Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
tovar100 je napisao/la:glupo mi je uopce komentirati brod koji kosta toliko..vecina nas smrtnika ima ili masta o brodima od 5 do 20 iljada eura
gleda ovi sibenik800 ili jahturinu od 50 metri isto mi ga dodje..
porer je napisao/la:Pa što ste toliko svi zapeli za cijenu? Jebemti upitaj amiklića koliko ga košta Gull ne računajući njegov rad?!? Ne vjerujem da je ispod 30 ako ne i više.
Ovaj brod na kojem ja radim u konačnici vlasnika košta malo preko 60000. Kad se uzme u obzir da je to brod za rad a ne za zabavu i nije puno, koliko jedan autoprijevoznik plati kamion recimo?
Da dodam još - pogledaj po oglasima što možeš kupiti u toj klasi koju spominješ, znači 10 - 20000 €
Ponuda ti je od Dalmatinke sa Hondom 10 do Maestrala 700 sa torpedom. I jedno i drugo krama u raspadanju stara 30 i više godina, zastarjelih linija i ispucale plastike. E to je bolesno skupo, ne ovo...
porer je napisao/la:A Dunkić je ljudina, svaka mu čast. Takav pristup, otvoren za sve rijetko se sreće.
porer je napisao/la: Jebemti upitaj amiklića koliko ga košta Gull ne računajući njegov rad?!? Ne vjerujem da je ispod 30 ako ne i više.
Trenutno korisnika/ca: nepar i 10 gostiju.