Moderatori/ce: teranavis, dome, Moderatori
Bomo je napisao/la:Postovani forumasi, da li netko zna gdje se mogu nabaviti konusne ferode iz kopce od Torpeda, ili ako netko zna ako ih mozda netko reparira. Naime, jednom mom znancu proklizava kopca jer su se te ferode istrosile pa pita gdje se to moze nabaviti/zamjeniti i koliko kosta??
Papalina je napisao/la:Bomo je napisao/la:Postovani forumasi, da li netko zna gdje se mogu nabaviti konusne ferode iz kopce od Torpeda, ili ako netko zna ako ih mozda netko reparira. Naime, jednom mom znancu proklizava kopca jer su se te ferode istrosile pa pita gdje se to moze nabaviti/zamjeniti i koliko kosta??
Mozes ih nabaviti u Kompasu u Rijeci (Industrijska ulica, gdje je nekad bio "Torpedo").Bas sam jučer bio po poklopac za semering iza zamašnjaka . Koliko sam uspio vidjeti na policama imaju manice(kurble) za paljenje,poklopce glave s dekompresorom, brtve glave za Torpedo 9 konja(za 7 konja nema-meni treba),osovina za paljenje na manicu + kućište i zupčanik za torpedo 18/24,ferode,brtve...
Na vratima od butige je stavljen broj mobitela od vlasnika,pa ću ti poslat na PP.
ruggerini je napisao/la:Jos malo minije, novo ulje i filter ulja (fiat*), i evo ga, spreman za probu. Sto mislite oce li upaliti?
soso je napisao/la:Ispa je ludilo svaka čast!!! Samo meni se čini da je to volvo a ne torpedo jesan li u pravu?
Siki je napisao/la:Evo da vidite kako se primjeti razlika u nestručnom centriranju motora:
Osovina je višlja od kopče
Ovdje je prikaz nosača koji je mogao biti još deblji radi ublažavanja vibracija (nestručno uzimanje mjera za visinu nosača). Pitanje kako nosač zaštititi od ruzine???
Evo i mog ljeptana starog ali funkcionalnog, malo ga muči ruzina koja izbija gdje god takneš sa nekim ključem:
Poslikati ću lulu koju smo bili spominjali. Od inoxa je napravljena, samo šta se sad iz ovog kuta slabije vidi.
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.