bluestar murter 600

Sve što želite znati o plastičnim brodovima

Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori

Re: bluestar murter 600

PostPostao/la joca » 05. 05. 2010. (20:07)

Kako je ovaj brod registriran za 6 osoba kad ima ovako mali kokpit?
joca
New Entry

PostPostao/la raptor » 05. 05. 2010. (20:10)

To su slike sa boat showa iz Splita a dotično plovilo nije bilo izloženo na DMB :!:
raptor
Korisnik baniran

PostPostao/la Sipa » 05. 05. 2010. (20:35)

čekaj je to ovi joca nas onako prc sa strane :evil:
Sipa
Member

Tip plovila: plovid 16 / elan 20 cc/ val 485

PostPostao/la frenkki » 05. 05. 2010. (20:43)

Sipa je napisao/la:čekaj je to ovi joca nas onako prc sa strane :evil:

Meni se sve ćini da će ti se joca javit na telefon ako ideš narućit ovi murterino : Laughing4:
frenkki
New Entry

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: ESTEOU 630, Perkins 50

PostPostao/la karamba » 05. 05. 2010. (20:44)

da prca ????? meni nije jasno zašto se ova tema ne preseli u "recycle Bin" i završi več jednom s time a i koji trajni ban nebi bio na odmet!
U.T.R. SMOKVA
----rent a boat----
karamba
Old Senior Member

Vrsta ribolova: mali
Tip plovila: 2bakan5 yam 40,60 ,galeon475yam70,sessa100

PostPostao/la gonič zmajeva » 05. 05. 2010. (20:44)

O svestranosti trupa najbolje govori podatak da se u isti prostor može ugraditi Nannijev motor snage 130 konja što će Murterinu omogućiti glisiranje brzinom preko 20 milja.

-Reci svojima kad budu ugrađivali ove motore neka pojačaju kormilo jer su pri brzinama od dvadeset milja sile na kormilu zajebane.

a ograda od nehrđajućeg čelika

- :wtf: : Laughing3:

Na pramcu se istovremeno mogu sunčati dvije osobe u poluležećem položaju,

-Da li se ovdje misli na odrasle osobe :lol:

pa se stol lako može odložiti u neko od spremišta. Za funkcionalniji kokpit bi trebalo nadoplatiti barem jednu bočnu klupicu s dodatnim spremnikom.

-Niti kokpit nisu mogli napravit kako triba nego i za njega triba nadoplatit. I Joca oprosti na pitanju gdje odložit stol i vrata. Molim sliku tog nekog spremišta :think: .

Sjedalo, odnosno poklopac motora, smješteno je na ulazu u kabinu i omogućava razne opcije upravljanja brodom. Ako se sjedi na sredini, teško je dohvatiti ručicu upravljača tako da će većina kormilara sjediti na desnom rubu,

-Nema niti katrigu nego triba sidit na motoru : Laughing3:

Pri maksimalnih 3600 okretaja stigli smo blizu osam čvorova. Iako je motor bio nerazrađen, uvjeti na moru su bili idealni, a u brodu su bile tri osobe bez dodatnih tereta.

-Koliko će okretaja uhvatit motor kad se razradi i kolika je trebala biti max. brzina s kojom ste mamili kupce :lol: .

Puna cijena osnovne verzije Murterina 21 je 162 tisuće kuna, a u tijeku je akcija za isporuke do kraja srpnja po cijeni od 129 tisuća kuna.

- :Drunk38: Ovo ja samo čitan između redaka :lol: . Nije skup šteta šta je poskupija . Ajme kako san se zajeba šta nisan diga kredit ili proda didovinu i uzeja bar tri komada. Strašan brod i vrhunska ponuda :lol: .
Oni love jer ne znaju da tamo nema ribe :mrgreen: :mrgreen: by Šešula
gonič zmajeva
Old Senior Member

Tip plovila: Boston 13, mercury 25

PostPostao/la Galun » 05. 05. 2010. (20:53)

meni nije jasno da se stalno i po svim reklamama hvale da je to najprodavanija brodica u hrvatskoj a ja sam skoro svaki dan na moru i još nigdje ama baš nigdje je nisam vidio da plovi,bit će da su u opremu dodali nevidljivost.barka po izgledu je lijepa,ali došla bi u obzir samo u kit izvedbi,a za tu cjenu šta je prodavaju ja bi radje uzeo dobru provjerenu primorku,dalmatinku a sa ostatkom love pio pivu na barki 2 god. :?
Galun
Senior Member

Vrsta ribolova: profesionalni
Tip plovila: Adriatik

PostPostao/la Casper » 05. 05. 2010. (21:11)

Galun je napisao/la:meni nije jasno da se stalno i po svim reklamama hvale da je to najprodavanija brodica u hrvatskoj a ja sam skoro svaki dan na moru i još nigdje ama baš nigdje je nisam vidio da plovi,bit će da su u opremu dodali nevidljivost.barka po izgledu je lijepa,ali došla bi u obzir samo u kit izvedbi,a za tu cjenu šta je prodavaju ja bi radje uzeo dobru provjerenu primorku,dalmatinku a sa ostatkom love pio pivu na barki 2 god. :?

Majko moja Galun, pa kol'ko pive ti možeš popit !!??? :Drunk38: Po nekom mom blagom izračunu piješ više nego pijani čeh i šveđanin zajedno!! :lol: :lol: A možda bi i hitna tu mogla imat posla :lol: :lol:
Casper
New Entry

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: Bluestar Holiday 720, Mercruiser 220MPI

PostPostao/la Galun » 05. 05. 2010. (21:20)

imam ja dobar kapacitet bez brige,jedino bi mi bavarci mogli konkurirat,ali kod nas je piva dosta skupa pa to i ne izađe neka velika količina,bdw hebes takovu barku kad nema posebno mesto za držat gajbu pive,u mom galebu je to na počasnom mjestu.uz wc školjku :angel:
Galun
Senior Member

Vrsta ribolova: profesionalni
Tip plovila: Adriatik

PostPostao/la zore70 » 05. 05. 2010. (21:34)

Meni se sve čini da bi najbolji potez bija Jocu i ekipu ignorirat,tj lipo zaključit ovu temu jer ako potencijalni kupci do sada nisu stvorili sliku o proizvodu onda i ne tribaju više,neka se sami češu...

I sve manje mi se ide u Omiš na probu toga jedinog zasad poznatog plovećeg murterinjosa jer kome dokazivat?
Samo se zamaramo a očito je.. :thumbdown: :thumbdown:

Zanima me svekoliko mišljenje forumaša.. :thumbup:

Ako većina misli da triba ajmo ga pogledat,iznit u javnost sve uočeno i zaključit priču ili...

Ajmo ekipa,realno izjasnit se....dok iz čašice jogurta nije iskočija Joca sa ponudom :wave:
Albert Einstein je svojevremeno izjavija: "samo su dvije stvari beskrajne: svemir i ljudska gupost...ali za svemir nisam siguran"
PRIJATELJI SU BRAĆA KOJU SAMI IZABIREMO
zore70
Old Senior Member

Tip plovila: MARCO 810+VM MD704LH-200KS

PostPostao/la riberer » 05. 05. 2010. (21:46)

Ako imate vremena i volje ... bilo bi zaista dobro da to pogledate. Pa da onda zatvorimo slika

Iako summnjam da je izvedivo ... gledanje ;)
... al kad sam jednom diga jedra na laganoj buri oduševio sam se, poskočila je kao živo biće i počela rizat površinu mora ka vruća pošada maslac... by brule
... i nemoze svjetlo bit mobitel :(... by josey
riberer
Moderator

Tip plovila: Elan T-401 - Tomos 18

PostPostao/la primorac » 05. 05. 2010. (21:47)

Iz paštete, dok budeš otvara za pupu... (onu za pase 8-) )

Ma čemu se ne mogu načudit, već sam sreo nekolicinu ozbiljnih ljudi koji su progucali te ješku od murterinja, govorim ja svakom, idi, kupi, za 9.999€ i za 13.333€, koji su u stvari 162.000 kuna.

Nije toliko, ne znaš ti. Dobro, velim, zovi Grašota i kupi Grašo 19 sa 20 ks Lombardinijem, e to je preskupo i ne valja. Puno ih je po oglasima. Nije tih, nego onih većih, e jeba te Lombardini. To je motor za frezu. Kakvu frezu, mali lipi motor sa zupčastim remenom. E, to da valja ne bi imalo zupčasti remen. Valja, govorin ja, ni boš pumpe nema pa radi ko singerica. Aj ne pizdi, kakvi je to motor bez boš pumpe. Murterinjo je dobar i jeftin. Pa kupite ga, što im drugo reć. Dobit ćete za žuntu "Tahoe" bow ridera.
Ne odlučuje onaj koji izlazi na referendum, nego onaj koji broji glasove.
primorac
Old Senior Member

Tip plovila: Kvarnerplastika Raša "UČKA"

PostPostao/la gonič zmajeva » 05. 05. 2010. (22:00)

A lipo san napisa prije sto strana :lol: .A vi odma o marendi :lol: . Lipo napravite đir, vižitajte,uslikajte i možete povuć paralelu sa par naših proizvođača koji proizvode brode slične dužine.
Oni love jer ne znaju da tamo nema ribe :mrgreen: :mrgreen: by Šešula
gonič zmajeva
Old Senior Member

Tip plovila: Boston 13, mercury 25

PostPostao/la frenkki » 05. 05. 2010. (22:16)

Ovu temu kada pišu ovi naši mali brodograditelji koji gade i ovi iz murterina ća ga fale. Malo postova objektivnih sam proćita.I budete li još ovako gadili ovoga murterina nazvaću jocu i narućit jednoga : Laughing4:
frenkki
New Entry

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: ESTEOU 630, Perkins 50

PostPostao/la Casper » 05. 05. 2010. (22:18)

zore70 je napisao/la:Meni se sve čini da bi najbolji potez bija Jocu i ekipu ignorirat,tj lipo zaključit ovu temu jer ako potencijalni kupci do sada nisu stvorili sliku o proizvodu onda i ne tribaju više,neka se sami češu...

I sve manje mi se ide u Omiš na probu toga jedinog zasad poznatog plovećeg murterinjosa jer kome dokazivat?
Samo se zamaramo a očito je.. :thumbdown: :thumbdown:

Zanima me svekoliko mišljenje forumaša.. :thumbup:

Ako većina misli da triba ajmo ga pogledat,iznit u javnost sve uočeno i zaključit priču ili...

Ajmo ekipa,realno izjasnit se....dok iz čašice jogurta nije iskočija Joca sa ponudom :wave:

Moj prijedlog: Nikog ne ignorirat! Neka lijepo on iz Frankfurta donira 40-50 baksi piva (baksa=7,9kg; "malo veći" forumaš=120kg što daje jednadžbu: 1forumaš=15,2bakse) da ih smjestimo u prostrano plovilo na jednu bandu (čisto u istraživačke svrhe u smislu ispitivanja balansa), a 3 najveća forumaša (galun obavezno zbog podešavanja količine balasta) na drugu stranu (što je total otprilike 6 "osoba" - Hrvata!!) i krenu polako na "donju bandu" pa dokle stignu. Konačni sud donijeti će ta tročlana komisija u ovisnosti o koeficijentu: prijeđeni put/utrošeno vrijeme/popijena baksa.
Tako ćemo imati čisti matematički dokaz kvalitete broda s adekvatnim empirijskim podatcima i nitko više neće moći pobiti tu naučnu činjenicu!! :lol: :lol: :Drink27: :Drunk33: :Cool46:
Casper
New Entry

Tip plovila: Bluestar Holiday 720, Mercruiser 220MPI

PrethodnaSljedeća

Natrag na Plastični brodovi

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.