bluestar murter 600

Sve što želite znati o plastičnim brodovima

Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori

Re: bluestar murter 600

PostPostao/la kalafat » 24. 04. 2010. (13:47)

evo do sad se nisan javlja u ovu temu , al malo san procita test u otvoreno more, i ne vidin bas po cemu je ovi brod nesto posebno. dapace ima i previse falinki. prva stvar ona vrata i škatula od motora napravljeno nikako po kokpita zauzimaju ona vrata cudnoga oblika, izgledon brod nimalo privlacan(bar je moje misljenje) a i cjena nije bas povoljna moze se nac dosta lipsih i boljih brodi za ti iznos. sve u svemu po mome misljenju nista posebno ka sta se prica po raznin web stranicama, a clanak u OT-u cista placena propaganda.
iz motora gredu okrugli dimovi (torpedo dizel) - by Uroš
kalafat
Senior Member

Tip plovila: primorka630+60cm/ vidović 300

PostPostao/la riberer » 24. 04. 2010. (14:08)

joca je napisao/la:Evo i novih cijena za one koje zanima ...

Opet "nove" cijene :mrgreen:

Dakle sada taj brod promjenjivog izgleda i imena košta, sa Nanni-jem od 21 KS, a kada zbrojimo prijevoz, trup, motor i montažu motora, osovinski vod sa propelerom, kormilom, sajlama i ostalim materijalom, trošarinu i PDV, sa unutrašnim dijelom (kabinom) za urediti i svim onim "malim" nedostacima koje smo svi vidjeli ...

133 781 kuna ... ili oko 18 326 eura?

Prednost mu je i, koliko sam shvatio do sada, da ga uvijek možemo poboljšati i ukloniti mu te "male" nedostatke ... trošeći dodatno lovu. ;)
... al kad sam jednom diga jedra na laganoj buri oduševio sam se, poskočila je kao živo biće i počela rizat površinu mora ka vruća pošada maslac... by brule
... i nemoze svjetlo bit mobitel :(... by josey
riberer
Moderator

Tip plovila: Elan T-401 - Tomos 18

PostPostao/la Pape » 24. 04. 2010. (14:32)

...nije nego 140.670, 00kn...pa ti je to 19.269,88€.....sa tim da se ja u toj verziji ne bi vozija.... :lol:

sad san malo stavija onako na papir "odokativnom" metodom (valjda nisan šta zaboravija)....da se kupi kit ova verzija bez ičeg i da sam sve sredin tip-top,(kako bi sebi sredija bez pretjerivanja, ono sigurnost na prvom mistu), da se ima pouzdan brod, kvalitetno opremljen i da "nema-šta nema" sa motorom lombardini 60ks (da ipak nismo kornjača po moru)....i ispalo mi je nekih 25 900€ ...bez ikakvih ruku...uzmeš li kojeg meštra još tu....najeba si ko žuti....
Pape
Old Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: Jeanneau Islander 750, Perkins 4236

PostPostao/la veliki » 24. 04. 2010. (14:48)

Svaki proizvod ima svog kupca. Laminiranje vakum tehnikom je nešto što kod naših proizvođača nije uobičajeno.
Pleksi umjesto kaljenih stakala bi trebali promjeniti, a i vrata.
Još par sitnica i moglo bi to biti po našim standardima.
A ima ovdi i konkurencije koje blate druge prizvođače.
120 do 200 brodova godišnje to svi zajedno naši brodograditelji ne rade.
Zagrizli su dobro, a vidit čemo šta če ispasti.
veliki
Djelatnik u sektoru nautike

Tip plovila: bez plovila

PostPostao/la lupis » 24. 04. 2010. (17:03)

Prodavat brod s rukohvatima ili motorom, a bez osovinskog voda je podvala,govorite vi ča oćete....

Evo pa lipo piše,brod + motor.....,i cijena koja je!
A osovinski vod nije u toj cijeni!ma kakve su to gluposti?Pa nisu svi ljudi diplomirali brodogradnju,netko kad kupuje auto normalno da mu je u cijenu uključena poluosovina ili amortizeri!
Ovdi neupućenome ispada da ima sve,aloooooo,ima motor!!!!!......a kad tamo nema pola toga.............,što je neophodno da se brod pokrene!

33000 za brod te veličine,s 21 ks motorom i u neplovnom stanju........ :?: :?: :?:

Takve stvari treba zabranit....ili se brod može prodat kao što se prodaje M700,pa cijenu lupit po kili plastike i znaš da si kupio rohbau,ili se može prodat komplet sa svom opremom neophodnom za plovidbu,sa točno specificiranom vrstom opreme!Pa prema tome i odredit cijenu.

Ali navest cijenu broda s motorom a bez propele,osovinskog voda,prozora i sličnih neophodnih "sitnica" je prevara!

Hebate, pa jel se može kupit auto bez kotača?Dođeš u butigu po Golfa,platio si ga uredno a on bez poluosovine i bez amortizera....,bez volana,letve volana,bez auspuha... itd????

Ugradnja motora :?: 3300 :?:Čega?Kn?Pa valjda ako sam naručio brod s tim i tim motorom,taj bi motor trebao bit u brodu a ne u susjednoj hali...

Ajd neka neko zbroji koliko to čudo od barke košta s motorom od 30 ks,da ja samo okrenem ključ i da ne mislim niočemu,dal ima ili nema propelu......
Sve su osobe i događaji izmišljeni.
Svaka sličnost sa stvarnim likovima i događajima je slučajna.
lupis
Korisnik baniran

Tip plovila: Merry Fisher 625,Suzuki 115

PostPostao/la Pape » 24. 04. 2010. (18:30)

lupis je napisao/la:
Hebate, pa jel se može kupit auto bez kotača?Dođeš u butigu po Golfa,platio si ga uredno a on bez poluosovine i bez amortizera....,bez volana,letve volana,bez auspuha... itd????

...ma lupi ima ovi Golf sve...jedino šta ti je letva volana vezana žicom, na kolima su ti samo po dvi vide misto četiri, misto dvi britvele na vratima imaš dvi ali od jedne normalne prepilane popola, ventilator killera ti ima samo jednu palu misto šest...i tako to...i to se da za male nojce ispravit.... lupi....jebate.... KAKO TO NE RAZUMIŠ!!!! :lol: :lol: :lol:
Pape
Old Senior Member

PostPostao/la aladin » 24. 04. 2010. (19:05)

ma nemate vi nitko pojma... tu stalno nesta filozofirate a niste se dogovorili niti oko termina sta je deplasmanac a sta poludeplasmanac a sta gliser... evo sta sam ja nasao u novinama....

kaze ovako:

GUC PO MJERI PANULAŠA
"Deplasmanski brod s unutarnjim dizelskim motorom......"

a onda u drugom retku ima recenica:
"... da se u isti prostor moze ugraditi Nannijev motor snage 130 konja što će Murterinu omogućiti glisiranje brzinom preko 20 milja"

I sta bi onda laprdate deplasmanci/PD/gliseri... nemate pojma.... vidite da je sve to isto... imas deplasmanca.... stavis 130 konja i imas glisera. Nisam ja to izmislio... pise u novinama

Neznalice!!!

;-)
aladin
Moderator

Tip plovila: Patrol 690, Yamaha F150

PostPostao/la ghost_rider » 24. 04. 2010. (19:15)

zore70 je napisao/la:
macro je napisao/la:brod košta koliko se iz kupca uspije izvuć :lol:

I još onoliko koliko je slip pa ne vidi,ili ne želi priznat...nekad je i želja jača...svašta nešto... ;)

zore
ako imaš volje da se nadjemo u Omišu....i meni i tebi triba 20 min......
stvarno bi volija čut sta mislis .....onako dok smo na tom kaiću.....
bilo bi mi drago popit kavu i čut sve iz prve ruke.....
naravno ako imas voje.....?????
ghost_rider
Member

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: Murterino 21...(Nani 60..ps)

PostPostao/la 305grama » 24. 04. 2010. (19:21)

Čitajući ove postove, gledajući slike pari da je to proizvod Grupe TNT i grunfa

Drago mi je da su ovde i stariji meštri dali svoja opažanja i mišljenja zasnovana na svojim iskustvima to vrijedi zlata.
100 pari očiju boje vidi nego JA pojedinac i to treba cijeniti a ne osuđivati.

Ovako na prvi pogled što je tu - tu je, proizvod ne uljeva baš puno povjerenja (naročito upravljački dio i one lamice za kormilo i nekako mi ne ulazi baš u uho da moraš platiti gotov proizvod pa na njemu opet pretjerano dorađivati.
Sitne stvari koje moraš prilagoditi sebi DA ali opet ......

Oće biti izložen sad na ovom sajmu u Podstrani ?
305grama
Member

Tip plovila: Pasara 4,60 Kvarnerplastika 1976 g. - 5ks

PostPostao/la ghost_rider » 24. 04. 2010. (20:27)

ghost_rider je napisao/la:
zore70 je napisao/la:
macro je napisao/la:brod košta koliko se iz kupca uspije izvuć :lol:

I još onoliko koliko je slip pa ne vidi,ili ne želi priznat...nekad je i želja jača...svašta nešto... ;)

zore
ako imaš volje da se nadjemo u Omišu....i meni i tebi triba 20 min......
stvarno bi volija čut sta mislis .....onako dok smo na tom kaiću.....
bilo bi mi drago popit kavu i čut sve iz prve ruke.....
naravno ako imas voje.....?????
ghost_rider
Member

Tip plovila: Murterino 21...(Nani 60..ps)

PostPostao/la tomi » 24. 04. 2010. (20:50)

aj zamislite da kupite novi auto, i onda morate doma dorađivati volan,jer auto je malo jeftiniji, ali non stop vuče ulivo. :lol:
tomi
Old Senior Member

PostPostao/la žmul » 24. 04. 2010. (21:35)

Formiralo se više grupa na ovom „greatist hits forumu“.
Grupa pljucaća kvalitete proizvoda sa podgrupom pljucaća marketinga u najmanju ruku neuobičajenog za ove prostore,zatim kupaca koji plaču šta su jadni kupili i viruju i ne viruju meštrima i prodavačima šta uvjeravaju kupce da je sve mutke i da se sr@**a po brodu mogu jeftino pokrpat,al su postali malo sumnjičavi,pa sve slikavaju ka Sherlock Holmes i zaokružuju corpus delicti.
I cenzura je morala radit,jer su se neki ražestili.
Radi izgleda i „peta kolona“ trgovaca na forumu koju stari iskusni lisci forumaši raskrinkavaju.Onda se igra i-grupa traži grupu.
Imamo još i grupe ljudi šta znaju sami radit po brodu sami pa su skeptični jel to išta vridi il ne i može li se šta jeftino skrpat da se može zvat brod.
Našla bi se još koja grupa,al ko će se sitit šta je bilo prije jer ovo već prerasta u roman.
Koja je ova-već 70 i neka str.
Tribalo bi zvat Davida Copperfilda da pomogne razriješit dileme,trileme i četveroleme.
žmul
Member

Tip plovila: Grašo 19 sa Hondom 50 BF

PostPostao/la gonič zmajeva » 24. 04. 2010. (21:53)

žmul je napisao/la:Formiralo se više grupa na ovom „greatist hits forumu“.
Grupa pljucaća kvalitete proizvoda sa podgrupom pljucaća marketinga u najmanju ruku neuobičajenog za ove prostore,zatim kupaca koji plaču šta su jadni kupili i viruju i ne viruju meštrima i prodavačima šta uvjeravaju kupce da je sve mutke i da se sr@**a po brodu mogu jeftino pokrpat,al su postali malo sumnjičavi,pa sve slikavaju ka Sherlock Holmes i zaokružuju corpus delicti.
Radi izgleda i „peta kolona“ trgovaca na forumu koju stari iskusni lisci forumaši raskrinkavaju.Onda se igra i-grupa traži grupu.
Imamo još i grupe ljudi šta znaju sami radit po brodu sami pa su skeptični jel to išta vridi il ne i može li se šta jeftino skrpat da se može zvat brod.
Našla bi se još koja grupa,al ko će se sitit šta je bilo prije jer ovo već prerasta u roman.
Tribalo bi zvat Davida Copperfilda da pomogne razriješit dileme,trileme i četveroleme.

To ti je skroz normalno. Isto ka šta u životu imaš raznih ljudi tako isto imaš i na forumu. Neki vuku na jednu stranu neki na drugu. Neko viruje ,neko je skeptičan. Neko prodaje, netko kupuje i tako to. Nemoj puno brinit. Bit će sve u redu :thumbup: .
Oni love jer ne znaju da tamo nema ribe :mrgreen: :mrgreen: by Šešula
gonič zmajeva
Old Senior Member

Tip plovila: Boston 13, mercury 25

PostPostao/la Pape » 24. 04. 2010. (22:05)

žmul je napisao/la:Formiralo se više grupa na ovom „greatist hits forumu“.

...ovo si dobro primjetija... :D ...... samo žmul, reci mi .... u kojoj si ti grupi?..... :lol: :lol: :lol:
Pape
Old Senior Member

PostPostao/la žmul » 24. 04. 2010. (22:14)

Ja san ti Pape u grupi "ne viruj nikako velikin slovima" apasolutno!!!
žmul
Member

Tip plovila: Grašo 19 sa Hondom 50 BF

PrethodnaSljedeća

Natrag na Plastični brodovi

Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.