Punjenje dna istranke

Sve ostalo što ne pripada niti jednoj gore navedenoj kategoriji

Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori

Re: Punjenje dna istranke

PostPostao/la Ivica split » 12. 05. 2010. (07:38)

Pokušali smo nać neke pouzdane, naišli na prva liga osobu ali čoviku se ne isplati, pokušat ćemo sa zorom. fala
Ivica split
New Entry

PostPostao/la Ivica split » 12. 05. 2010. (08:41)

Čak mi se sad to plastificiranje ne čini tolikim baukom, ima u lučici ljudi koji su voljni me nadgledat, teoriju sam naštreba, više me muče pojedine tvrdnje da kolumba može bit prazna, šta dakako pojednostavnjuje i pojeftinjuje cilu situaciju, poneko predlaže ako baš volim toliko da ima piza da je dovoljno ispod ležišta napunit nekim vrićama . Ako je to moguće to bi bilo super. A šta se tiče onih otkud mi 200 kg to je bila od oka procjena jer sam vjerovatno toliko izbacija u škovace tip prije mene ju je toliko i napunija, da sam kariolama nosa. Gledajući o Adrii kao nasljednici ona cila piza 450 kg nevirujem da joj je piz u kolumbi 200 kg. Ako je normalno da ima piz nekih 30-40 kg onda izgleda moguće i to sa ležajevima , Sad mi se čini da sam bija malo i poteži na moru. Moja istranka garant nije težila samo 450 kg, Šta se tebi čini i o ovim novim idejama. Definitivno piza triba imat. Ma na kraju ću zavolit krpat brod, kad odem u penziju kupit ću dva tri onako da ih rastavljam sastavljam, hehe
Ivica split
New Entry

PostPostao/la primorac » 12. 05. 2010. (19:33)

Ma kakve vriće i bakrači.

Barka u ORIGINALU ima uliven beton. Šta će ti šuplja kolumba, ko je to vidija???
Ne odlučuje onaj koji izlazi na referendum, nego onaj koji broji glasove.
primorac
Old Senior Member

Tip plovila: Kvarnerplastika Raša "UČKA"

Prethodna

Natrag na Ostalo

Trenutno korisnika/ca: / i 19 gostiju.