bluestar murter 600

Sve što želite znati o plastičnim brodovima

Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori

Re: bluestar murter 600

PostPostao/la riberer » 28. 04. 2010. (21:27)

Bez komentara tg ... slika

Ali ... meni se brodić sviđa! Ne sviđa mi se sve ono ... okolo. slika
... al kad sam jednom diga jedra na laganoj buri oduševio sam se, poskočila je kao živo biće i počela rizat površinu mora ka vruća pošada maslac... by brule
... i nemoze svjetlo bit mobitel :(... by josey
riberer
Moderator

Tip plovila: Elan T-401 - Tomos 18

PostPostao/la ghost_rider » 28. 04. 2010. (21:36)

mislim da bi triba biti........ bit ovi pusti postova.....
da se nadjemo.......
nesto poidemo........
malo nazdravimo......
i puno....puno se smijemo!!!!!!!
a sto se promina našeg mišljenja......nema šanse......
svi smo """"""jarci"""""po horoskopu!!!!!
i da.......ipak morate priznat......."""""da je brodić najlipši na tržištu""""
ghost_rider
Member

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: Murterino 21...(Nani 60..ps)

PostPostao/la raptor » 28. 04. 2010. (21:42)

tg-boy je napisao/la:a ljudi 80 postova bezveze-----
oni koji su vidili šta je to i pokušali objektivno - koliko je to moguče - komentirati izblamirani su - oni koji su ga oduševljeno kupili (razmišljaju vidi ove sirotinje kako mi gade brod) misle pa možda i nije to to ---- da zaključimo gospodo možda ste preplatili brod (pa šta) imate para i dovesti čete ga u red -------- i ja bi da iman para uzeja nešto pa prepravlja - tako zapravo i radim sa venom 590--- stoga ---- svaki post na ovu temu stoji samo su stajališta različita -- to je bit foruma --- gospodo ja nisam oduševljen njime ---- kada i ako ga koji od vlasnika bude želio kvalitetno opisati ono pa makar i priznao mane volio bih da to bude u ovim postovima i na ovu temu ( ja na svom brodu imam toliko mana i sve ih želim popraviti i prenamjeniti za sebe te se s time može neko slagati ili ne ali to je za mene tako ).... takve samosvjesne i objektivne komentare ja bi volio čuti...................................
malo sam OT ali moram ispričati ... moj plastični brod je dva dana bio na suhom (obrusi intonak i pituraj sa dvi ruke ponovo i u more) oko mene sve drvenjaci sa meštrima koji nisu vlasnici -- brusu zuju patinaju je..bu mi mater , a ja im kažem ---- ljudi ja nemam toliko vrimena za brod i zato vozim ovo sr@**e a ne tri tone drva ispod sebe , zato imam VB motor a NE UNUTARNJI , ZATO mi je godišnji prekratak, a max ulov ribe u sportskom ribolovu od 5kg samo san, --- i gospodo ja nisan ni vlaj ni bosanac ni slavonac nego čovik od davnih stolječa na moru sa morem u krvi - kad ne osječan sol u zraku nisan dobro- ali vrime i život nose svoje i zato-----------------------
ko ga je kupija dobro, ko nije još bolje i ostavimo ovu temu ... pa se čujemo za koju godinu :wave:

Sad če ispast da san pristran ali jedan veliki :clap: :clap: :clap: :clap: za ovi post :thumbup:
raptor
Korisnik baniran

PostPostao/la wildstar » 28. 04. 2010. (22:02)

Ostavite se pizdarija to je pravi brod samo tražite izliku da se možete nažderat i nalokat ajde bižite na more lovit ribu ajmo ajmo nema grupisanja nemoj da te ja pendrekom. :Muhahaha44: :Angry53: : Laughing4: : Laughing3:
wildstar
Old Senior Member

Vrsta ribolova: mali
Tip plovila: gajeta Betina 6m yanmar yse 12 kabina i natka

PostPostao/la zore70 » 28. 04. 2010. (22:27)

Nisan bija ovdi par dana i vidim podosta stranica o našem bidnom Murterinu..a disu nam prodavači,nema ih za čuti?

Pa mogli su se bar javit,pomogli bi im savjetom,kojom slikicom da vide kako bi to tribalo izgledat..kako to rade domaći i strani proizvođači(osim ovih njihovih), i ne grizemo,samo diskutiramo demokratski..nadam se i uz marendu za koji dan.. :angel:

Evo ja san za odlatak na ekspertizu,ima nas dovoljno iz struke i van nje koji nešto možemo zaključit,a i slika govori više od
tisuću riječi..kažu neki :lol:

Samo ne znam kako će vlasnik broda u Omišu reagirat,ipak imamo nezahvalnu zadaću..doći ćemo izvižitat brod,svugdi zavitir,naginjat,vozit,pipat,mirit...možda ga ishvalit..a možda i izgadit..oćre li to moć ili ćemo neobavljena posla ić mumat :lol:
Ajmo to definirat,da nebi triba čoviku Apaurin posli nas..
Albert Einstein je svojevremeno izjavija: "samo su dvije stvari beskrajne: svemir i ljudska gupost...ali za svemir nisam siguran"
PRIJATELJI SU BRAĆA KOJU SAMI IZABIREMO
zore70
Old Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: MARCO 810+VM MD704LH-200KS

PostPostao/la gonič zmajeva » 28. 04. 2010. (22:52)

tg-boy je napisao/la:a ljudi 80 postova bezveze-----
oni koji su vidili šta je to i pokušali objektivno - koliko je to moguče - komentirati izblamirani su - oni koji su ga oduševljeno kupili (razmišljaju vidi ove sirotinje kako mi gade brod) misle pa možda i nije to to ---- da zaključimo gospodo možda ste preplatili brod (pa šta) imate para i dovesti čete ga u red -------- i ja bi da iman para uzeja nešto pa prepravlja - tako zapravo i radim sa venom 590--- stoga ---- svaki post na ovu temu stoji samo su stajališta različita -- to je bit foruma --- gospodo ja nisam oduševljen njime ---- kada i ako ga koji od vlasnika bude želio kvalitetno opisati ono pa makar i priznao mane volio bih da to bude u ovim postovima i na ovu temu ( ja na svom brodu imam toliko mana i sve ih želim popraviti i prenamjeniti za sebe te se s time može neko slagati ili ne ali to je za mene tako ).... takve samosvjesne i objektivne komentare ja bi volio čuti...................................
malo sam OT ali moram ispričati ... moj plastični brod je dva dana bio na suhom (obrusi intonak i pituraj sa dvi ruke ponovo i u more) oko mene sve drvenjaci sa meštrima koji nisu vlasnici -- brusu zuju patinaju je..bu mi mater , a ja im kažem ---- ljudi ja nemam toliko vrimena za brod i zato vozim ovo sr@**e a ne tri tone drva ispod sebe , zato imam VB motor a NE UNUTARNJI , ZATO mi je godišnji prekratak, a max ulov ribe u sportskom ribolovu od 5kg samo san, --- i gospodo ja nisan ni vlaj ni bosanac ni slavonac nego čovik od davnih stolječa na moru sa morem u krvi - kad ne osječan sol u zraku nisan dobro- ali vrime i život nose svoje i zato-----------------------
ko ga je kupija dobro, ko nije još bolje i ostavimo ovu temu ... pa se čujemo za koju godinu :wave:

Sve stoji šta si napisa. Nego meni druge stvari idu na k...c. Brodić ima liniju i nije grub ali...Prvo svaku po ure nova cijena. Sa kopčon, bez kopče,do tvornice ,od tvornice...Onda oni motor u kabini sa praktičnim vratima koja brtve samo tako. Ne kužim napravit u današnje vrime nešto tako nepraktično. Pokušavam zamislit sebe sa familjom u tom brodu dva dana liti na moru. Pa u Sirijusu koji je poznat po prostranoj krmi ima deset puti više mista nego u ovi brod. Di liti sidit i obidvavat ? Onda se provajen zamislit zimi s još jednin čovikon u lignjolovu. Ako se naslonin na ona vrata iskrivit će se. Ako iden dignit sidro na provu moran zatvorit vrata. Onda kad iden na timun triban otvorit vrata. Onda kad opet iden bacit sidro triban pritvorit vrata :wtf: .Zimi kad ideš leć tribalo bi utiravat deke oko onih buža da te ne ubije propuh. Inox je uvatija ruzinu kad je vidija more. Di su one bure zimi kad ti brod bude krcat soli. Ti inox će puštat ruzinu samo tako. Radit će polir pasta i krpa ili će nalikovat na cigansku čergu. Ako san dobro vidija na onin slikama statvena cijev kormila je uvačena samo u jednoj točki. Ako je to tako tribat će brusit top coat i uvatit ga gori još na jedno misto jer doli nema pete, a sile koje pritišću kormilo nisu baš zanemarive. Ona ciganija kako je montiran cili sistem kormila je žalosna. Ovo san ja sebe pokuša zamislit ka vlasnika ovoga broda. Kako puno volin bit na moru i lovit ribu ,a ne volin puno radit oko broda shvatija san da ovo nije za mene. Plus šta su ovi umorili sa ovin reklamama tako da su kod mene izazvali kontra efekat.
Sad ako je ovo prilika ne znan. Kupit novo ,ključ u bravu i onda uzet brusilicu i krenit u preinake :wtf: .
Oni love jer ne znaju da tamo nema ribe :mrgreen: :mrgreen: by Šešula
gonič zmajeva
Old Senior Member

Tip plovila: Boston 13, mercury 25

PostPostao/la Pape » 28. 04. 2010. (23:14)

gonič zmajeva je napisao/la:
Sve stoji šta si napisa. Nego meni druge stvari idu na k...c. Brodić ima liniju i nije grub ali...Prvo svaku po ure nova cijena. Sa kopčon, bez kopče,do tvornice ,od tvornice...Onda oni motor u kabini sa praktičnim vratima koja brtve samo tako. Ne kužim napravit u današnje vrime nešto tako nepraktično. Pokušavam zamislit sebe sa familjom u tom brodu dva dana liti na moru. Pa u Sirijusu koji je poznat po prostranoj krmi ima deset puti više mista nego u ovi brod. Di liti sidit i obidvavat ? Onda se provajen zamislit zimi s još jednin čovikon u lignjolovu. Ako se naslonin na ona vrata iskrivit će se. Ako iden dignit sidro na provu moran zatvorit vrata. Onda kad iden na timun triban otvorit vrata. Onda kad opet iden bacit sidro triban pritvorit vrata :wtf: .Zimi kad ideš leć tribalo bi utiravat deke oko onih buža da te ne ubije propuh. Inox je uvatija ruzinu kad je vidija more. Di su one bure zimi kad ti brod bude krcat soli. Ti inox će puštat ruzinu samo tako. Radit će polir pasta i krpa ili će nalikovat na cigansku čergu. Ako san dobro vidija na onin slikama statvena cijev kormila je uvačena samo u jednoj točki. Ako je to tako tribat će brusit top coat i uvatit ga gori još na jedno misto jer doli nema pete, a sile koje pritišću kormilo nisu baš zanemarive. Ona ciganija kako je montiran cili sistem kormila je žalosna. Ovo san ja sebe pokuša zamislit ka vlasnika ovoga broda. Kako puno volin bit na moru i lovit ribu ,a ne volin puno radit oko broda shvatija san da ovo nije za mene. Plus šta su ovi umorili sa ovin reklamama tako da su kod mene izazvali kontra efekat.
Sad ako je ovo prilika ne znan. Kupit novo ,ključ u bravu i onda uzet brusilicu i krenit u preinake :wtf: .

...još se nisi sitija nekih stvari....ali ukratko, odlično si to napisa.... BRAVO!!!! :clap: :clap: :clap:
Pape
Old Senior Member

Tip plovila: Jeanneau Islander 750, Perkins 4236

PostPostao/la žmul » 28. 04. 2010. (23:52)

U trogirana sve ka nešto moraš bit ozbiljan,neki teški rad i život.Ako nisi ozbiljanrazjeba si temu.O.T. :cry: :cry:
Ništa lagano,sve teško-teška vrimena!Daaaa,daaaaa! :wtf:
Wildstar ne bi ljudima da ni marendat i lokit,a ni Sipa,al on je Bračanin,pa je to normalno!
Evo wildstar budi ti gruppenfurher sutra na forumu i pusti ljude da guštaju. :clap: :clap: :clap:
Čak su se i Pape i gonič zmajeva uozbiljili! :geek: :ugeek:
O vo je zarazno mora bit! :mrgreen: :mrgreen:
Evo javija se Zore,a ja san mislija da je odusta.A di je Joca-da ga ne testira na Majni???
Živila naša misija!!! :Cool46: :Drunk33:
žmul
Member

Tip plovila: Grašo 19 sa Hondom 50 BF

PostPostao/la Sveti ratnik » 29. 04. 2010. (04:19)

evala ljudi,
novi san na forumu pa imajte milosti ako sta krivo napisen al moran rec ono sta mislin ako san koga uvridija izvinite.
ja neznan o cemu ovde u ovoj temi triba raspravljat pa brod je komedija ziva.kako ih nije sram ovo ic prodavat uopce?pa falingi ima tonu neko je stavija sliku di se vidi ruzina na inoxu a brod nije ni bija u moru sta ce bit kad vezes konop oko njega za majku bozju?vrata necemo ni spominjat vise jer kad san vidjia sliku broda prvi put promislija san ko ce ovo otvarat i zatvarat za svaku pi..u mat..inu.svi brodovi na slikama izgledaju super a kad dodes kraj njih su ajme.ali ljudi moji ovi na slikama puca od nekvalitete to nisan vidija u zivotu.vidi se na njemu da je nekvalitetno napravljen.
ukratko najgori brod sta san ga ikad vidija u zivotu.katastrofa.
ali opet treba dat sansu prodavacu da kad proda jadan ti je 3 4 komada i vidi di se zaj..a da ispravi to.jer svi brodovi od adrie arbe damora i inih su ispravljali nesto.tako ce i ovi ako je pametan.
budite pozdravljeni i bez ljutnje oni koji su se uvridili.nisan tija ispalo je tako
Sveti ratnik
Old Senior Member

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: Ven 501 k (Suzuki 6 KS)

PostPostao/la Pape » 29. 04. 2010. (07:54)

žmul je napisao/la:U trogirana sve ka nešto moraš bit ozbiljan,neki teški rad i život.Ako nisi ozbiljanrazjeba si temu.O.T. :cry: :cry:
Wildstar ne bi ljudima da ni marendat i lokit,a ni Sipa,al on je Bračanin,pa je to normalno!
Evo wildstar budi ti gruppenfurher sutra na forumu i pusti ljude da guštaju. :clap: :clap: :clap:
Evo javija se Zore,a ja san mislija da je odusta.A di je Joca-da ga ne testira na Majni???

... ma ko se uozbiljija?!....prrrrccc...uhhhhh....evo atestiran oružje, za testiranje murterinjo krstarice.... ne mogu doć na test sa lošin testnim crijev....ups.... aparatima.... :lol: :lol: :lol:
Pape
Old Senior Member

PostPostao/la wildstar » 29. 04. 2010. (17:17)

žmul je napisao/la:U trogirana sve ka nešto moraš bit ozbiljan,neki teški rad i život.Ako nisi ozbiljanrazjeba si temu.O.T. :cry: :cry:

Trogiranin je u informativnoj blokadi riknija mu je comp.a nema mu bidnome ko napravit pašanac mu je stručnjak,lipo sam mu reka da kupi jedan laptopić barenko polovni pa može uteć i u brod ili na bauštelu i lipo bit online na miru. :Muhahaha44:
wildstar
Old Senior Member

Vrsta ribolova: mali
Tip plovila: gajeta Betina 6m yanmar yse 12 kabina i natka

PostPostao/la kk22 » 29. 04. 2010. (17:56)

Uh iscrpilo me ovo čitanje svih osamdesetak stranica u komadu .
Ovo je pravi primjer agresivnog kapitalističkog marketinga . :roll:
Žalosno. Ostaje nada da popravci odn. prepravci neće biti preveliki.
Hrana je najbolje jelo.
Niti jedna bolest nije zdrava.
kk22
Member

Tip plovila: pasara učka 410, 78g.

PostPostao/la tomi » 29. 04. 2010. (22:18)

da san zna da ćemo toliko toga napisati nikad ne bih otvorija ovu temu,rađe bih otvorija : kako kod mene u konobi
tomi
Old Senior Member

PostPostao/la Pape » 29. 04. 2010. (22:24)

tomi je napisao/la:da san zna da ćemo toliko toga napisati nikad ne bih otvorija ovu temu,rađe bih otvorija : kako kod mene u konobi

... i eto jedne ideje ovima iz murterina....isprintat sve ovo i objavit knjigu Murterino 600...ja mislin da bi im bila kvalitetnija knjiga nego brodi.... :lol: :lol: :lol:
Pape
Old Senior Member

PostPostao/la gonič zmajeva » 29. 04. 2010. (22:52)

Pape je napisao/la:
tomi je napisao/la:da san zna da ćemo toliko toga napisati nikad ne bih otvorija ovu temu,rađe bih otvorija : kako kod mene u konobi

... i eto jedne ideje ovima iz murterina....isprintat sve ovo i objavit knjigu Murterino 600...ja mislin da bi im bila kvalitetnija knjiga nego brodi.... :lol: :lol: :lol:

Pape stani na balun. Ako objave knjigu moga bi neko napravit film ka oni Pirati s kariba. Radni naslov bi bija Murter na Rajni. Onda će snimit još četri nastavka i zgrnit grdu lovu. Triba ovo zaštitit. Autorska prava i tako to. Triba ovo pametno odigrat :lol: :lol: .
Oni love jer ne znaju da tamo nema ribe :mrgreen: :mrgreen: by Šešula
gonič zmajeva
Old Senior Member

Tip plovila: Boston 13, mercury 25

PrethodnaSljedeća

Natrag na Plastični brodovi

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], vujasin i 11 gostiju.