Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
Gaso je napisao/la:I stol izgleda kako treba, prije je bilo malo nizak, sada je malo podignjen, jedino brisač mi još fali, pa kako ga montirat, onda ču mirno spavat
Sređeno je dosta toga od prijašnjih varianta, pogotovo tapicerija, stolarija, kontraštampa na krovu, novi prozori itd...., puno su toga sredili, pa je brod puno bolji od prije. No nisi ništa kazao, u vezi kuta osovine, pa da sada ima manje kavitacije, kod večih valova, a brod je nešto brži ....
Zore, malo manje po sajmima inače neče bit motor unutar broda od kraja 4.
Jedva čekam da testiramo novi motor, pa da vidimo kako se ponaša brod sa tim motorom, samo da pogodimo propelu.
tomi je napisao/la:opet gliseri od poludeplasmanca
Gaso je napisao/la:Inače blok je identičan , od prijašnjeg samo da je common-rail, razlika je 10HP od starog(155HP) i novijeg modela(165HP).
Gaso je napisao/la:I stol izgleda kako treba, prije je bilo malo nizak, sada je malo podignjen, jedino brisač mi još fali, pa kako ga montirat, onda ču mirno spavat
Sređeno je dosta toga od prijašnjih varianta, pogotovo tapicerija, stolarija, kontraštampa na krovu, novi prozori itd...., puno su toga sredili, pa je brod puno bolji od prije. No nisi ništa kazao, u vezi kuta osovine, pa da sada ima manje kavitacije, kod večih valova, a brod je nešto brži ....
Zore, malo manje po sajmima inače neče bit motor unutar broda od kraja 4.
Jedva čekam da testiramo novi motor, pa da vidimo kako se ponaša brod sa tim motorom, samo da pogodimo propelu.
Gaso je napisao/la:... i to je isto razlog da se ne naginje kod punog gasa, kad se jako zaokreče kormilo, prova je kod plovidbe spuštena i nije udzignuta u nebo, ne trebaju brodu ni neki dodatni spojleri ni flapsovi itd..., dali je konstrukter na to sve mislio, ja neznam, ali pogodio je trup, tu nemam šta za dodat. Trebaš probat brod u moru, pa češ odmah razumjet o čemu pričam, ja sam bio jako zadovoljan sa brodom.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], SHETLAND i 0 gostiju.