Mećava,košava sa udarima vjetra oko 100 kmh,mora nigdi otišlo ća za vreme poslednjeg ledenog doba ostah sam sa Dunavom,psa da zoveš unutra da se ne smrzne,sve u svemu gadost jedna da bog sačuva.
"Daj mi Bože da uhvatim tako veliku ribu da nemoram da lažem
Jebo majku opet će termoklin bit previsoko; doce njorci na svoje; al može se dogodit druga stvar, da bude toliko visoko da uopće ne igra, nego onaj donji, e to je onda fešta tako da posto je sada već kasno, molim Boga da ovakvo sr@**e od vrimena potraje do 1.7.
Prije dva dana san se vidija sa prikom koji se bavi podvodnim ribolovom. Priča da je klepnija par pici kilaša i da je vidija jednu tetku od 4 kg ali je bila daleko. Kaić vanka, po pente u ST, pola u Betini ,štapi u sobi ,žena (radi nereda u sobi), pogleda DVD rogi ribaru, vrime za na more ok a ja isprid kompjutera .
Olujna bura, savršeno, samo da se živ dovuc do zaklona! A tek liti, mmmmm, samo jednom nisam ulovia, bia sam glup pa fali uru od griza. Papam ja papa on
Ura od griza ... ura od ... griza ... ura ... od griza ... ura od griza ... ura od griza ... ura od griza ...
... al kad sam jednom diga jedra na laganoj buri oduševio sam se, poskočila je kao živo biće i počela rizat površinu mora ka vruća pošada maslac... by brule ... i nemoze svjetlo bit mobitel ... by josey