amiklic1 je napisao/la:Da, bit će ugrađen u ploču. Zašto?
Ne vidi se fishfinder sa krme.
Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
amiklic1 je napisao/la:Da, bit će ugrađen u ploču. Zašto?
amiklic1 je napisao/la:Po cijenama s ebay-a, za doć' do naše (HR) cijene od 25000 kn za HDS-10 možeš uzet HDS-10, HDS-5 za krmu plus radar, i još uštediš
amiklic1 je napisao/la:Da, u pravu si. natrag ću (planiram, barem zasad) imat jedan manji zaslon, povezan s ovim, koji se može stavit i skinuti.
Po cijenama s ebay-a, za doć' do naše (HR) cijene od 25000 kn za HDS-10 možeš uzet HDS-10, HDS-5 za krmu plus radar, i još uštediš
Svejedno je teško vidit' fishfinder s krme. Vidi se ipak nešto, al' kad vidim u praksi kako radi onda možda dođe i taj manji naknadno. kako rekoh, triba sve vidit.
A postoji i opcija da se ovaj malo na gornjoj strani izbaci, da je vidljiv i s krme (da stoji manje položen, pod manjim kutom u odnosu na okomicu). Samo triba napravit adapter za to i eto ga...
Kiana je napisao/la:Amiklic1 – gledam ti ove zadnje slike kako oblazes kabinu I natkabinu, pa me zanima par teh. detalja.
Ona izolacija crna po bokovima izmedju drvenih plocica, koji je to material?
Iznad izolacije dolazi gola sperploca nelakirana (ocume) zaljepljena na one plocice nosace prije pripremljene, je li?
Iznad toga dolaci tapecirana sperploca (koliko je debela spuzvica ispod skaja ili sta je vec?) pricvrscena uz rubove sa vidicama na onu golu sperplacu, dok si sredinu zaljepio i “nasponao” sa letvama prema vani. Ako je tako zasto si koristio vide? (mogao si I tamo ispod ljepit)
I zadnje pitanje,…kako mislis odrezat otvore za bocne prozore ? Rezat ces plastiku izolaciju golu sperplocu i tapecirung oblogu, sve najedamput,…s cim? (ubodna pila, brusilica)
Ako ti nije tesko objasni malo,..ne mislim ja nista raditi, samo me zanimaju druge tehnike tapeciranja unutrasnjosti,…
pozdrav
aladin je napisao/la:amiklic1 je napisao/la:Da, u pravu si. natrag ću (planiram, barem zasad) imat jedan manji zaslon, povezan s ovim, koji se može stavit i skinuti.
Po cijenama s ebay-a, za doć' do naše (HR) cijene od 25000 kn za HDS-10 možeš uzet HDS-10, HDS-5 za krmu plus radar, i još uštediš
Svejedno je teško vidit' fishfinder s krme. Vidi se ipak nešto, al' kad vidim u praksi kako radi onda možda dođe i taj manji naknadno. kako rekoh, triba sve vidit.
A postoji i opcija da se ovaj malo na gornjoj strani izbaci, da je vidljiv i s krme (da stoji manje položen, pod manjim kutom u odnosu na okomicu). Samo triba napravit adapter za to i eto ga...
pa pretpostavio sam da nisi nerazmisljao o tom detalju.. zato i pitam. Naime, nisam znao ima li neki fishfinder kao opciju dodatni zaslon (tipa 4-5") koji koristi svu pamet "mastera" a on je kao "slave" samo zaslon. Moj Northstar to nema (a volio bi da ima).
Inace vidi se poprilicno dobro sa krme ono sto te zanima na fishfinderu (a imas definitivno dovoljno veliki display). Eventualno se (na mom od 7") ne vide detalji karte ali FF se vidi sasvim pristojno sa svim potrebnim parametrima. Dobro.... ja sam dalekovidan i moja barka jest nesta manja od tvoje
amiklic1 je napisao/la:
ovaj HDS5 je cca 300 kn u SAD-u, i to bi moglo na krmu ako bude potrebe.
amiklic1 je napisao/la:Da, falio sam. LSS-1 structire scan uzimam obavezno. malo me mučui smještaj sonde. ne znam jesu li izbacili sondu kroz trup il je još samo ona duguljasta na krmi.
amiklic1 je napisao/la:Da, falio sam. LSS-1 structire scan uzimam obavezno. malo me mučui smještaj sonde. ne znam jesu li izbacili sondu kroz trup il je još samo ona duguljasta na krmi.
marin je napisao/la:amiklic1 je napisao/la:Da, falio sam. LSS-1 structire scan uzimam obavezno. malo me mučui smještaj sonde. ne znam jesu li izbacili sondu kroz trup il je još samo ona duguljasta na krmi.
e, to i mene muči kakvu sondu, i di je montirat, ako je kroz trup, valjda triba što dalje od kolumbe radi bočnog snopa
izašla je sonda kroz trup, evo oznaka i cijena u nas (piše sonda kroz rupu ?):
http://www.meridianprojekt.com/index.ph ... Itemid=218
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.