bluestar murter 600

Sve što želite znati o plastičnim brodovima

Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori

Re: bluestar murter 600

PostPostao/la Galun » 05. 05. 2010. (22:37)

nisan toliko bedast da se pijan vozin u toj šešuli!ali za dobar test bi i to zdural,.,i problem je pišat od tog brodića aš mrtve bande su malo preko kičice,jedino u onaj kašun od motora.a valjda će se nać neki ozbiljni za to testirat,pa možda svi promjenimo mišljenje,do tada živila domaća brodogradnja a mađari neka se drže kobasica ko i do sada i sve će bit ok, Vistenlataša!
Galun
Senior Member

Vrsta ribolova: profesionalni
Tip plovila: Adriatik

PostPostao/la žmul » 06. 05. 2010. (08:16)

Zore ne moraš se puno mislit. :wtf:
Svekoliko forumaško pučanstvo diljem Jadrana,a i šire-do Majne želi test,jer ne bi bilo 88 str. dosad o Murterinhosu. :thumbup:
Uostalom i proizvođać će ispunit svaku želju kupca i to je dobro! :D :D
I kupcima je lakše pročitat,pa se odlučit i to je dobro! :D
Znači učinili bi dobro djelo,a dobro je činiti dobro! :D
žmul
Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: Grašo 19 sa Hondom 50 BF

PostPostao/la zore70 » 06. 05. 2010. (20:33)

Ajmo onda učinit dobro djelo....još ovi put...

Ko zna vlasnika broda u Omišu...neka provjeri smijemo li doći..kako će čovik reagirat da mu virimo po brodu..

Ko još ima volju poći u test..Pape,Trogiranin,Ami,Joca....prodavači...neko drugi..nek se izjasni da znamo..

Jel se slažemo da se sve poslika i stavi objašnjenje uz svaku sliku...eventualno usporedba sa rješenjima "preskupih i nekvalitetnih HR proizvođača"?

Oćemo li donit konačni sud i nakon toga prodiskutirat realno bez 90 stranica prepucavanja koje nikom ne koristi..

Jer,pomalo mi ide na živce kad nekom nešto pokažeš,objasniš,potrudiš se,pa se još javi i čovik koji ima brod iz iste game,lipo on sve nabroji,opiše svoja iskustva sa reklamacijama i kvalitetom...ima i onih šta su povukli uplatu..a onda se par postova naprid sve ponavlja kada niko ništa nije reka..ili u prijevodu;pizdi ti Galileo,samo pizdi :sick:
Stekneš dojam po nekim reakcijama kada je brod savršen a mi samo kenjamo bez razloga u službi zaštite hr proizvoda?
Nije mi ni na kraj pameti tako nešto..samo ne mogu gledat štrapac od posla i za ne male pare..
Pa za koga ili čega sve to...možda je bolje samo mučat i mislit u sebi..ko je lud da da svoje pare..pa neka da kad ne želi vidit očito...ko ne plati kurvu platit će doktora..
Dakle,ajmo u akciju ili ostavimo se lajanja :thumbup:
Albert Einstein je svojevremeno izjavija: "samo su dvije stvari beskrajne: svemir i ljudska gupost...ali za svemir nisam siguran"
PRIJATELJI SU BRAĆA KOJU SAMI IZABIREMO
zore70
Old Senior Member

Tip plovila: MARCO 810+VM MD704LH-200KS

PostPostao/la frenkki » 06. 05. 2010. (20:56)

zore70 je napisao/la:Ajmo onda učinit dobro djelo....još ovi put...

Ko zna vlasnika broda u Omišu...neka provjeri smijemo li doći..kako će čovik reagirat da mu virimo po brodu..

Ko još ima volju poći u test..Pape,Trogiranin,Ami,Joca....prodavači...neko drugi..nek se izjasni da znamo..

Jel se slažemo da se sve poslika i stavi objašnjenje uz svaku sliku...eventualno usporedba sa rješenjima "preskupih i nekvalitetnih HR proizvođača"?

Oćemo li donit konačni sud i nakon toga prodiskutirat realno bez 90 stranica prepucavanja koje nikom ne koristi..

Jer,pomalo mi ide na živce kad nekom nešto pokažeš,objasniš,potrudiš se,pa se još javi i čovik koji ima brod iz iste game,lipo on sve nabroji,opiše svoja iskustva sa reklamacijama i kvalitetom...ima i onih šta su povukli uplatu..a onda se par postova naprid sve ponavlja kada niko ništa nije reka..ili u prijevodu;pizdi ti Galileo,samo pizdi :sick:
Stekneš dojam po nekim reakcijama kada je brod savršen a mi samo kenjamo bez razloga u službi zaštite hr proizvoda?
Nije mi ni na kraj pameti tako nešto..samo ne mogu gledat štrapac od posla i za ne male pare..
Pa za koga ili čega sve to...možda je bolje samo mučat i mislit u sebi..ko je lud da da svoje pare..pa neka da kad ne želi vidit očito...ko ne plati kurvu platit će doktora..

Po ovome šta si napisa to bi bija objektivan test : Laughing4:
frenkki
New Entry

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: ESTEOU 630, Perkins 50

PostPostao/la ghost_rider » 06. 05. 2010. (21:03)

zore....
mislim da je broj telefona ovog čovika u Omisu bio napisan u jednom postu pod imenom lukabrzi....
bilo bi mi drago da vi vidite s čovikom jeli se to može malo pogledat.....
mene je stisklo....ali ako vi dogovorite neki termin .....napravit ću sve da se nactam tamo.....
ako vidiš koji bus.....s slikom baske vode .....na njemu ti je moj broj.....
da sada ne pišem tu.....i ne pravim cirkus veći nego šta je.....
poštovanje
ghost_rider
Member

Tip plovila: Murterino 21...(Nani 60..ps)

PostPostao/la Casper » 06. 05. 2010. (21:07)

frenkki je napisao/la:
zore70 je napisao/la:Ajmo onda učinit dobro djelo....još ovi put...

...ko ne plati kurvu platit će doktora..

Po ovome šta si napisa to bi bija objektivan test : Laughing4:

Mene ovo nekako vuče na pjesmu: "Tko se boji testa još, tri za groš, tri za groš...." :mrgreen:
Casper
New Entry

Tip plovila: Bluestar Holiday 720, Mercruiser 220MPI

PostPostao/la Trogiranin » 06. 05. 2010. (21:16)

Ja sam za ! Ostajem pri onome šta sam i prije bija obeća ! :thumbup: :wave:
,a i kakav bi to lignjolov bio da se ne mora beštimat, te ja pitam ? BY zipi

Ovaj Trogiranin ...pa vidi mu lokaciju....,i ti bi njemu vjerovao..??...by LUPIS

Imat brod na livadi je isto ko i imat kravu, ne možeš plovit! ..... A KO BI DRUGI ..... LUPIS !!!
Trogiranin
Old Senior Member

Tip plovila: Galeb 6,75 Lombardini LDW 2204

PostPostao/la žmul » 06. 05. 2010. (21:27)

Trogiranin je napisao/la:Ja sam za ! Ostajem pri onome šta sam i prije bija obeća ! :thumbup: :wave:

Svaka čast! :thumbup:
Vidite sve šta vridi i ono šta ne vridi i koliko bi pizalo da se to okrpa po zanatu! :ugeek:
A posli -dobar vam kus! :wave: :D
žmul
Member

Tip plovila: Grašo 19 sa Hondom 50 BF

PostPostao/la frenkki » 06. 05. 2010. (21:34)

Casper je napisao/la:

Mene ovo nekako vuče na pjesmu: "Tko se boji testa još, tri za groš, tri za groš...." :mrgreen:

Jeee evo ja baš iz mađarske doša : Laughing4: od mađara volin jedino mađarice :D
A sada ozbiljno ,moje poštovanje svima jako dobrih i korisnih postova san proćita na forumu ali kritiku na brod koju bi napisa neko ko je ovako dosad pisa nebi uzeja ozbiljnom.
frenkki
New Entry

PostPostao/la marin » 06. 05. 2010. (21:41)

evo ja se oću isto pridružit, a nisan pljuca po brodu, čisto da pape, zore i trogiranin imaju opoziciju, pa ako je smeće smeće je, ali neće mi niko pizdit bezveze ako nije, frenki moš mirno spavat!
kupin auton koga triba iz splita, dogovorite termin s omišen i ajmo
marin
Old Senior Member

Tip plovila: Ocqueteau 735, Kuster 15

PostPostao/la frenkki » 06. 05. 2010. (21:47)

marin je napisao/la:evo ja se oću isto pridružit, a nisan pljuca po brodu, čisto da pape, zore i trogiranin imaju opoziciju, pa ako je smeće smeće je, ali neće mi niko pizdit bezveze ako nije, frenki moš mirno spavat!
kupin auton koga triba iz splita, dogovorite termin s omišen i ajmo

Spavaču ja mirno i ovako nije to brod za moj gušt da je pinku veći i pinku širi već bi ga ja naša za probat jer kupujen upravo nešto al samo u kit verziji.
frenkki
New Entry

PostPostao/la ghost_rider » 06. 05. 2010. (21:48)

frenkki je napisao/la:
Casper je napisao/la:

Jeee evo ja baš iz mađarske doša : Laughing4: od mađara volin jedino mađarice :D
A sada ozbiljno ,moje poštovanje svima jako dobrih i korisnih postova san proćita na forumu ali kritiku na brod koju bi napisa neko ko je ovako dosad pisa nebi uzeja ozbiljnom.

:crazy: zasto ne.....
ne razumin.......
ja sam brodić naručija davno.....i to kod mene ne minja ništa!!!!
meni se je svidija.....pa da sada cila Hrvatska kaže da je to sr@**e....to ti kod mene ništa ne minja
a sto se ovih ljudi tiče....pogledaj malo druge teme....
onda ćeš vidit::::da ne pisu pizdarije
nek se ostali ne nađu uvriđeni.....to mi nije namjera!!!!!
ghost_rider
Member

Tip plovila: Murterino 21...(Nani 60..ps)

PostPostao/la zore70 » 06. 05. 2010. (22:03)

Ma sve ok,poćemo svi,lipo se družit,ali neman zaista namjere sad tražit broj od čovika,objašnjavat ko smo i šta,moljakat ga da nas primi,pusti da mu prpamo po brodu,pa sve koordinirat,potezat sviju za rukav...šta iman od toga..da mi neko reče da san faca...ili me popljuca..
Šta se mene tiče sve san vidija i iza svake napisane riči stojim..a ima i slika koje sve kažu..i nisan jedini zaključija isto.

Neka lipo neko zainteresiran nazove čovika,sredi pristanak,na pp nas obavjesti nas koji bi pošli i idemo napravit test,stavit slike,video,slijedi javna forumska rasprava i priča gotova za čas..

Ili se triba skrivat iza ekrana i još nakantat par stotina stranica za ništa?
Ajmo to riješit ljudi... :thumbup:
Albert Einstein je svojevremeno izjavija: "samo su dvije stvari beskrajne: svemir i ljudska gupost...ali za svemir nisam siguran"
zore70
Old Senior Member

PostPostao/la Casper » 06. 05. 2010. (22:06)

frenkki je napisao/la:
Casper je napisao/la:

Mislim da bi trebalo stavit na kup 3 majstora od struke iz proizvodnje brodica (plastika, stroj, struja) pa da oni to pošteno pretresu bez predrasuda. Dosad su jedini test napravili novinari pa ćeš se složiti da ni njega ne bi trebalo uzet baš ozbiljno (kako ćeš onom tko te plaća napisat da mu je proizvod "pol twix-a"). Možda je i greška zastupnika što nisu brod stavili na sajmu u more pa organizirali probne vožnje (čitam ovdje da nekima nisu dozvolili ni da uđu u brod). Tako su nakon svih najava dali ljudima prostora za sumlje i kalkulacije. Pogotovo nakon onih eskapada sa cijenom!! Mislim da je obznanjena cijena "zakon" i ljudi su vrlo osjetljivi kad ih neko poslije pokušava učiniti budalom u stilu - niste čitali mala slova, niste dovoljno dobro razumjeli isl. O ovom brodu je već toliko napisano kontradiktornih mišljenja da stvarno zaslužuje POŠTEN test, pa da se svi mi prebacimo na manje ozbiljne i korisnije teme - ipak je ovo forum o RIBOLOVU, a ne emisija "Potrošački kod"!! Ajmo meštri - zbor!!... pa da završimo ovu trakavicu.
Casper
New Entry

Tip plovila: Bluestar Holiday 720, Mercruiser 220MPI

PostPostao/la zore70 » 06. 05. 2010. (22:12)

U potpunosti se slažem sa Casperom :thumbup:

Ili ćemo poć izgubit dvi ure i družit se i možda nešto korisno učinit ili zaključimo ovo kako je...
A ko se posli osjeti nasađen....ima udrugu Potrošač pa nek se češe...niko nikog ne vuče za rukav da nešto kupi...svojih kuna gospodar :lol:
zore70
Old Senior Member

PrethodnaSljedeća

Natrag na Plastični brodovi

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Shile i 0 gostiju.