Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
opus je napisao/la:Ima i blize. Ja sam svoju narucio postom iz Murtera.
http://www.scam-marine.hr
marselomm je napisao/la:Baš san i ja tija to pitati i jeli bi moga naći nekog galeba sa 40 ak ks i pitati čovika koju propelu ima, pa samo uzeti istu ili...
Jadranko je napisao/la:marselomm je napisao/la:Baš san i ja tija to pitati i jeli bi moga naći nekog galeba sa 40 ak ks i pitati čovika koju propelu ima, pa samo uzeti istu ili...
mene više zanimaju cjene mislim koliko variraju za brodove od 6-10 metara?!
teranavis je napisao/la:propele se ne stavljaju po velicini broda nego prema raznim prarametrima koji su potrebni za izracun propela .....jer da vam kazem da npr rakovica 40 ks ima skoro pa istu propelu ko Scam 140 ks vama bi zvucilo suludo...ako nekog zanima koliko bi ga kostala propela za njegov brod moze na pp
marselomm je napisao/la:Ugrađujen osovinski vod.
Pa iman jedno pitanje kolika bi tribala minimalno ostati stjenka statvene cijevi nakon pravljenja na njoj nareza. Meni je 0.75 pa me zanima jeli je to premalo i jeli se može šta dogoditi. To mi se dogodilo zato šta kad san kupova statvenu cijev kupova san je po promjeru volvo ležaja 48 mm, a triba san uzeti statvenu cijev 45mm . Sad kad san je tija opet kupiti nije je bilo nigdi kupiti.
skanap je napisao/la:btw inox statvenu cijev pokusaj zaobic
kalafat je napisao/la:skanap je napisao/la:btw inox statvenu cijev pokusaj zaobic
možeš li mi ovo objasnit zasto????????
Trenutno korisnika/ca: / i 19 gostiju.