bluestar murter 600

Sve što želite znati o plastičnim brodovima

Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori

Re: bluestar murter 600

PostPostao/la aladin » 14. 04. 2010. (13:11)

marin je napisao/la: misliš patrola ? ol te puca nostalgija iz zg :lol: ja san mislija da imas dosta fotki za zimnicu
neman ti fotke nikakve, ali otić ću opet ako te baš šta zanima mogu uvatit i postat ovde
koliko san vidija patrol ko patrol, nije se ništa drastično prominilo, uša san bija i unutra sad i prije, ima mi ga prijatelj

a dobro uspio sam malo ubiti apstinencijsku krizu koja me pucala dok je brod bio na suhom u sijecnju-veljaci ... bio sam sada tri vikenda za redom na njemu :-D

Ma cisto me zanimalo kako su sredili nastup ... malo jesu neke sitnice mijenjali (podigli krmeno zrcalo i sl.) ali nista spektakularno... lijepo mi ga vidjeti :-)

Hvala ti na ponudi ali ne moras samo zbog toga... a ako budes postaj u temi viewtopic.php?f=8&t=248&start=100 da ne idemo u OT... hvala
aladin
Moderator

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: Patrol 690, Yamaha F150

PostPostao/la wildstar » 14. 04. 2010. (16:35)

A čekajte da vam Trogiranin stavi par slikica ,on je to popratija malo bolje kakvoga sve fuša ima majko moja.Ja bi to doma bolje napravija a najbolje od svega nie im se da popet na brod.Kad je ugazija nogom na platformu ovi šta tamo radi dotrča je ko vihor ne ne ne. :lol:
wildstar
Old Senior Member

Vrsta ribolova: mali
Tip plovila: gajeta Betina 6m yanmar yse 12 kabina i natka

PostPostao/la marin » 14. 04. 2010. (19:28)

platforma je ajme meni, vidija san svakakvih, ali samo oblik i izvedba ove pokazuje da onaj koji je projektira nije isti kao onaj ko je projektira brod, a o kvaliteti ne triba trošit riječi.
Isto tako, vrata su jako loše riješena, i još tih stvari ima, i zato se slažem da je kit s motorom najosnovniji dobra varijanta ko oće

šta se tiče cijene, nije mi jasno odakle svima da je to jeftino kad lipo piše tamo da je brod s osnovnom opremom, (šta npr. ne uključuje platformu), pdv-om i trošarinom 129.000 kn. Ako se ne varan to je 18000 euro, i to nije baš sića.

Damor folcika s osnovnom opremom i motorom 30ks lombardini 15800 euro (s pdv-om bez trošarine), ni grašo19 nije daleko s najslabijim motorom
marin
Old Senior Member

Tip plovila: Ocqueteau 735, Kuster 15

PostPostao/la lupis » 14. 04. 2010. (19:30)

Ajd kad nema GPS-s,da su barem PDV ubacili u osnovnu opremu....
Sve su osobe i događaji izmišljeni.
Svaka sličnost sa stvarnim likovima i događajima je slučajna.
lupis
Korisnik baniran

Tip plovila: Merry Fisher 625,Suzuki 115

PostPostao/la gonič zmajeva » 14. 04. 2010. (19:53)

lupis je napisao/la:Ajd kad nema GPS-s,da su barem PDV ubacili u osnovnu opremu....

:lol: :lol:
Oni love jer ne znaju da tamo nema ribe :mrgreen: :mrgreen: by Šešula
gonič zmajeva
Old Senior Member

Tip plovila: Boston 13, mercury 25

PostPostao/la primorac » 14. 04. 2010. (19:55)

bolje kupit murterinjo 600 za 7450 ojra nego 40 godina starog maestrala sa zaribanim torpedom :lol: :lol:
Ne odlučuje onaj koji izlazi na referendum, nego onaj koji broji glasove.
primorac
Old Senior Member

Tip plovila: Kvarnerplastika Raša "UČKA"

PostPostao/la teranavis » 14. 04. 2010. (19:58)

primorac je napisao/la:bolje kupit murterinjo 600 za 7450 ojra nego 40 godina starog maestrala sa zaribanim torpedom :lol: :lol:

:evil:
1) predstavi se i ispuni rubriku “Lokacija”
2) koristi “Pretražnik”
3) slikaj ribu bez krvi i tamo gdje je ulovljena, ne u kuhinji...
4) upute za postavljanje fotografija: KLIK
5) citiranje postova
6) o problemima porazgovaraj najprije sa moderatorima putem pp-a
teranavis
Old Senior Member

Tip plovila: damor 800 fjaka

PostPostao/la žmul » 14. 04. 2010. (20:21)

teranavis je napisao/la:
primorac je napisao/la:bolje kupit murterinjo 600 za 7450 ojra nego 40 godina starog maestrala sa zaribanim torpedom :lol: :lol:

:evil:

Di to ima?
Nigdi,al je jeftino!!
žmul
Member

Tip plovila: Grašo 19 sa Hondom 50 BF

PostPostao/la lupis » 14. 04. 2010. (20:25)

šta je Primorac,opet si opandrčio tikvom u krov natkabine?..... :lol:

Murter bar ima liniju,za razliku od oba M21...
Sve su osobe i događaji izmišljeni.
Svaka sličnost sa stvarnim likovima i događajima je slučajna.
lupis
Korisnik baniran

Tip plovila: Merry Fisher 625,Suzuki 115

PostPostao/la žmul » 14. 04. 2010. (20:32)

Murter bar ima liniju,za razliku od oba M21...[/quote]
osim onoga crvenog.Širi ga u struku!
žmul
Member

Tip plovila: Grašo 19 sa Hondom 50 BF

PostPostao/la lajtar » 14. 04. 2010. (20:36)

Sipa, 7450e je još jedna od akrobacija ribara iz ACM-a: Murterino 21 sa standardnom opremom fco tvornica ali bez motora, osovinskog voda sa propelerom, kormila , sajla i bez ugradnje motora. Inače cijena je porasla od 129.489kn na 144.493kn.
I meni je brod lijep i uzeo bi ga unatoč dječijim bolestima ali jednostavno uz svu ovo brumovanje postao sam skeptičan jer ne želim da neki maheri naprave budalo od mene. Možda grešim ali tako je...
lajtar
New Entry

PostPostao/la tg-boy » 14. 04. 2010. (21:29)

wildstar je napisao/la:A čekajte da vam Trogiranin stavi par slikica ,on je to popratija malo bolje kakvoga sve fuša ima majko moja.Ja bi to doma bolje napravija a najbolje od svega nie im se da popet na brod.Kad je ugazija nogom na platformu ovi šta tamo radi dotrča je ko vihor ne ne ne. :lol:

živa istina ja i Trogiranin smo bili tamo i ja san se onako malešan iša penjat na brod--- kad lik doleti ajme ne možete na brod brod je mokar prije 10 minuti je padala kiša---- Trogiranin je bija tu i s obziron na njgovu upola manju kilažu odgovor je bija isti - padala je kiša---- bajdvej neš ti kiše unutra ionako nije bilo tapicirunga ni tapeta----- e ja san onda puka i reka liku da otvori baren vrata da vidimo a i da mi reče par informacija o dimenzijama da vidin di se sa dva metra skoro i 150 kg nalazin --- reka mi je - ja san 170cm i ne mogu baš u natkabinu - unutra je kemijski wc iza konzole timuna - pitanje može li on stat unutra lik kaže nema šanse-- vrata plastična oblipljena silikonom i sa dvi vide jedva čekaju da ih neko jače lupi-- moja malešna ruka između dva prsta savijala je kutni spoj plastike---- cijena ljudi cijena je 160000kn sad onako preuzet brod --- bez prikolice-------- vidit čete slike kad Trogiranin uvati vrimena - dva dana na kiši ruzina svugdi - itd-
ZAKLJUČAK:
nisam najpametniji, ne zarađujem bogovski ali daleko više od prosjeka plaća u HR, za 20- tak tisuća eura očekivao bi brod za cili svoj život, a možda da i dici ostane posli mene--- možda pretjerano ali moje je mišljenje nakon par godin mjenjati ćete ovakav brod i postoje puno staromodniji i moderniji brodovi koji su u konkurenciji sa ovom TV u boji--- usuđujem se reći (skromno ne zlonamjerno) da moj brodić ne bih nikada mjenjao za spomenuti iako prodaqjom nebi mogao postići cijenu, još----- redizajnirani damor 580 je vidljivo krpan, nadožuntavan, naštukavan i lipljen tristo puta čak mu kažu ni plovnost nije vrlina , ali onako sa kopna je klasa daleko iznad spomenutog...... u blizini je bila betina 700 i antares patrol - penjali se raspitivali , gledali , ljudi bez srama prezentirali, sve ok problem cijena za hrvata velika.

eto , ispričavam se ovo nije plačeni oglas niti reklama za nijedan brod nego moje mišljenje----- BTW u slijedečem otvorenom moru će izači detaljni test ovog broda - prodavač me lijepo upoznao s time, a tamo valjda govore ljudi od stuke, ja sam samo jedan mali neuki i priglupi dječačić :twisted:
Prije sam bio umišljen - sad sam savršen - bit će bolje
tg-boy
Old Senior Member

Tip plovila: galeb, volvo md11c

PostPostao/la 305grama » 15. 04. 2010. (11:46)

To ja zovem pravi izvještaj sa terena. :thumbup:
305grama
Member

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: Pasara 4,60 Kvarnerplastika 1976 g. - 5ks

PostPostao/la joca » 15. 04. 2010. (15:01)

Evo oprema od broda na sajmu sa cjenika,ja sam 187cm visok i stajao sam u kabini na vozačok mjestu a na testu piše više http://www.murterino.hr/test.pdf o visini i opremi std plovila. :wave:

Murter 600 std.opremljen sa 21KS-3cil brzina max 8mph fco tvornica 1 88.430,00*

DODATNA OPREMA PLOVILA:
sudoper u kuhinji i sustav slatke vode/tank/pumpa/tuš na krmi 1 3.700,00 *
Frižider 42lit 1 4.440,00 *
Prozor na kabini 1 1.850,00 *
Stol u kokpitu 1 1.330,00 *
Treći ležaj u kabini 1 740,00 *
Jastuk vanjski za kabinu 1 740,00 *
Wc ispirni 1 3.330,00 *
Boja trupa plovila po želji (trula višnja ili aquamarine) 1 1.850,00 *
Radio sa Cd 1 1.330,00 *
Automatska kaljužna pumpa 1 1.110,00 *
Platforma 1 3.700,00 *
Prijevoz BUD-ZAG 1 8.880,00 *
CE certifikat 1 2.960,00 *

UKUPNO Sa trošarinom 5% 130.609,00
Cijena fco Zagreb sa CE certifikatom,trošarinom i PDVom
Kapara za potvrdu naruđbe 10000kn-ostatak prilikom preuzimanja 160.649,00
joca
New Entry

PostPostao/la joca » 15. 04. 2010. (15:07)

tg-boy je napisao/la:
wildstar je napisao/la:A čekajte da vam Trogiranin stavi par slikica ,on je to popratija malo bolje kakvoga sve fuša ima majko moja.Ja bi to doma bolje napravija a najbolje od svega nie im se da popet na brod.Kad je ugazija nogom na platformu ovi šta tamo radi dotrča je ko vihor ne ne ne. :lol:

živa istina ja i Trogiranin smo bili tamo i ja san se onako malešan iša penjat na brod--- kad lik doleti ajme ne možete na brod brod je mokar prije 10 minuti je padala kiša---- Trogiranin je bija tu i s obziron na njgovu upola manju kilažu odgovor je bija isti - padala je kiša---- bajdvej neš ti kiše unutra ionako nije bilo tapicirunga ni tapeta----- e ja san onda puka i reka liku da otvori baren vrata da vidimo a i da mi reče par informacija o dimenzijama da vidin di se sa dva metra skoro i 150 kg nalazin --- reka mi je - ja san 170cm i ne mogu baš u natkabinu - unutra je kemijski wc iza konzole timuna - pitanje može li on stat unutra lik kaže nema šanse-- vrata plastična oblipljena silikonom i sa dvi vide jedva čekaju da ih neko jače lupi-- moja malešna ruka između dva prsta savijala je kutni spoj plastike---- cijena ljudi cijena je 160000kn sad onako preuzet brod --- bez prikolice-------- vidit čete slike kad Trogiranin uvati vrimena - dva dana na kiši ruzina svugdi - itd-
ZAKLJUČAK:
nisam najpametniji, ne zarađujem bogovski ali daleko više od prosjeka plaća u HR, za 20- tak tisuća eura očekivao bi brod za cili svoj život, a možda da i dici ostane posli mene--- možda pretjerano ali moje je mišljenje nakon par godin mjenjati ćete ovakav brod i postoje puno staromodniji i moderniji brodovi koji su u konkurenciji sa ovom TV u boji--- usuđujem se reći (skromno ne zlonamjerno) da moj brodić ne bih nikada mjenjao za spomenuti iako prodaqjom nebi mogao postići cijenu, još----- redizajnirani damor 580 je vidljivo krpan, nadožuntavan, naštukavan i lipljen tristo puta čak mu kažu ni plovnost nije vrlina , ali onako sa kopna je klasa daleko iznad spomenutog...... u blizini je bila betina 700 i antares patrol - penjali se raspitivali , gledali , ljudi bez srama prezentirali, sve ok problem cijena za hrvata velika.

eto , ispričavam se ovo nije plačeni oglas niti reklama za nijedan brod nego moje mišljenje----- BTW u slijedečem otvorenom moru će izači detaljni test ovog broda - prodavač me lijepo upoznao s time, a tamo valjda govore ljudi od stuke, ja sam samo jedan mali neuki i priglupi dječačić :twisted:

Istina jeda su vrata slaba i to treba mijenjati,wc nije kemijski zato što takvog nema niti na popisu nego morski.Visina nije 170 zato što sam ja 187 pa ne bi stajao u njemu,ruzinu nnisam vidio nigdje a za platformu se slažem da je tanka i uvija se. Ipak mislim da nisi bio na brodu nego pored. :wave:
joca
New Entry

PrethodnaSljedeća

Natrag na Plastični brodovi

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Spearfish i 8 gostiju.