Moderatori/ce: aladin, emils, Moderatori
lalabu je napisao/la:Mogu samo reć da ću pokušat saznat tko je on a onda će snosit posljedice za svoja (ne)djela, jer takvom čovjeku se lako može oduzesti povlastica...............i novčano ga kaznit.
lalabu je napisao/la:Ja sam s Brača i po prvi put u životu me sram ..... jer na mom otoku žive ovakvi idijoti!!!!!!!
lalabu je napisao/la:Ja sam s Brača i po prvi put u životu me sram ..... jer na mom otoku žive ovakvi idijoti!!!!!!!
Mogu samo reć da ću pokušat saznat tko je on a onda će snosit posljedice za svoja (ne)djela, jer takvom čovjeku se lako može oduzesti povlastica...............i novčano ga kaznit.
Pokušat ću stupit u kontakt sa gospodinom Alenom Soldom sa instituta pa će mo znat više .............
Nadam se da sad neće svi mislit kako su svi Bračani isti jer ja se vodim kroz život sa dva jednostavna pravila :
1. Poštuj more !
2.Boj se mora !
jer more zna naplatit dug........
keinfish je napisao/la:To je strašno što sve ti "turisti" ne bacaju u more
Mogu samo reć da ću pokušat saznat tko je on a onda će snosit posljedice za svoja (ne)djela, jer takvom čovjeku se lako može oduzesti povlastica...............i novčano ga kaznit.
Pokušat ću stupit u kontakt sa gospodinom Alenom Soldom sa instituta pa će mo znat više .............
Nadam se da sad neće svi mislit kako su svi Bračani isti jer ja se vodim kroz život sa dva jednostavna pravila :
1. Poštuj more !
2.Boj se mora !
jer more zna naplatit dug........
Natrag na Ekologija, biologija i zaštita mora
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju.