Casper je napisao/la:
Mislim da bi trebalo stavit na kup 3 majstora od struke iz proizvodnje brodica (plastika, stroj, struja) pa da oni to pošteno pretresu bez predrasuda. Dosad su jedini test napravili novinari pa ćeš se složiti da ni njega ne bi trebalo uzet baš ozbiljno (kako ćeš onom tko te plaća napisat da mu je proizvod "pol twix-a"). Možda je i greška zastupnika što nisu brod stavili na sajmu u more pa organizirali probne vožnje (čitam ovdje da nekima nisu dozvolili ni da uđu u brod). Tako su nakon svih najava dali ljudima prostora za sumlje i kalkulacije. Pogotovo nakon onih eskapada sa cijenom!! Mislim da je obznanjena cijena "zakon" i ljudi su vrlo osjetljivi kad ih neko poslije pokušava učiniti budalom u stilu - niste čitali mala slova, niste dovoljno dobro razumjeli isl. O ovom brodu je već toliko napisano kontradiktornih mišljenja da stvarno zaslužuje POŠTEN test, pa da se svi mi prebacimo na manje ozbiljne i korisnije teme - ipak je ovo forum o RIBOLOVU, a ne emisija "Potrošački kod"!! Ajmo meštri - zbor!!... pa da završimo ovu trakavicu.
Da slažem se sa svim navedenim, postovi tipa vidi mu lamu od timuna ka žilet me nemogu uvjerit da brod nevalja i ostale riješive sitnice koje neće baš oštetit takujin.Triba to pogledat i donit objektivno mišljenje šta se nudi i šta dobivaš za koliko love.Evo ćovik je narućija zna koliko je platija i koliko će ga koštat greške koje će se nać. Naravno i najbitnije kako se ponaša na moru jer ako to nevalja onda nevalja ništa.