Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
amiklic1 je napisao/la:Ja razmišljam stavit obris sokola ili mačke, jer galebovi kake po brodima ovdje. Ima li itko ikakvih iskustava s time?
sinitram je napisao/la:Vidja sam to po naftnim terminalima, svašta su stavljali čak i zmaja koji leti u obliku ptica.
Znam da galebovi vole određene boje kao bila ili tamno plava. Ne vole crvenu boju.
Sve nekako radi dok ne skuze e onda te uvate na pik pa si gotov
primorac je napisao/la:sinitram je napisao/la:Vidja sam to po naftnim terminalima, svašta su stavljali čak i zmaja koji leti u obliku ptica.
Znam da galebovi vole određene boje kao bila ili tamno plava. Ne vole crvenu boju.
Sve nekako radi dok ne skuze e onda te uvate na pik pa si gotov
Onda najbolje crnog mačka živoga zavezat da može šetat od prove do krme, a kad krepa vezat ga na jarbolet. Ovo je dobro i protiv lupeža...
amiklic1 je napisao/la:Ja razmišljam stavit obris sokola ili mačke, jer galebovi kake po brodima ovdje. Ima li itko ikakvih iskustava s time?
amiklic1 je napisao/la:Kriv 100%, šta reć
oneeyed je napisao/la:amiklic1 je napisao/la:Kriv 100%, šta reć
Ma za što kriv??? Uvatija te ovaj naš u đir pa traži dlaku u jajetu. Po tome si uvik off topic, bilo da govoriš o ugradnji prozora, bazena za živu ješku ili što već ako u rečenici nije gull 745. Pa ne pišeš o sranju galebova po vikendici ili autu, nego po predmetu topica.
Trenutno korisnika/ca: aistran i 3 gostiju.