Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
žmul je napisao/la:Ja san ti Pape u grupi "ne viruj nikako velikin slovima" apasolutno!!!
dome je napisao/la:žmul je napisao/la:Ja san ti Pape u grupi "ne viruj nikako velikin slovima" apasolutno!!!![]()
![]()
![]()
aj izvuka si se ovom dosjetkom![]()
![]()
![]()
već san bi parićan dati ti par dana godišnjeg da razmisliš jeli ti uopće paše biti va takovon maneštrunu ko ča je ovi forum
Pape je napisao/la:dome je napisao/la:žmul je napisao/la:Ja san ti Pape u grupi "ne viruj nikako velikin slovima" apasolutno!!!
:lol: :lol: :lol:
aj izvuka si se ovom dosjetkom :lol: :lol: :lol:
već san bi parićan dati ti par dana godišnjeg da razmisliš jeli ti uopće paše biti va takovon maneštrunu ko ča je ovi forum :lol:
... :lol: :lol: :lol: ....eto Žmul....sad mi moreš i reč fala šta si me pita Pape.... nema na čemu!.... :lol: :lol: :lol:
žmul je napisao/la:I ja vas sve volin!......
žmul je napisao/la:Pape je napisao/la:...![]()
![]()
....eto Žmul....sad mi moreš i reč fala šta si me pita Pape.... nema na čemu!....
![]()
![]()
Fala Pape!
Nadan se da ti se svidilo!
A i Domi!
Osim toga ono je kronologija događanja- i to otprilike prvih 63 strane za ljude koji su se tek uključili u raspravu.
Vidiš kako san ja koristan član ovog foruma.I ja vas sve volin!
Pape je napisao/la:žmul je napisao/la:I ja vas sve volin!......
... uuuu, bogati!...sad se ovde ne smin saget za dobavit sapun, da ne bi dobija atomski s desna....![]()
žmul je napisao/la:Onda niko po vama npr. na koncertu ne bi moga reć:"Ljudi ja vas volin "i odma bi bija pogrešno shvaćen.
Još ti se Pape zahvalin i ti me svrstaš odma u onih modernih navodno 10%.Ne boj se ja san stara škola.
I Zore pomogni čoviku i drugima da vide koliko novaca dođe ovi brod sa vratima na otvaranje,volanon na okretanje kormila i motoron spojenin sa propelon i popravljenin svime šta triba,pa objavi.
ghost_rider je napisao/la:zore
ako imaš volje da se nadjemo u Omišu....i meni i tebi triba 20 min......
stvarno bi volija čut sta mislis .....onako dok smo na tom kaiću.....
bilo bi mi drago popit kavu i čut sve iz prve ruke.....
naravno ako imas voje.....?????
305grama je napisao/la:To ko na licitaciji
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.