Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
Gaso je napisao/la:Amiklič, znači da si odlučio na vrhunski uređaj b164
Gaso je napisao/la:Amiklic znam ja dobro kave su cjene kod nas i vani, to su lupeži kad vidiš kolike imaju marže
I nije samo Lowrance, nego i svi drugi. Pa nisu ljudi glupi, danas saznaješ u doba interneta cjene u 5 min.
amiklic1 je napisao/la:
I zato ću platit u SAD:
- HDS-10
- HDS-5
- BR-24 radar
- LSS-1 structure scan
- B164 sondu
i sve ostalo što će mi trebat...
sinitram je napisao/la:amiklic1 je napisao/la:
I zato ću platit u SAD:
- HDS-10
- HDS-5
- BR-24 radar
- LSS-1 structure scan
- B164 sondu
i sve ostalo što će mi trebat...
muko moja pa di ti mislis ic sa svojim brodom i ovom opremom, ako ne odes do antarktike nisi nista napravija
Salim se, ali ako ces me poslusat (pretpostavljam da neces) nemoj uzimat radar. Za brod od 8 metara, koji ide manje od 10 cvorova a imas ga namjeru koristiti za djite po Jadranu stvarno ti netriba ova pila od radara.
Vidim da volis "elektroniku" pa te necu pilat ali promisli malo. Dices to koristiti, za nocnu voznju, za maglu??
Imas karte na ploteru i vise nego dovoljno za naci put.
Nevidim nikakvi razlog da bi potrosija + 1600 USD.
A gleda sam ovo cudo od LSS scan, e ovo je vec stvarno odlicna stvar i nije skupa za ribanje. Da je ovo bilo nasim starima nebi imali vise ribe u moru danas
No hard feelings!
lupis je napisao/la:Amy,da sam na tvom mjestu(a nisam),prvo bi razmislio o drugom,bržem plovilu...,kad već imaš sredstva,pa ne bi se ja patio noću vozit satima do pošte,pa onda još potrošit brdo para da bi se na koncu došlo do toga učinit plovidbu noću sigurnijom.
A ako si baš zapeo za Gulla,tada bi ubacio neku makinu od 150 ks,pa nek bude i radar u brodu,ali ić na tu brzinu a imaš toliko do pošte....
Isto tako,mislim da plovit noću i nije neki đir,dobro,profi kome je to posal je druga stvar,ali ti ili ja koji imamo neko radno vrime pa noću plazit satima i buljit u mrak ili neki ekran....????
Ponavljam,nisam na tvom mjestu,brzina mi je nebitna,do pošte imam pol ure-uru,za one dalje dvi ure,brzina "ekonomik" i ju-hu-hu....
amiklic1 je napisao/la: zasad je ideja ovaj veliki dolje, plus jedan mali za krmu dok panulam i za bajbot ako idem kad familija spava rano ujutro, al' i ovde oko kuće kad izađem.
Gaso je napisao/la:Amiklic znam ja dobro kave su cjene kod nas i vani, to su lupeži kad vidiš kolike imaju marže
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.