Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
intonak je napisao/la:Gospodo moja. Uz sve Hrvatske proizvođače brodica vi se uvatili Poljsko,mađarskog smeća.
Pa jeste vi zaboravili da su oni more vidili kad su u nas došli prodavat Falšu robu.
Druga stvar ni jedan Hrvatski brod ovih gabarita ne košta 350000 tisuća kuna - za Teranavisa-nego mozda 15-20 posto skuplje od Murterina21 koji po mom mišljenju ne zasluzuje niti naziv poluproizvod nego SRAMOTA21.
Samo tragično je da svi Hrvati gade sami sebe i obožavaju sve što je iz vana.
Pozdrav
žmul je napisao/la:Računa san Eur po 7,30 kn i doša do toga da ovi izloženi dođe priko 26000 Eura a šta je meni ozbiljna lova da bi ko kupija ovakav brod na- rekla kazala.
Čak i folcika ful oprema po cijeni je skoro li-la.Sve mukte!!
Milim da će na jesen bit puno polovnih po dobrim cijenama,a već ih ima.
Kako vidim ovde recesije nema-brodovi sve skuplji.
zore70 je napisao/la:Bez ljutnje,kaže se da svakog češe di ga svrbi ali ono šta san vidija to san i napisa ,meni ni u džep ni iz džepa
:
ghost_rider je napisao/la:joca
dodatna oprema
-ležaj na ili u provi.....nije mi jasno (to nisan vidija na spisku opreme)
isto tako treći ležaj.....
di je to????
marin je napisao/la:zore70 je napisao/la:Bez ljutnje,kaže se da svakog češe di ga svrbi ali ono šta san vidija to san i napisa ,meni ni u džep ni iz džepa
:
Tako je zore, to je najbitnije![]()
Evo pratin ove tvoje recenzije sa sajma, nije mi jasno kako nisi za betinu 700 pita za cijenu, a toliko si se potrudija s tin slikama:
viewtopic.php?f=8&t=323&start=320
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.