Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
zore70 je napisao/la:Hebeš ga,bilo je takvo nesritno vrime.... A radija san ga da mo bude za cili život...
A ovi vlasnik ga je koristija 5 god i prošle godine ga proda za duplo novaca,ni remene mu na motoru nije prominija..Sad je u neke ekipe,produživali ga u kućnoj radinosti,pljucali varove priko piture,sve zamazali sa dva pinela obične piture i kad san ga vidija u marini Kaštila došlo mi je teško...
stomorska je napisao/la:zore70 je napisao/la:Hebeš ga,bilo je takvo nesritno vrime.... A radija san ga da mo bude za cili život...
A ovi vlasnik ga je koristija 5 god i prošle godine ga proda za duplo novaca,ni remene mu na motoru nije prominija..Sad je u neke ekipe,produživali ga u kućnoj radinosti,pljucali varove priko piture,sve zamazali sa dva pinela obične piture i kad san ga vidija u marini Kaštila došlo mi je teško...
Sad znan ko je napravija onoga zmaja od broda , stvarno je vrhunski(bija), vidija san ga i ja u kaštila, ajme i kuku sta su napravili. A bija je u moje misto 5 godina, vozija san se s njin vise puta. Jednom po čudu od juga, nas 12, ni trajekt ni katamaran nisu vozili al Popaj je!! ....je da smo se zamalo utopili al arivali smo sritno. Pravi brod, skidam kapu!! Zanima me dali još uvik radite željezne brodove, predpostavljam da to negdi piše na forumu al ima toga dosta za čitat a ja san tek nedavno registrirani...
Svako dobro i pozdrav
zore70 je napisao/la:Nadam se,iskreno da će to doći,bar za našu dicu da mogu normalno živit i radit..
Pape je napisao/la:zore70 je napisao/la:Nadam se,iskreno da će to doći,bar za našu dicu da mogu normalno živit i radit..
ja mislin na ovi način kako sad stoje stvari....ja mislin da to ja neću doživit, naša dica još manje nastavimo li se ovim tempom sve rasprodavat....jesam optimist...ali na ovu temu sam pesimist....
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.