Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
zore70 je napisao/la:Ajmo onda učinit dobro djelo....još ovi put...
Ko zna vlasnika broda u Omišu...neka provjeri smijemo li doći..kako će čovik reagirat da mu virimo po brodu..
Ko još ima volju poći u test..Pape,Trogiranin,Ami,Joca....prodavači...neko drugi..nek se izjasni da znamo..
Jel se slažemo da se sve poslika i stavi objašnjenje uz svaku sliku...eventualno usporedba sa rješenjima "preskupih i nekvalitetnih HR proizvođača"?
Oćemo li donit konačni sud i nakon toga prodiskutirat realno bez 90 stranica prepucavanja koje nikom ne koristi..
Jer,pomalo mi ide na živce kad nekom nešto pokažeš,objasniš,potrudiš se,pa se još javi i čovik koji ima brod iz iste game,lipo on sve nabroji,opiše svoja iskustva sa reklamacijama i kvalitetom...ima i onih šta su povukli uplatu..a onda se par postova naprid sve ponavlja kada niko ništa nije reka..ili u prijevodu;pizdi ti Galileo,samo pizdi![]()
Stekneš dojam po nekim reakcijama kada je brod savršen a mi samo kenjamo bez razloga u službi zaštite hr proizvoda?
Nije mi ni na kraj pameti tako nešto..samo ne mogu gledat štrapac od posla i za ne male pare..
Pa za koga ili čega sve to...možda je bolje samo mučat i mislit u sebi..ko je lud da da svoje pare..pa neka da kad ne želi vidit očito...ko ne plati kurvu platit će doktora..
Dakle,ajmo u akciju ili ostavimo se lajanja
frenkki je napisao/la:zore70 je napisao/la:Ajmo onda učinit dobro djelo....još ovi put...
...ko ne plati kurvu platit će doktora..
Dakle,ajmo u akciju ili ostavimo se lajanja
Po ovome šta si napisa to bi bija objektivan test
Trogiranin je napisao/la:Ja sam za ! Ostajem pri onome šta sam i prije bija obeća !![]()
Casper je napisao/la:
Mene ovo nekako vuče na pjesmu: "Tko se boji testa još, tri za groš, tri za groš...."
marin je napisao/la:evo ja se oću isto pridružit, a nisan pljuca po brodu, čisto da pape, zore i trogiranin imaju opoziciju, pa ako je smeće smeće je, ali neće mi niko pizdit bezveze ako nije, frenki moš mirno spavat!
kupin auton koga triba iz splita, dogovorite termin s omišen i ajmo
frenkki je napisao/la:Casper je napisao/la:
Mene ovo nekako vuče na pjesmu: "Tko se boji testa još, tri za groš, tri za groš...."
Jeee evo ja baš iz mađarske došaod mađara volin jedino mađarice
![]()
A sada ozbiljno ,moje poštovanje svima jako dobrih i korisnih postova san proćita na forumu ali kritiku na brod koju bi napisa neko ko je ovako dosad pisa nebi uzeja ozbiljnom.
frenkki je napisao/la:Casper je napisao/la:
Jeee evo ja baš iz mađarske došaod mađara volin jedino mađarice
![]()
A sada ozbiljno ,moje poštovanje svima jako dobrih i korisnih postova san proćita na forumu ali kritiku na brod koju bi napisa neko ko je ovako dosad pisa nebi uzeja ozbiljnom.
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.