bluestar murter 600

Sve što želite znati o plastičnim brodovima

Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori

Re: bluestar murter 600

PostPostao/la zore70 » 30. 04. 2010. (07:23)

A ne,ne film bi se zva "Mali brodolom na Rajni" :D

Nego,di su nam vrli kupci-ovaj falija san prodavači?
Ima bit da smo ih nasukali u plitko :lol: :roll:

Bija san jučer povirit na sajam HMB U Lava ali nema ni traga krstarici Balaton,niti onih miljun reklamnih papira nema a ispadali su sa svakog kantuna..šta će reć...

Sritan san ako smo ovdi bar nekome pomogli da dobro promisli prije nego doživi vlastito nasukavanje.... :thumbup:
Priča san jučer sa Trogiraninom,voljan je pridružit se ekipi u istraživanju vrlina Murterina..
Albert Einstein je svojevremeno izjavija: "samo su dvije stvari beskrajne: svemir i ljudska gupost...ali za svemir nisam siguran"
PRIJATELJI SU BRAĆA KOJU SAMI IZABIREMO
zore70
Old Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: MARCO 810+VM MD704LH-200KS

PostPostao/la žmul » 30. 04. 2010. (08:29)

Samo javite odakle krećete pa da stotine zahvalnih forumaša prostru crveni tapetš,naprave špalir i posiplju vas cvićen! :thumbup: :clap: :clap: :clap:
Da vas ispratimo ko careve! :Other14: :Other14: :Cool46:
A šta san ponosan da san član foruma šta ima i vlastitu misiju!
Šmrc,šmrc...................to ja od sreće! :wave: :wave:
žmul
Member

Tip plovila: Grašo 19 sa Hondom 50 BF

PostPostao/la kk22 » 30. 04. 2010. (11:47)

Gledam zadnju stranicu otvorenog mora u potrazi za mađarinom 6000 gti , ali ni traga mu :o .
Sada su prešli na druge brodove odn. 3 komada i to za svakog ponešto : njihov gliser tahoe , mali fišerman ventura - 119 tisuća kunica sa merkurijem 40 ks i opremom te neki kruzer 720 holiday i najvažnije svugdi su kod cijena napisali, citiram : carina,trošarina i PDV uključeni u cijenu :lol: ajde znači ipak su nešto naučili , zvijezdica nema nigdi :lol:
Kad bi još popravili ostale nedostatke na mađarinu 6000 gti , di bi im kraj bio.
P.S. ntko te Tomi ne sprječava da otvoriš svoju konobu pa da se u njoj raspravlja ;)
;)
Hrana je najbolje jelo.
Niti jedna bolest nije zdrava.
kk22
Member

Tip plovila: pasara učka 410, 78g.

PostPostao/la ghost_rider » 30. 04. 2010. (19:48)

Sritan san ako smo ovdi bar nekome pomogli da dobro promisli prije nego doživi vlastito nasukavanje.... :thumbup:
Priča san jučer sa Trogiraninom,voljan je pridružit se ekipi u istraživanju vrlina Murterina..[/quote]
ako možete reć....kad će to biti!!!!
počima sezona....a to znači sve manje i manje....slobodnog vrimena!!!!
ghost_rider
Member

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: Murterino 21...(Nani 60..ps)

PostPostao/la Sipa » 30. 04. 2010. (22:07)

Nažalost testa nema !

Ne mogu : Laughing3: se dogovorit : Laughing3: kad je marenda :Laughing24:
Sipa
Member

Tip plovila: plovid 16 / elan 20 cc/ val 485

PostPostao/la zore70 » 30. 04. 2010. (23:36)

E,naći ćemo mi malo vrimena za tu akciju..
A evo su nam prike u drugoj temi upale sa novim brodom iz mađarske flote,bit će sad punjenja glave :lol:
Albert Einstein je svojevremeno izjavija: "samo su dvije stvari beskrajne: svemir i ljudska gupost...ali za svemir nisam siguran"
zore70
Old Senior Member

PostPostao/la žmul » 01. 05. 2010. (18:10)

zore70 je napisao/la:E,naći ćemo mi malo vrimena za tu akciju..
A evo su nam prike u drugoj temi upale sa novim brodom iz mađarske flote,bit će sad punjenja glave :lol:

A vidin da ješkaju i brumajedu! ;)
Vi meštri bi tribali bit sritni,Dok je Murterinja biće posla! :thumbup: :wave: :wave:
žmul
Member

PostPostao/la intonak » 01. 05. 2010. (19:58)

Moje misljenje,
jadan oni koji bude to mora popravljat....... :crazy:
intonak
Member

Tip plovila: Istranka-cca 500kg gnjile plastike

PostPostao/la zore70 » 01. 05. 2010. (20:09)

žmul je napisao/la:

Vi meštri bi tribali bit sritni,Dok je Murterinja biće posla! :thumbup: :wave: :wave:

Jadan ti je to posal čovik...nije to krivo spojena žica i stopica,neke stvari su iz korjena napravljene naopako-sistemska greška pa kad to ideš napravit kako triba potrošiš više vrimena i snage i novaca nego da je napravit ispočetka kako triba...

A sretni vlasnici obično misle da je to čas posla i pokoja kuna....a na žalost ne bude tako...
Zamisli samo koja je muka sanirat loše napravljena postolja motora...odvojit instalaciju,skinit motor,pobrusit sav top coat ili šta već je,pa sve zaplastificirat kako triba,pa si sve podeblja..povisija..ne paše..pa opet top coat,pa centrirat,kemijat..gore nego u praznu brodu izpočetka napravit sve kako triba...

Aj se uvati onih vrata...šta bi sa njima...timun,argola..pa možeš samo sve otpilat i iznova..ne možeš sad uzest još jednu lamicu pa sve pojačat sa dva punta vara....

Šta bi napravija sa meškinjastim špirunom? Pocoka ga odispod sa dvi cijevi..rješenje bez veze..udrit još šaku patent vida..pobrusit brod i špirun pa udrit plastike,pa brusit,kitavat pa gel coat..nema smisla..
Oćeš popravljat varove po inoxu,pa brusit,polirat....opet lakše i jeftinije kad se radi kako triba....

Remont nečeg šta sistemski ne valja je uvik skuplji nego to isto napravit ok kako triba ispočetka..
Nisu to loše opiturana vrata od dvorišta koja ćeš malo proć karton i namazat za po ure..
I tako dalje....
A sve skupo i već plaćeno ka za dobro..najbolje.. :roll:
zore70
Old Senior Member

PostPostao/la žmul » 01. 05. 2010. (20:22)

zore70 je napisao/la:
žmul je napisao/la:

Jadan ti je to posal čovik...
Onda ..samo-dok je murterinha-biće posla! :D :D i marendi još! :thumbup: :Other15:
žmul
Member

PostPostao/la ghost_rider » 01. 05. 2010. (22:05)

Jadan ti je to posal čovik...
Onda ..samo-dok je murterinha-biće posla! :D :D i marendi još! :thumbup: :Other15:[/quote]

ma Zore....ako test bude ili ne bude to i nije važno.... vazno je da bude marenda
malo ćakule.....i to je to....
ja mislim da je smisao broda da spaja ljude.......
ja osobno mislim da ću s tim sta me čeka izać na kraj.....i jos u tome uživat......
ajde javite se kad se dogovorite......vi se već dobro poznajete!!!!!
bilo bi mi drago.....
ghost_rider
Member

Tip plovila: Murterino 21...(Nani 60..ps)

PostPostao/la zore70 » 01. 05. 2010. (22:15)

nek je pravog posla,zdravlja i onda marendi i druženja neće falit.. :thumbup:
zore70
Old Senior Member

PostPostao/la frenkki » 04. 05. 2010. (15:58)

Ma nerazumin ništa ,šta više ćitan manje znan.Neman dovoljno pinez za ovo kupit ,da san ima kad je bija na sajmu u Splitu bija bi on sad doli u lućici ma šta vi napisali.Ovako samo ćitan i gledan slike nisan ni na sajam iša parit oći. Ne radi ovega broda nego inaće.Ali ste ga nagadili bogati a ni vidili ga niste na moru a kamoli isprobali.Evo ja stojin u kaštelima i bija je ti brod ovde u gomilici i od 10 ljudi ća san pita svi drukćije goviridu ka i ovdi.Jedan da je stabilan a drugi da se potopija zamalo kad su stali na bandu nji dvojica.A ove komentare koje stavljate sliće mi na one kad san ima puno pom i nisan tija dat švercerin nego nek sirotinja izi.Odnija na pazar 5 puti jeftinije prodava e odma su bile nevaljane i uvozne i sa miljun man a da san stavija ka i drugi bile bi prave domaće.Sve falinge ča san proćita dosad ne opravdavaju cijenu damora i graše i šta ja znan ,koji koštaju duplo.
frenkki
New Entry

Tip plovila: ESTEOU 630, Perkins 50

PostPostao/la zagor » 04. 05. 2010. (16:59)

dobro si to reka frenki,ma brod je lip i zanimljiv i po cijeni u kitu je vise nego povoljan pa neznam zasto ga ovoliko gade.brod uopce nije ruzan linija je odlicna,a cijena kita je odlicna! zanimljivo je da neko zalipi na brod komad daske ka spojler i napravi natkabinu koja izgleda ka cardak i svi na forumu kazu bravo majstore,svaka cast,odlicno i sl,a o ovom brodu sve najgore?! samo me zanima da je neko s foruma napravija ovakav brod sta bi ostali forumasi rekli? pa sigurno sve najbolje!cijena opremljenog broda je previsoka kao i za sve ostale brodove ali kupnja u kitu uz malo znanja i volje je pun pogodak!
zagor
Korisnik baniran

PostPostao/la Pape » 04. 05. 2010. (17:08)

frenkki je napisao/la:Ma nerazumin ništa ,šta više ćitan manje znan.Neman dovoljno pinez za ovo kupit ,da san ima kad je bija na sajmu u Splitu bija bi on sad doli u lućici ma šta vi napisali.Ovako samo ćitan i gledan slike nisan ni na sajam iša parit oći. Ne radi ovega broda nego inaće.Ali ste ga nagadili bogati a ni vidili ga niste na moru a kamoli isprobali.Evo ja stojin u kaštelima i bija je ti brod ovde u gomilici i od 10 ljudi ća san pita svi drukćije goviridu ka i ovdi.Jedan da je stabilan a drugi da se potopija zamalo kad su stali na bandu nji dvojica.A ove komentare koje stavljate sliće mi na one kad san ima puno pom i nisan tija dat švercerin nego nek sirotinja izi.Odnija na pazar 5 puti jeftinije prodava e odma su bile nevaljane i uvozne i sa miljun man a da san stavija ka i drugi bile bi prave domaće.Sve falinge ča san proćita dosad ne opravdavaju cijenu damora i graše i šta ja znan ,koji koštaju duplo.

...e moj frenkki da si ikad sam sastavlja brod onda bi zna o čemu se ovde priča.... nisu ti ovo pome....kupiš kil -dva i baciš ako nevajaju neš se trovat za par kun razlike.... nego daj ti za murterina dvajst ijada euri, pa ga sutra baci....
Pape
Old Senior Member

Tip plovila: Jeanneau Islander 750, Perkins 4236

PrethodnaSljedeća

Natrag na Plastični brodovi

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.