napisao/la:pa da dođe do tega valjda bi se kontaktiralo vlasnika pa bi on potvrdio moju priču :D

ma vidi ti njega...
mozes i mene tako kontaktirat, za dva soma cu ti i ja potvrdit da san ti ga proda nekidan jer mi je dopizdija

ali ti nisi vlasnik pa tamo kde je prijavljen čamac ( u bonu ) piše ko je vlasnik znači da se zna ko je vlasnik i on može potvrditi kome ga je dao.
MarioHOOD
New Entry

PostPostao/la ivan3 » 26. 05. 2010. (23:27)

zore70 je napisao/la:
Iman ja nešto slično isprid kuće...Šarnardinca..tata Bernardinac a mama Šarplaninka...u avataru je..kroatiše pupi,rekli bi neki naši ovdi :wave:

Ovi tvoj je isto prekrasan..
Sory na off topic,ali pasi su mi zakon :wave: :thumbup:

sram te bilo! :lol:

zapanti jednon zauvik da se šarci NESMU sničin mišat, i ovako su na rubu izumiranja. ubacili su u njih puste kavkazce, bernandince, kangale itd itd...
neman ja nista protiv bernija ali oni su tuđinci, švicarci, za njih se nemoraš bojat a pravih šarplaninaca je sve manje.... ;)

ovaj na slici nije moj, moja je ova ženka iz avatara.
ovaj sa slike je njen dragi...

volija bi imat muškoga šaronju ali su to prekomplicirane i prejake beštije, moraš imat znanja i znanja da bi bili na ti...

taj tvoj je, iako baštarda (neman nista protiv baštardi, samo da šarci ostanu kakvi jesu), bolja opcija. bernardinci su mirni i pametni pasi, a isto veliki i jaki.

ajde bogati vrabac, ko jebe ove kriminalce bolje je pisat o pasima oni neče činit krivična dila
Otra, dotra, utra, natra, potra, ustra, zatra, istra, satra, pritra, navrn'jo.
ivan3
Korisnik baniran

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: Majama

PostPostao/la ivan3 » 26. 05. 2010. (23:29)

MarioHOOD je napisao/la:
jekila je napisao/la:
MarioHOOD je napisao/la:pa da dođe do tega valjda bi se kontaktiralo vlasnika pa bi on potvrdio moju priču :D

ma vidi ti njega...
mozes i mene tako kontaktirat, za dva soma cu ti i ja potvrdit da san ti ga proda nekidan jer mi je dopizdija

ali ti nisi vlasnik pa tamo kde je prijavljen čamac ( u bonu ) piše ko je vlasnik znači da se zna ko je vlasnik i on može potvrditi kome ga je dao.

pa šta ga onda nije pripisa na tebe?
mislin šta ti oćeš ovde da ti se kaže? jesi ti imberlan ili šta?

imas covika ciji je brod, on ima papire 1/1, da si mu lovu on ti nije da papire. i šta sad oćeš???
ako covik nema noge neznaci da ti nemoze prodat brod....
ivan3
Korisnik baniran

PostPostao/la karamba » 27. 05. 2010. (09:27)

meni jedna stvar niuje jasna , ime teme si naveo "nepoznati brod" a nna oglase si stavio sve karakteristike broda uključujuči i model , pa daj mi to malo objasni, znači pitaš ako tko zna koji je to brod a več sve podatke znaš ?
U.T.R. SMOKVA
----rent a boat----
karamba
Old Senior Member

Vrsta ribolova: mali
Tip plovila: 2bakan5 yam 40,60 ,galeon475yam70,sessa100

PostPostao/la MarioHOOD » 27. 05. 2010. (10:10)

karamba je napisao/la:meni jedna stvar niuje jasna , ime teme si naveo "nepoznati brod" a nna oglase si stavio sve karakteristike broda uključujuči i model , pa daj mi to malo objasni, znači pitaš ako tko zna koji je to brod a več sve podatke znaš ?

u papirima piše da je to rio 700 ali nemogu nači ni jedan sličan čamac, piše i da je dug 7 m a ja sam ga izmerio i dug je 6,5 m zato me zanima ako ko zna koji model je.
MarioHOOD
New Entry

PostPostao/la ivan3 » 27. 05. 2010. (10:12)

MarioHOOD je napisao/la:
karamba je napisao/la:meni jedna stvar niuje jasna , ime teme si naveo "nepoznati brod" a nna oglase si stavio sve karakteristike broda uključujuči i model , pa daj mi to malo objasni, znači pitaš ako tko zna koji je to brod a več sve podatke znaš ?

u papirima piše da je to rio 700 ali nemogu nači ni jedan sličan čamac, piše i da je dug 7 m a ja sam ga izmerio i dug je 6,5 m zato me zanima ako ko zna koji model je.

pa jesi reka da nemas papire???
ivan3
Korisnik baniran

PostPostao/la MarioHOOD » 27. 05. 2010. (10:15)

jekila je napisao/la:
MarioHOOD je napisao/la:

pa jesi reka da nemas papire???

pa nemammmmmmmmmm kad sam mu slao kupoprdajni ugovor poslao sam mu i knjižicu i tamo je ostalaaaa samo mi je podpisooooooooooooooooo ugovorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
MarioHOOD
New Entry

PostPostao/la MarioHOOD » 27. 05. 2010. (10:23)

ako ima još ko kakvo pametno rešenje neka mi ga pošalje PP a za ostala pitanja za sve one koji mi ne vjeruju odgovorat ču u temi ;) a lokacija: živim u ljubljani ali sam iz krašiča (jastrebarsko) a na more idem u bibinje :)
MarioHOOD
New Entry

PostPostao/la ivan3 » 27. 05. 2010. (10:35)

ali oćeš ti objasnit onda šta oćeš?

šta mu ne javiš da ti to pošalje nazad? ako si mu moga poslat kupoprodajni ugovor posalji mu mail/poruku/nazovi ga i reci da ti posalje papire od broda.
cemu filozofiranje? :roll:

ah... slovenci i more, sta smo drugo i mogli ocekivat?

aj ti lipo to baci ća i kupi elana T401 pa se kupaj u koper. Lipo ćeš imat domaći brod i nećeš se bojat da će te uvatit maestral i privrnit te.... ;) : Laughing4:

aj bog :wave: :wave: :wave:
ivan3
Korisnik baniran

PostPostao/la MarioHOOD » 27. 05. 2010. (11:39)

jekila je napisao/la:ali oćeš ti objasnit onda šta oćeš?

šta mu ne javiš da ti to pošalje nazad? ako si mu moga poslat kupoprodajni ugovor posalji mu mail/poruku/nazovi ga i reci da ti posalje papire od broda.
cemu filozofiranje? :roll:

ah... slovenci i more, sta smo drugo i mogli ocekivat?

aj ti lipo to baci ća i kupi elana T401 pa se kupaj u koper. Lipo ćeš imat domaći brod i nećeš se bojat da će te uvatit maestral i privrnit te.... ;) : Laughing4:

aj bog :wave: :wave: :wave:

nisam slovenac nego živim u sloveniji :) i nema filizofije slao sam mu dva puta kupoprodajni ugovor pa ga nije uvjerio u lučkoj kapetaniji tako da ako nema niko viš eništa pametno za reč se može tema zatvorit.hvala svima za vaše vrijeme pozdrav
MarioHOOD
New Entry

PostPostao/la zore70 » 27. 05. 2010. (17:02)

Pa crni Mario ali ne znaš razmišljat malo...posla si mu papire pa ti ih nije vratija..samo kupoprodajni ugovor između Njemca i Hrvata,potpisan nečijim potpisom???Lola je odjavija brod,uzeja sigurno i neke poticaje za reciklažu i odjeba te...sto posto..nije bleso lud..
:lol:
A i kome si platija brod..po pisanju čini mi se onome ko ga je čuva u Hr ili di je već..odakle ti onda ideja da si namirenjem tog troška-duga posta vlasnik?
Pa kužiš li ti čoviče išta?
Pa ne ide ta trgovina tako ni na pazaru više a kamoli između dva kupca u dvi države....i bez obzira na sve ti to lipo frknija u oglase pa ajmo ubrat 5 somova....mogli bi ti za odvjetnike tribat ako te ko prijavi...i pofalit..nemoj nagrabusit..
Aj malo pođi do prve lučke kapetanije..bilo di..pa obiđi poreznu upravu..pokucaj u javnog bilježnika i u širokom luku zaobiđi sve stanice Policije..to ti je moj savjet..a posli ću sa ljudima o pasima,ovde se nema šta više reć.... :wave:
Albert Einstein je svojevremeno izjavija: "samo su dvije stvari beskrajne: svemir i ljudska gupost...ali za svemir nisam siguran"
PRIJATELJI SU BRAĆA KOJU SAMI IZABIREMO
zore70
Old Senior Member

Tip plovila: MARCO 810+VM MD704LH-200KS

PostPostao/la franco » 27. 05. 2010. (17:15)

Vjerovatno imaš slovenske papire(državljanstvo,putovnicu) pa onda učini isto kao i prijašnji vlasnik.Pa vi ste obe zemlje članice EU. reguliraj brod u Sloveniji i vozi se ko i ovaj prije u Hrvatskoj pod stranom zastavom.Zimovanje broda na iston mjestu di i do sada.Amen.
Vidiš kako ste Vi Evropljani sretni kad živite u "zajednici"
Brod se rađa u šumi a umire u moru
franco
Old Senior Member

Vrsta ribolova: profesionalni
Tip plovila: Motosailer

PostPostao/la som » 27. 05. 2010. (18:15)

Prijatelju ovi brod nije nepoznat,on je harabatija.(nije gov_o nego se pas posro).Evo ti besplatan savjet,makni se što dalje od njega jer si već sada u nekoliko prekršaja.Brod je, ili je bio pod stranom zastavom što znaći da mora biti pod carinskim nadzorom (ako nije kazna za fizićke osobe je masna do oduzimanja plovila)To znaći da brod može zimovati u suhoj marini koja je registrirana za tu djelatnost i brod mora biti prijavljen najbližoj carinskoj ispostavi,dalje papiri od broda moraju biti priloženi uz ugovor o zimovanju broda i na to se plača PDV,mora se još platiti paušal boravišne taxe u iznosu od 400 kn,brod mora imati plovidbenu dozvolu za tekuću godinu.Da ne nabrajam dalje,onaj koji ti ga je dao spasio se Gazda možda nema noge ali je premazan svim mastima.Zamisli prevoz do Njemačke,reciklaža,odjava i ko zna koliko to sve košta.Problema koliko hočeš.Pa ti registriraj.
som
Old Senior Member

Tip plovila: Galeb

PostPostao/la zore70 » 27. 05. 2010. (21:42)

Bravo Som,lipo siovo sve napisa samo prika ne kuži ili ne želi kužit..čeka on naivca sa 5000eurića pa će taj platit sve kazne,carinski prekršaj i sve drugo..možda i u prdekanu pođe umisto njega,ko zna :lol:
Albert Einstein je svojevremeno izjavija: "samo su dvije stvari beskrajne: svemir i ljudska gupost...ali za svemir nisam siguran"
PRIJATELJI SU BRAĆA KOJU SAMI IZABIREMO
zore70
Old Senior Member

Tip plovila: MARCO 810+VM MD704LH-200KS

PostPostao/la Pape » 27. 05. 2010. (22:47)

.... a je napunišmo 8 strana u manje od 24 ure..... a sve za kua.... opet će se neko nasanjkat...pa će nan doć opet ovde....a onda bi tribalo napunit 8 strana teme za uru.... amo ovo svatit ka natjecanje.... za uć u Čića Ginisovu knjigu rekordi.....brzopotezni forum.....
Pape
Old Senior Member

Tip plovila: Jeanneau Islander 750, Perkins 4236

PrethodnaSljedeća

Natrag na Plastični brodovi

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.