Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
zagor je napisao/la:dobro si to reka frenki,ma brod je lip i zanimljiv i po cijeni u kitu je vise nego povoljan pa neznam zasto ga ovoliko gade.brod uopce nije ruzan linija je odlicna,a cijena kita je odlicna! zanimljivo je da neko zalipi na brod komad daske ka spojler i napravi natkabinu koja izgleda ka cardak i svi na forumu kazu bravo majstore,svaka cast,odlicno i sl,a o ovom brodu sve najgore?! samo me zanima da je neko s foruma napravija ovakav brod sta bi ostali forumasi rekli? pa sigurno sve najbolje!cijena opremljenog broda je previsoka kao i za sve ostale brodove ali kupnja u kitu uz malo znanja i volje je pun pogodak!
frenkki je napisao/la:Pape nismo nas dva daleko ,ima san sve brode od istranke do gude.Znadu mene ovdi ljudi dobro šta se tiće znanja o brodovima pila san ji popola i produživa,podiza kabine ,ugrađiva motore,marinizira mercedese za glisere i danas radin po cile dane.Ovi brod nisan vidija ni proba pa ga nemogu ni komentirat.Samo san napisa da nisan ništa konkretno proćita da bi se opravdali ovako loši komentari.
frenkki je napisao/la:aaaaa je upravu si radi ovega triba bit bar 8 puti jeftiniji![]()
zagor je napisao/la:pa i ovaj brod je neko napravija iz nule tj neko ga je nacrta,napravija kalup,izlija,testira tj napravija iz nule,a mozda je nesto skole o brodogradnji i zavrsija pa sad neko ima pravo sr@t po coviku koji je sigurno vise brodova projektira i napravija od svih nas skupa,a nemoraju svi ni stavljat svoje uratke na ovaj forum znan par vrhunskih mestara sta su napravili vrhunske brodove u samogradnji pa ih ne vidim na ovom forumu,covik je u kastelima sam napravija repliku santa marije od nekih 16m radija je 20g pa ga nevidim na forumu,a vjerovatno bi neko i njemu pametova sta i kako je triba radit i da je puno toga pogresno napravija,a ovo je ovde ubivanje vrimena kad covik nema sta radit a ne neki znanstveni forum,eto tek da neko da svoje misljenje o nekom brodu sta uopce nemora bit tocno,niti misljenje nekih par nazovi znalaca koji seciraju svaki novi brod i misle da su u pravu i mogu sjebat nekome proizvod u koji je covik ulozija para,znanja i vrimena zbog necijeg misljenja koje uopce nije tocno i pravit nekome antireklamu,jeli iko bija na ovome brodu dok je bija u plovidbi??? neki ljudi su kupili ovaj brod i sad ispada da su budale i da su kupili sr@**e od broda jer tako na ovom forumu ispada,daj boze jos puno novih i sve lipsih i jeftinijih proizvoda pa ce ih bit za svaciji ukus i đžep i nece se tribat priradivat stari brodovi da bi dobija koju milju,ovde su svi postali samograditelji jer ono sta ima u ponudi ili je sporo ili nestabilno ili skupo pa covik mora pripravljat stari brod da bi bija sta bolji i tako o tome nesto i nauci ali sve je to ipak puno daleko od pravog projekta. nevolim kad neko previse podcijenjuje tudi proizvod,moze se ukazat na neke nazovi greske koje se lako mogu ispravit a sada toliko sr@t o brodu da je totalno sr@**e nije u redu ili su to kompleksi nekih sta ih niko ne jebe 2% u stvarnom zivotu jer misle da su najpametniji,a sad konacno imaju priliku pred nekolicinom forumasa dokazat da ipak neko malo uvazava njihovo misljenje i sada su im krila rasirena kao u starog galeba.
Pape je napisao/la:frenkki je napisao/la:Pape nismo nas dva daleko ,...Ovi brod nisan vidija ni proba pa ga nemogu ni komentirat.Samo san napisa da nisan ništa konkretno proćita da bi se opravdali ovako loši komentari.
...a frenkki moj vrati se samo par sličica unazad i ako znaš u šta gledat....i ako je tebi prijatelju i dalje poma...poma....šta da ti ja dalje prika rečen.... možda... sritno!...
jekila je napisao/la:slazem se donekle sa zagorom, ali ipak mislin da su pretjerali sa reklamiranjen po forumu.
vjerovatno ovo nije jedini forum koji su opsjedali, bas su ka jehovini svjedoci.
sud o brodu neman, kad stanen na njega onda cu nesto napisat
Casper je napisao/la:
Zamisli da kreneš na odmor ili ribarsku đitu sa stalnom primisli "što će mi se ovaj put dogodit?"
gonič zmajeva je napisao/la:Kad bi moga birat rađe bi uzeja Sirijusa starog 30 god sa torpedon nego ovi brod.
frenkki je napisao/la:Casper je napisao/la:
Zamisli da kreneš na odmor ili ribarsku đitu sa stalnom primisli "što će mi se ovaj put dogodit?"gonič zmajeva je napisao/la:Kad bi moga birat rađe bi uzeja Sirijusa starog 30 god sa torpedon nego ovi brod.
A šta će ti se dogodit u novon brodu sa novin motoron,ma koji to brod bija.Ti uzmi siriusa starog 30 godin to je sigurnije.Mislin stvarno kakve gluposti moš proćitat.
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.