Moderatori/ce: teranavis, dome, Moderatori
Galun je napisao/la:a onda daj,ja sa tim farbam susedu drvenu barku svako leto,i nakon par miseci u sezoni već popuca,a nemorem ni zamislit kako bi durala na motoru. bolje onda sa hameritom opiturat.
Galun je napisao/la:ne da sam mazo nego farbam svako leto po desetak barki,i farbam uvik sa marine bojama,a ča ćeš stavit za temeljnu? pogledaj upute pa ćeš vidit da prije nje ide hempelov međupremaz,a to nikako ni za motore,al dobro ako ste već testirali onda sve 5,ja se nebi usudil moj motor s tim opiturat,aš je više posla pripremit za farbanje nego samo opiturat. kako god da bude sretno!
soso je napisao/la:Sto puta mi je lipši onako siv nego u ovu kričavu zelenu,al svakako je dobro bitno da je zaštičen.
Siki je napisao/la:Evoluzione! Dobro si ga opitura tj cilega si pošpriza i gumene cijevi i pumpu od vode sve...!!! Svaka čast! To ti je torpedo 18/24??? Moj je 14/16 staro nepoderivo čudo!!! Pričao mi je jedan stari koji je imao istog, da mu je barka bila do pola puna vode, a on da je radio čak i bolje nego inače.
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.