Antares Patrol 690

Sve što želite znati o plastičnim brodovima

Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori

Re: Antares Patrol 690

PostPostao/la aladin » 17. 02. 2010. (15:26)

je, je .... to je to
hvala
aladin
Moderator

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: Patrol 690, Yamaha F150

PostPostao/la marin » 15. 04. 2010. (21:18)

aladine evo par sličica kako san ti obeća

01.jpg

2010-04-15 10.25.02.jpg

2010-04-15 11.41.09.jpg

ovu zadnju bi možda tribalo postat pod murter da ljudi dobiju predožđbu o gabaritima
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
marin
Old Senior Member

Tip plovila: Ocqueteau 735, Kuster 15

PostPostao/la aladin » 15. 04. 2010. (21:30)

marin je napisao/la: ovu zadnju bi možda tribalo postat pod murter da ljudi dobiju predožđbu o gabaritima

Bas to gledam... ja imam cca 197cm i dodirujem glavom natkabinu (moram se malo pognuti) i sada stvarno ne kuzim tko se moze uspraviti u Murterinu... .ovdje (ili tamo) netko laze sa dimenzijama

Ovo je stara verzija krmenog zrcala (ocito je neki brod koji je vec izvjesno vrijeme u plovidbi). U novoj verziji je podignuto zrcalo pa ide XXL noga. Kod Yamahe su cilindri dosta nisko pa su stalno u moru... u novijim verzijama je dizanjem zrcala to izbjegnuto.

Hvala ti u svakom slucaju na fotografijama
aladin
Moderator

PostPostao/la dezutilo » 19. 04. 2010. (23:40)

Od svih brodova na sajmu ovaj me najviše oduševi. Dok ne uđeš u njega nemaš dojam koliko je mista u kokpitu i kabini.
Razmišljan samo može li manji motor cca 100 konja. Mislin na da na takvom gliseru zbog težine a i brzine nije potriba činit velike spremnike vode jer uvik si brzo bilo kojem kopnu, a i ostalih stvari koje su ti neophodne na jedrilici ili motorsailoru koji vozi sporije i traži neovisnost po pitanju vode, nafte i zaliha. Ovoje optimalan gliser za famiju sa dvoje dice pa čak i kad malo odrastu bilo bi mista za prispat koju noć na điti. Sviđa mi se kokpit, mogla bi klupica i bit na drugoj strani prema kabini uz fiksnu stijenu ali sve se vidi na slikama PATROL TEAMA na stranici i vidi se da brodić služi svrsi - iskoristi vikend što bolje i napuni baterije za novi radni tjedan.

P.s. murterin bi cili sta u kabinu ovoga Patrola, a za ulist u njegovu kabinu vajalo bi bit od gume.
dezutilo
New Entry

Vrsta ribolova: profesionalni
Tip plovila: MRKAN 27-samogradnja motosailor- Perkins 4.50

PostPostao/la aladin » 20. 04. 2010. (08:52)

dezutilo je napisao/la: Razmišljan samo može li manji motor cca 100 konja.

Ovih 150ks mu je optimum. Niti vise niti manje. Stavljali su ljudi manje motore (mislim 135ks ili tako nekako) i to je mučenje i sebe i motora
aladin
Moderator

PostPostao/la josip26 » 21. 04. 2010. (17:02)

Koliko je bija love na sajmu?
josip26
New Entry

Tip plovila: Bez plovila

PostPostao/la brodić » 24. 04. 2010. (11:32)

Ma znaš da i mene zanima koliko ovaj antares košta, znan da je puno, al čisto ono iz znatiželje, svaka čast svakome, al brod je vrhunski
brodić
Member

Tip plovila: gliser 4m, Patrol 690 by Antares yamaha 150

PostPostao/la aladin » 24. 04. 2010. (11:49)

Nisam bio na sajmu pa ne znam kolika je bila sajamska cijena. Inace zadnje sto znam je bila cijena 20.000eur bez motora sa pdv-om. U ovoj cijeni je osnovna oprema (plastika, inox, jastuci u kabini, bitve, nosaci stapova, nosac pomocnog motora ..... i ne znam tocno sta jos ali manje-vise opremljen za plovidbu bez prajmera i kopera)
aladin
Moderator

PostPostao/la škarik » 24. 04. 2010. (12:35)

Vidio sam Murterinu, Patrol,....
Murterina za onih 11.250 EUR-a sa unutrašnjim motorom je super pogodak za nekoga normalnih gabarita. Kad čovik ima 100kg, visinu priko 185cm, teško da se može ispravit ili sa sigurnošću penjat se na krmenu platformu. Ali zato taj brod toliko košta pa nemam zamjerki u odnosu na cijenu i kvalitetu. Sad bi moga ulazit u detalje oko odliva, završnih radova, nedostataka,... ali to nije tema niti se usudim govoriti o tome za cijenu koja je bila na sajmu.
Šta se tiče Patrola, tražio sam ponudu od njih i prilažem je u dokumentu.
Prodao sam prije 20ak dana gliser i tražim nešto brzo i komodno. Patrol je jedan od izbora ali i cijena nije zanemariva mada mi se čini brod super na prvi pogled i ono što sam vidio. Da li netkjo imaiskustva s ovim brodom, mislim da je ovo sad novi, malo prerađeni model. Hvala
škarik
Old Senior Member

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: TBB - trenutno/trajno bez broda

PostPostao/la aladin » 24. 04. 2010. (12:43)

škarik je napisao/la: Da li netkjo imaiskustva s ovim brodom, mislim da je ovo sad novi, malo prerađeni model. Hvala

Nisu drasticne promjene. Ja imam Patrola. Ovdje u temi je dosta toga napisano i fotografirano pa preporucujem da procitas cijelu temu a onda ako imas jos pitanja slobodno pitaj rado cu ti odgovoriti.

Sto se tice cijene ... sumnjam da ces za iste pare dobiti slicnu brodicu

Samo jedna moja mala opaska na ovu ponudu... jedan glupi detalj koji mi je ulio povjerenje u proizvodjaca... sve cijene su sa ugradnjom i PDV-om (nema sakrivenih stavki i zvjezdica), ali jedan glupi detalj jos vise... placa se po SREDNJEM tecaju HNBa... obicno svi stave neki tecaj da sigurno jos 1-2% povecaju cijenu. Glupost ali covjeka veseli
aladin
Moderator

PostPostao/la škarik » 24. 04. 2010. (12:50)

Vidio sam jedan u Splitu u lučici Zenta. Prošetat ću i pročakulat s vlasnikom.

p.S. nakon mog posta potrudio sam se pročitati temu s Murterinom tako da sve ovo što sam kratko i laički napisao u prethodnom postu zanemarite. Ono što sigurno znam je da bilo kakav brod ne kupujem bez preporuke čovika koji ga ima dovoljno dugo.
škarik
Old Senior Member

Tip plovila: TBB - trenutno/trajno bez broda

PostPostao/la aladin » 24. 04. 2010. (13:07)

škarik je napisao/la:Vidio sam jedan u Splitu u lučici Zenta. Prošetat ću i pročakulat s vlasnikom.

p.S. nakon mog posta potrudio sam se pročitati temu s Murterinom tako da sve ovo što sam kratko i laički napisao u prethodnom postu zanemarite. Ono što sigurno znam je da bilo kakav brod ne kupujem bez preporuke čovika koji ga ima dovoljno dugo.

Bio sam prije dva dana u ST i pio kavu u Zenti. Vidio sam dva komada. Jedan u moru jedan na suhom.
aladin
Moderator

PostPostao/la macan » 24. 04. 2010. (13:41)

nisam dosad ovo vidio, aladine, ODLICAN JE :thumbup:

s obzirom da lupi nije imao zamjerki :lol: ja imam jednu, cisto konceptualnu, osobnu,
meni vise odgovara express od pilothouse, prvenstveno zbog ribolova, a malo i zbog brzine izlaska na provu, ides odmah drito :D
iz Zenice vratio se ja
macan
Member

Tip plovila: fjord 25

PostPostao/la aladin » 24. 04. 2010. (13:47)

macan je napisao/la:nisam dosad ovo vidio, aladine, ODLICAN JE :thumbup:

s obzirom da lupi nije imao zamjerki :lol: ja imam jednu, cisto konceptualnu, osobnu,
meni vise odgovara express od pilothouse, prvenstveno zbog ribolova, a malo i zbog brzine izlaska na provu, ides odmah drito :D

Hvala
Sve ima prednosti i mane.... ovakva verzija kabine je ipak povoljnija ukoliko brod koristis i zimi. Ja brod koristim 10 mjeseci u godini i zgodno je da se mozes zatvoriti. Pogotovo kada se ide na visednevnu đitu koja je najljepsa u ovo doba godine ili u neku jesen kada vise nije toliko toplo. Ove godine sam pocetkom sijecnja spavao na brodu i mogu ti reci da je ipak bolje zatvoriti :-D
aladin
Moderator

PostPostao/la macan » 24. 04. 2010. (16:25)

i da, i cijena mu je bila odlicna :thumbup:

slazem se da svatko ima svoju najbolju koncepciju, jako puno je novih pilothousa isugurno ne bez veze
nadam se da cu ovako ili onako, uskoro moci vise bit na moru i tesko da cu stalno imati nekog uz sebe, tako da sam za klasicno, kabina i nadkabina ili ovo
exp.JPG
iz Zenice vratio se ja
macan
Member

Tip plovila: fjord 25

PrethodnaSljedeća

Natrag na Plastični brodovi

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gostiju.