bluestar murter 600

Sve što želite znati o plastičnim brodovima

Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori

Re: bluestar murter 600

PostPostao/la aladin » 30. 03. 2010. (16:09)

MURTER 600 je napisao/la: Aladinov istup nakon ispisanih 36 stranica me podsjeća na vic kada je Huso pao sa 12 sprata, okupili se ljudi oko njega a normalno da to nije moglo proći bez Hase koji upita Husu šta se tu događa a Huso otresajući prašinu sa sebe odgovara "neznam i ja sam upravo stigao" :clap:

Kazes ti meni da sam tek sada stigao? Ajd jos malo u temu "Pozdravi" pa nabijaj broj postova pozdravljajuci pridošlice
aladin
Moderator

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: Patrol 690, Yamaha F150

PostPostao/la amiklic1 » 30. 03. 2010. (16:46)

MURTER 600 je napisao/la:
aladin je napisao/la:Zelim svu srecu buducim ponosnim vlasnicima. Nadam se da su svjesni "kol'ko para tol'ko muzike" i da ce biti nedostataka? Nadam se da im nece smetati.

Ali ovo je vrhunski trash
http://www.murterino.hr/images/1.jpg
http://www.murterino.hr/images/2.jpg

kako ih nije sram staviti ove fotke?

Iskreno ali ZAISTA vas ne kužim što ste htjeli time iskazati to jest koga bi trebalo biti sram odnosno zbog čega?????!!!

U ovom se u potpunosti slažem s Aladinom.
A pošto ti ne kužiš, vidim da i takve montaže nelogičnih stvari imaju smisla i plodno tlo, nažalost (moj komentar nema veze s kvalitetom brodice jer nisam niti gledao o čemu se radi, al' one slike su stvarno sramota. Moj sin zna bolje napravit, pa smatram da me one, kao osobu kojoj oni prezentiraju svoj proizvod tim "grafičkim" rješenjem, vrijeđaju...
Ovo čisto osobno.

A brodica ko brodica, smatram da nećete na koncu bolje proć niti jeftinije nego da ste kupili nešto drugo. Sve je to ulij-izlij, ovde dodaj ovde oduzmi...

Samo mi također smeta šta su se deklaracije mijenjale u vrlo kratko vrijeme, što pripisujem želji za prijevarom potencijalnih kupaca.

Al' neka. Svim kupcima i onima koji će to tek postat želim sve najbolje i puno gušta, jer ipak kupuju brodicu, pa će njima valjda i bit dobra. U stvari, više se radi o osobi i njenom odnosu nego o samoj brodici... Oću reć, svaka je dobra ako je tebi na njoj lipo...

Al' da su mogli bez onih slika, jesu.
amiklic1
Old Senior Member

Tip plovila: Gull 745 / Yanmar 4JH4AE

PostPostao/la dome » 30. 03. 2010. (16:58)

amiklic1 je napisao/la:
aladin je napisao/la:kako ih nije sram staviti ove fotke?

U ovom se u potpunosti slažem s Aladinom. ............Al' da su mogli bez onih slika, jesu.

A, je ča je je .............ča in je još i to tribalo........a, pari da su stava da je i loša reklama bolja od nikakve...........ima i ona da se i za lošim konjem prašina isto diže..........ako je ići tom logikom ......a, onda ima smisla........... samo da in nebi i ono ča reklamiraju bilo kvalitete u skladu sa ovim slikama ..............
1) predstavi se , ispuni rubriku “Lokacija” i tip plovila
2) koristi “Pretražnik”
3) slikaj ribu bez krvi i tamo gdje je ulovljena, ne u kuhinji...
4) o problemima porazgovaraj najprije sa moderatorima putem pp-a
dome
Moderator i djelatnik u sektoru nautike

Tip plovila: Ribar 480

PostPostao/la joca » 30. 03. 2010. (18:49)

slike su stvarno loše montirane ali brod mi izgleda ok,ljepše su slike na plovilima.hr koje su slikane u showroomu. Mislim da bi bilo bolje njima da naprave bolje stranice ali svi oni koji imaju dobre stranice koje su šminka imaju i cijenu za šminkere,možda to i nije tako loše.
joca
New Entry

PostPostao/la MURTER 600 » 30. 03. 2010. (19:42)

aladin je napisao/la:
MURTER 600 je napisao/la: Aladinov istup nakon ispisanih 36 stranica me podsjeća na vic kada je Huso pao sa 12 sprata, okupili se ljudi oko njega a normalno da to nije moglo proći bez Hase koji upita Husu šta se tu događa a Huso otresajući prašinu sa sebe odgovara "neznam i ja sam upravo stigao" :clap:

Kazes ti meni da sam tek sada stigao? Ajd jos malo u temu "Pozdravi" pa nabijaj broj postova pozdravljajuci pridošlice

Ja neznam od kada smo nas dvoje "na ti" ali je istina da je ovo Vaš prvi post na ovu temu!
Što se tiče teme "Pozdravi" neću više pozdravljati nove forumaše jer ipak ste Vi MEMBER a to treba slušati :crazy:
Murterino 21
Demokracija je kada dvije budale imaju više prava od jednog pametnog!
To što su se meduze održale bez mozga preko 650 miliona godina,daje nadu mnogim ljudima..........
MURTER 600
Old Senior Member

Vrsta ribolova: mali
Tip plovila: MURTER 600(murterino 21) Nanni turbodiesel 60

PostPostao/la ghost_rider » 30. 03. 2010. (21:09)

hvala na detaljnim imformacijama
I ja sam uplatio polog u vrijeme promocije....
u ugovoru je cjena.....138 448,00....ali mjesto isporuke je Zagreb!!!!!!
sad opet novi motori.....u kontaktima nije bilo spomena o Yamaru....
mislim da je taj motor....najbolja opcija ....
ali nije mi jasno iz razloga sto je taj motor puno...puno skuplji !!!!
I da:::::::::
montaža onih slika je najblaže rečeno "loša"
pozdrav
ghost_rider
Member

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: Murterino 21...(Nani 60..ps)

PostPostao/la aladin » 30. 03. 2010. (22:12)

MURTER 600 je napisao/la: Ja neznam od kada smo nas dvoje "na ti" ali je istina da je ovo Vaš prvi post na ovu temu!
Što se tiče teme "Pozdravi" neću više pozdravljati nove forumaše jer ipak ste Vi MEMBER a to treba slušati :crazy:

ja se ispricavam sto sam napisao "ti" ako Vam to smeta. To je neka normalna forma u forumskoj komunikaciji.

Da to je bio prvi moj post na ovu temu. Uvijek postoji prvi post na neku temu Sta je to zabranjeno?
Ne znam zasto ostavljate dojam da niti sami ne znate jeste li ispravno postupili sa kupovinom te brodice pa se vrijedjate na svaku opasku i nuzno branite apsolutno sve sto se tice te brodice i tvrtke koja ju prodaje? Malo zvucite previse agitatorski.

Ponavljam nista zlonamjerno nisam napisao o brodici jer po prirodi ne volim kritizirati ako nemam sta konstruktivno i dodati, ali sam temu pratio. Brodica ima svoje trziste i to je cinjenica. Ne pada mi na pamet Vama ili bilo kome tko je narucio tu brodicu soliti pamet. Da ste prije kupovine trazili neki savjet mozda bih i imao nekih komentara, ali ovako nisam imao potrebu komentirati samo da bi komentirao.

Lijep pozdrav.... i malo manje nervoze..... brzo ce 15.06. pa ce i brod doci...... Iskreno se nadam da ce Vam biti isporucen na vrijeme.
aladin
Moderator

Tip plovila: Patrol 690, Yamaha F150

PostPostao/la joca » 31. 03. 2010. (08:48)

Danas su rekli da planiraju na Split boat showu primati naruđbe također i sa Yanmar motorima i da če cijena sa Yanmarom 21KS biti ista kao sa Nanni 21KS. Koja je bolja opcija motora ??
joca
New Entry

PostPostao/la riberer » 31. 03. 2010. (12:11)

joca je napisao/la:Danas su rekli da planiraju na Split boat showu primati naruđbe također i sa Yanmar motorima i da če cijena sa Yanmarom 21KS biti ista kao sa Nanni 21KS. Koja je bolja opcija motora ??

Gdje su to rekli ... kako, kome ... zašto? :D
... al kad sam jednom diga jedra na laganoj buri oduševio sam se, poskočila je kao živo biće i počela rizat površinu mora ka vruća pošada maslac... by brule
... i nemoze svjetlo bit mobitel :(... by josey
riberer
Moderator

Tip plovila: Elan T-401 - Tomos 18

PostPostao/la joca » 31. 03. 2010. (12:15)

Danas sam zvao ACM +38516407715 i kako svaki dan imam par novih pitanja tako sam čuo i ovaj odgovor za Yanmar, kakva je razlika između Nannija i Yanmara oko servisa i održavanja? :wave:
joca
New Entry

PostPostao/la porer » 31. 03. 2010. (12:41)

Joca svaka čast. Da si Jehovin svjedok do sada bi svaki forumaš bio pretplaćen na Kulu stražaru :Other12: Ma šta jednu, tri - četiri mjesečno :Other15:
Treba mi jači lanac, metar, metar i dvadeset najviše.
porer
Old Senior Member

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: Drvena pasara 6.20

PostPostao/la tomi » 31. 03. 2010. (13:00)

između yanmara i nannija nema uopće nikakove razlike.pa to govori i sama cijena,zar ne? :lol:
tomi
Old Senior Member

PostPostao/la lupis » 31. 03. 2010. (13:07)

ma one slike su prva liga,još samo fale kapetan Kuka i Petar Pan....
Sve su osobe i događaji izmišljeni.
Svaka sličnost sa stvarnim likovima i događajima je slučajna.
lupis
Korisnik baniran

Tip plovila: Merry Fisher 625,Suzuki 115

PostPostao/la joca » 31. 03. 2010. (13:08)

moj rođak hvali Nanni ali vidim da je Yanmar poznatiji
joca
New Entry

PostPostao/la joca » 31. 03. 2010. (13:10)

:oops:

porer je napisao/la:Joca svaka čast. Da si Jehovin svjedok do sada bi svaki forumaš bio pretplaćen na Kulu stražaru :Other12: Ma šta jednu, tri - četiri mjesečno :Other15:
joca
New Entry

PrethodnaSljedeća

Natrag na Plastični brodovi

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.