bluestar murter 600

Sve što želite znati o plastičnim brodovima

Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori

Re: bluestar murter 600

PostPostao/la teranavis » 12. 04. 2010. (19:17)

ma sve ovo sto mi tu lupetamo moze macku o rep ...dok mi to ne probamo na moru i ne vidimo kako se to ponasa moremo samo lupetat i nagađat ....taj brod jos uvjek ima mogucnost da se pokaze i opravda svoju cijenu i vise a mozemo se uvjerit da ne vrijedi na pola od toga .....do onda lupetajmo braco :lol: :lol: :lol:
1) predstavi se i ispuni rubriku “Lokacija”
2) koristi “Pretražnik”
3) slikaj ribu bez krvi i tamo gdje je ulovljena, ne u kuhinji...
4) upute za postavljanje fotografija: KLIK
5) citiranje postova
6) o problemima porazgovaraj najprije sa moderatorima putem pp-a
teranavis
Old Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: damor 800 fjaka

PostPostao/la teranavis » 12. 04. 2010. (19:19)

tomi je napisao/la:Navigaciju u dometu pljucometa ne priznajem kao ni po bonaci u vali pa ko se oće ljutit nek se ljuti :wave:

eto sve je rečeno od zore70

:lol: moj naklon gosp.tomi .......i hvala na ugodno provedenim urama druzenja i vasem smislu za humor :thumbup:
2) koristi “Pretražnik”
5) citiranje postova
teranavis
Old Senior Member

PostPostao/la tomi » 12. 04. 2010. (19:27)

poštovani gosp.teranavis bilo mi je jako ugodno u vašem društvu,a priznam da sam u onih nekoliko sati druženja sa vama došao do pravih zaključaka,a do kojih je jako teško doći.pogotovo nama koji nismo u struci i samo bljezgamo po raznoraznim forumima.ona spika uz zajebanciju i druženje više mi je dala nego 100 knjiga.hvala.moj duboki naklon :Other14:
tomi
Old Senior Member

PostPostao/la teranavis » 12. 04. 2010. (19:28)

:thumbup: :Drink27:
2) koristi “Pretražnik”
5) citiranje postova
teranavis
Old Senior Member

PostPostao/la lupis » 12. 04. 2010. (20:06)

Možete vi nastavit laprdanje do besvjesti,danas je jedan Murte 600 dopremljen i odmah svečano porinut,vezan u kantunu kod benzinske...
Sve su osobe i događaji izmišljeni.
Svaka sličnost sa stvarnim likovima i događajima je slučajna.
lupis
Korisnik baniran

Tip plovila: Merry Fisher 625,Suzuki 115

PostPostao/la teranavis » 12. 04. 2010. (20:08)

lupis je napisao/la:Možete vi nastavit laprdanje do besvjesti,danas je jedan Murte 600 dopremljen i odmah svečano porinut,vezan u kantunu kod benzinske...

samo nek se on sunča jer kad ti bacis brod u more bit ce u hladu :lol: :lol: :lol:
2) koristi “Pretražnik”
5) citiranje postova
teranavis
Old Senior Member

PostPostao/la tomi » 12. 04. 2010. (20:09)

ajme lupisu nemaš pojma koliko si nam falio :D
tomi
Old Senior Member

PostPostao/la baraba » 12. 04. 2010. (20:33)

teranavis je napisao/la:ma sve ovo sto mi tu lupetamo moze macku o rep ...dok mi to ne probamo na moru i ne vidimo kako se to ponasa moremo samo lupetat i nagađat ....taj brod jos uvjek ima mogucnost da se pokaze i opravda svoju cijenu i vise a mozemo se uvjerit da ne vrijedi na pola od toga .....do onda lupetajmo braco :lol: :lol: :lol:

slažem se da treba isprobati barku, ali zar nema previše nedostataka, sudeći prema gore napisanim iskustvima? :think:

misliš li zadovoljava neke osnovne norme sigurnosti plovidbe?
da li (po tvom iskustvu) itko može dati bilo kakav certifikat o sigurnoj plovidbi?
kakve su to kvazi-norme koje zadovoljava plovilo sa "zafrkanim" elektro-instalacijama?

dajte ljudi (tko je već u prilici) idite na sajam i poslikajte to čudo izbliza, iznutra "ispod haube", oko motora, osovinskog voda itd...

ako ja naletim na to čudo po sjevernom jadranu, rado ću izgubiti 15-20 min sa fotoaparatom i podijeliti iskustva sa vama.
baraba
Member

PostPostao/la žmul » 12. 04. 2010. (20:40)

Tribalo bi za svaki brod,a pogotovo ove novitade sa čudnim detaljima,tipa vrtna crijeva itd.,napravit pravi test nakon testa.
Mislim da se ide u jugo,niz jugo,livo desno i bar da su valovi od metra,ka test od Gecka.Nažalost,te bitne detalje saznaš od poznanika,ovako na forumu il sam,a prije moraš pljunit lovu.
Tribale bi neke novine to radit-evo in ideje.
Isto ka i Zore mislim da je neusporediva veličina,masivnost i kvaliteta detalja na Betini 600 u odnosu na Murter,i ako je razlika u lovi 10 000Eura,po meni vridi i više.
Sa Betinom i pravim motorom bi iša di god oćeš,a sa ovin isto,pod uvjetom da me prati remorker sa dizalicon.
žmul
Member

Tip plovila: Grašo 19 sa Hondom 50 BF

PostPostao/la tomi » 12. 04. 2010. (21:53)

ima na žalost jedan nas kolega sa foruma koji je debelo popušija sa nazovimo renomiranim proizvođaćem plovila.e sada koliko smo mi spremni kupiti neispitani proizvod samo radi momentalne nam naizgled pristupačne cijene.ipak mislim da vrijeme treba pokazati svoje. mislim na prave testove na moru.a za to treba vremena,odnosno više loših vrimena nego bonace.ako se ne raspadne onda je pasa ispit
tomi
Old Senior Member

PostPostao/la zore70 » 12. 04. 2010. (22:08)

primorac je napisao/la:Imaš pravo, samo zatrpat i gotovo. Onaj tvoj Popaj me neodoljivo podsjeća na "Plovputov" SIKAVAC, iako je Sikavac drven. Bočna silueta ista. Mali remorkerić. :thumbup:

Da nisi zaminija sa "Sikom",isto je njihov mali remorkerić i čelični je ;)
Albert Einstein je svojevremeno izjavija: "samo su dvije stvari beskrajne: svemir i ljudska gupost...ali za svemir nisam siguran"
PRIJATELJI SU BRAĆA KOJU SAMI IZABIREMO
zore70
Old Senior Member

Tip plovila: MARCO 810+VM MD704LH-200KS

PostPostao/la MURTER 600 » 12. 04. 2010. (22:19)

Zahvaljujem Bogu i avataru što mogu pratiti ovaj forum jer bi umro a ne saznavši dokle seže ljudska glupost i raspojasanost "čovjeka"kad mu daš da govori a da ne stane otvoreno za govornicu.
Murterino 21
Demokracija je kada dvije budale imaju više prava od jednog pametnog!
To što su se meduze održale bez mozga preko 650 miliona godina,daje nadu mnogim ljudima..........
MURTER 600
Old Senior Member

Vrsta ribolova: mali
Tip plovila: MURTER 600(murterino 21) Nanni turbodiesel 60

PostPostao/la joca » 13. 04. 2010. (09:42)

evo slika motora i kormila http://www.plovila.hr/fotogalerija.php? ... ta=1&img=2
plovila11.jpg
plovila10.jpg
plovila9.jpg
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
joca
New Entry

PostPostao/la Pape » 13. 04. 2010. (10:39)

....evo na brzinu da komentiran šta se vidi iz prve slike....upamtite, ovo je treba bit prezentirajuči brod.... :sick:

....prvo u gornjem desnnom kantunu šta san zaokružija....očito je mađarima nestalo lame od 2 milimetra pa su je nadoštukali...var se vidi iz aviona i na ovoj mutnoj slici....ajmo dalje....sajla...jel ko naučija ove meštre kako se stavlja sajla....onda su lipo izolir bandom sakrili (zaokruženo na livom kantunu) pravo mjesto montaže sajle...ono di dođe matica i kontramatica za štelovanje sajle.....a i plastičar im je malo štroloč...pogledaj kako je uvatija osovinski vod timuna za plastiku....jebate ja bi bolje da mi oći i desnu ruku vežeš iza guzice i da dubin pri tom na glavi u kamasutra pozi br 126.....
a sam sistem timuna napravlje od lamica...Gilette br 5 Mah 25....a jebate koji samouki drek....ti nikad nisu vidili timuna....na slici br 2 ( neman više volje zaokruživat)...usis mora....koji je ono kua??!...a samo spajanje, crijeva....a mijauuuuu....aj ne da mi se dalje komentirat....da oden doli naša bi još milijun pizdarija....aha...e još jedna brzinska....mogli su oprat malo brod...kad su se već došli promovirat.....sve puno prašine od brušenja.... :thumbdown:

ali aj dobro...kako ono pivaju za božić....raaaduuuj teee seee naaarooodiii, kad čuuujeeeteee glaaassss....
bum se upucal pištoljom na vodu mog maloga.....
Pape
Old Senior Member

Tip plovila: Jeanneau Islander 750, Perkins 4236

PostPostao/la zore70 » 13. 04. 2010. (11:25)

A jebate Pape i tebi svašta smeta..šta bi ti tija za tako malo love!!??

Sad odma lipo priznaj da si sve ovo krivotvorija u fotoshopu,da si podvalija lamice,skinija prihvat za ručno kormilarenje,ispila postolja,stanjija lame,sve zakenja za 5 minuti u suradnji sa Jocom...ajde tako i struju ljudima radiš po kućama,rekla je baba Marta meni sve :lol:
Albert Einstein je svojevremeno izjavija: "samo su dvije stvari beskrajne: svemir i ljudska gupost...ali za svemir nisam siguran"
PRIJATELJI SU BRAĆA KOJU SAMI IZABIREMO
zore70
Old Senior Member

Tip plovila: MARCO 810+VM MD704LH-200KS

PrethodnaSljedeća

Natrag na Plastični brodovi

Trenutno korisnika/ca: genije i 20 gostiju.