Moderatori/ce: tramontana, Moderatori
legi je napisao/la:Kako je krenulo ja mislin da nećemo još mijesec dana na more.......
legi je napisao/la:Kako je krenulo ja mislin da nećemo još mijesec dana na more.......
aladin je napisao/la:Sta je u Splitu bila dobra Lebićada? Vidim da je i brodova stradalo (na nekim fotografijama se vidi kako je list kormila legao na rivu
http://www.jutarnji.hr/u-dalmaciji-puse ... /?secId=79
Ima li kakvih forumskih fotografija?
sinitram je napisao/la:A sta sam sinoc dozivija, uzelo mi misec dana zivota...Jucer uvecer izasli iz Kiel kanala, ostavili pilota unutra i lagano idemo put Antwerpena.
Zadnja dva dana je puva uragan na sjevernom moru, forca 10-11 u nabilo je toliko mora unutra Elbe rijeke do Hamburga da je vodostaj bija + 2,5 metara.
Kako je vrime vanka palo na more 8 lagano idemo u provu ali se sva voda iz rijeke pocela vracat nazad i napravija se kurenat od 5 cvorova. U kombinaciji kurenta i mora iz kontra smjera i kako je mala dubina od samo 15-17 metara diglo se more nenormalno. Oko 9 uvecer nas je pogodilo 3 vala veca od 10 metara i dobro nam pokidala platforme po kuverti, razbilo sva svitla i reflektore. Pri udaru vala nam je brzina pala sa 9 na 2 cvora. Uzas!!!
Jutros zbrajamo stetu...
Sve u svemu nezaboravna vecer....
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.